77-es? Az bizony nem mai csirke... Ha jól gondolom, akkor te GS 550-es blokkot kutatsz, ami 4 hengeres...
Mintha Hayabusagirl említette volna, hogy van egy ilyen paci a közvetlen közelében... talán onnan jöhet infó. Ahol van egy ilyen vas, ott van alkatrész lelőhely is.
Hali!
Az enyémen még a gyári Bridgestone van. Szerintem nem rossz gumi, főleg esőben vagyok a barátja. Viszont elég húzós az ára, és a hallások szerint van olcsóbban jobb gumi is. Ilyen például az általad említett Metzeler, vagy a Pirelli Sport Demon... stb-stb.
Egyébként az ismerős GS-ek között nagyon sokan futnak Heidenau papucsokon. És nagyon jók a tapasztalások.
sziasztok!
Szeretnék én is egy bukócsövet gs-re.
Tud valaki segíteni ez ügyben?
az adatlap kitöltése után mit kell csinálni,hogy fent maradjanak az adatok?
Köszi
Hudi.
szevasztok! Olyan érdésem lenne, hogy nem tud e nekem valaki szerezni egy 77-es gs 500-ba blokkot! Nem feltétlenül kell a pont belevaló ha jó másik is bele akkor az is jó! Ha valaki tud valamit szóljatok! Köszönöm! Széles utat!
Szeretnék új gumikat venni és ha jól tudom a GS500-on Bridgestone BT45 gumi van gyárilag.
Mit tudtok mondani a gumiról érdemes befeccölni rá? vagy inkább a Metzeler Lasertec?
Mert ami most van (már régebb óta le szeretném cserélni csak gondoltam a februári és márciusi idő nem volt neki kedvező) Dunlop Arrowmax meg-meg csusszan a kanyarban, és nem érzem magam biztonságban.
Köszi szépen nyuszi.
Esso: az asszony megvan mellé, csak most beteg, meg apu nem is engedné, hogy vigyem a GS-sel.
De majd jövőhéttől kész lessz elvileg a DT, és akkor majd hurcolom magammal
Azt figyeltem a múltkor én is, hogy milyen bátran beesel a kanyarokba
Általában nem szeretek senki háta mögött sem motorozni, de mögötted élvezetes volt.
Sziasztok.
Először is köszönöm szépen a jókívánságokat. Dorina, sajna tegnap nem tudtam inni, mert 12 órában melóztam, és mikor hazaértem semmihez nem volt kedvem, ám de ma...
Ma a 18. szülinapom alkalmából, édesapám "ERIK" elengedett egyedül motorozni, cserébe én meg lecsutakoltam a Banditát. Elhívtam magammal a szomszédomat is. Persze csak a környéken mociztunk, a jogsi, meg a rendőrök miatt. De így is nagyon élvezetes volt. A végén még meg is dugtam a kis GS-t. A túra végére pont megérkeztek a kishúgomék, így nyomtunk gyorsan egy közös fotót is. Íme a képek:
Mintha Hayabusagirl említette volna, hogy van egy ilyen paci a közvetlen közelében... talán onnan jöhet infó. Ahol van egy ilyen vas, ott van alkatrész lelőhely is.
Az enyémen még a gyári Bridgestone van. Szerintem nem rossz gumi, főleg esőben vagyok a barátja. Viszont elég húzós az ára, és a hallások szerint van olcsóbban jobb gumi is. Ilyen például az általad említett Metzeler, vagy a Pirelli Sport Demon... stb-stb.
Egyébként az ismerős GS-ek között nagyon sokan futnak Heidenau papucsokon. És nagyon jók a tapasztalások.
Szeretnék én is egy bukócsövet gs-re.
Tud valaki segíteni ez ügyben?
az adatlap kitöltése után mit kell csinálni,hogy fent maradjanak az adatok?
Köszi
Hudi.
Mi történt?
Szeretnék új gumikat venni és ha jól tudom a GS500-on Bridgestone BT45 gumi van gyárilag.
Mit tudtok mondani a gumiról érdemes befeccölni rá? vagy inkább a Metzeler Lasertec?
Mert ami most van (már régebb óta le szeretném cserélni csak gondoltam a februári és márciusi idő nem volt neki kedvező) Dunlop Arrowmax meg-meg csusszan a kanyarban, és nem érzem magam biztonságban.
Legyetek jók + szobatiszták
Széles utat!
Esso: az asszony megvan mellé, csak most beteg, meg apu nem is engedné, hogy vigyem a GS-sel.
De majd jövőhéttől kész lessz elvileg a DT, és akkor majd hurcolom magammal
Mondjuk ezen kívül most más előny nem is jut az eszembe hirtelen
Isten éltessen sokáig!
pusz
http://hu.wikipedia.org/wiki/S...
Persze nem az M7-esen, hanem akár Székesfehérvár-Sárbogárd-Dombóvár-Kaposvár-Somogyvár
majd Balatonboglár-Siófok és a 7-es úton haza
mondjuk...
Átmennénk a völgyhíd alatt is (hűűű, de izgalmas).
http://forum.sg.hu/listazas.ph...
Boldog szülinapot
Köffffiiii
Általában nem szeretek senki háta mögött sem motorozni, de mögötted élvezetes volt.
Először is köszönöm szépen a jókívánságokat. Dorina, sajna tegnap nem tudtam inni, mert 12 órában melóztam, és mikor hazaértem semmihez nem volt kedvem, ám de ma...
Ma a 18. szülinapom alkalmából, édesapám "ERIK" elengedett egyedül motorozni, cserébe én meg lecsutakoltam a Banditát.