Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy ő lenne, akinek új szívet szánsz?
77-es? Az bizony nem mai csirke... Ha jól gondolom, akkor te GS 550-es blokkot kutatsz, ami 4 hengeres...
Mintha Hayabusagirl említette volna, hogy van egy ilyen paci a közvetlen közelében... talán onnan jöhet infó. Ahol van egy ilyen vas, ott van alkatrész lelőhely is.
Hali!
Az enyémen még a gyári Bridgestone van. Szerintem nem rossz gumi, főleg esőben vagyok a barátja. Viszont elég húzós az ára, és a hallások szerint van olcsóbban jobb gumi is. Ilyen például az általad említett Metzeler, vagy a Pirelli Sport Demon... stb-stb.
Egyébként az ismerős GS-ek között nagyon sokan futnak Heidenau papucsokon. És nagyon jók a tapasztalások.
sziasztok!
Szeretnék én is egy bukócsövet gs-re.
Tud valaki segíteni ez ügyben?
az adatlap kitöltése után mit kell csinálni,hogy fent maradjanak az adatok?
Köszi
Hudi.
Azt az ivászatot mindenképp pótolni kell!
Miért kell egy egész blokk?
Mi történt?
szevasztok! Olyan érdésem lenne, hogy nem tud e nekem valaki szerezni egy 77-es gs 500-ba blokkot! Nem feltétlenül kell a pont belevaló ha jó másik is bele akkor az is jó! Ha valaki tud valamit szóljatok! Köszönöm! Széles utat!
Helló!

Szeretnék új gumikat venni és ha jól tudom a GS500-on Bridgestone BT45 gumi van gyárilag.
Mit tudtok mondani a gumiról érdemes befeccölni rá? vagy inkább a Metzeler Lasertec?
Mert ami most van (már régebb óta le szeretném cserélni csak gondoltam a februári és márciusi idő nem volt neki kedvező) Dunlop Arrowmax meg-meg csusszan a kanyarban, és nem érzem magam biztonságban.

Legyetek jók + szobatiszták
Széles utat!
Köszi szépen nyuszi.
Esso: az asszony megvan mellé, csak most beteg, meg apu nem is engedné, hogy vigyem a GS-sel.
De majd jövőhéttől kész lessz elvileg a DT, és akkor majd hurcolom magammal
állva pisilés. hóba rajzolás pisivel. asszony elverése azzal. elég 0.0000001 %-a a női ruhatárnak. stb..
Azért vannak előnyei a férfi létnek is. Például amikor a bókok célba érnek.
Mondjuk ezen kívül most más előny nem is jut az eszembe hirtelen
Részemről OK!
Szeretném kérni a kedves Szeretembandát, hogy holnap ~10-től DRUKK-oljon egy kicsit Nikinek az államvizsgája kapcsán!
Hogy miért is nem születtem én nőnek! Most hallgathatnm a szebbnél szebb bókokat.
Szia Dani!

Isten éltessen sokáig!

pusz
Biztosíthatlak róla, hogy nem csak a technika jó hanem a látvány is. Csak néha elvonja a figyelmet a kanyarról
Mondd meg apádnak, hogy akkor már egy nőt is kerítsen a GS mellé, mert az csak egészségesebb lenne!
Én nem tudom, milyet mutatsz hátulról a mocin, mert mindig lemaradtál.
Arra gondoltam, hogy mi lenne ha a következő hétvégén nyomnánk egy túrát Somogyvár-ra?
http://hu.wikipedia.org/wiki/S...

Persze nem az M7-esen, hanem akár Székesfehérvár-Sárbogárd-Dombóvár-Kaposvár-Somogyvár

majd Balatonboglár-Siófok és a 7-es úton haza
mondjuk...

Átmennénk a völgyhíd alatt is (hűűű, de izgalmas).

http://forum.sg.hu/listazas.ph...
Nagyon szépen köszönöm :)

Boldog szülinapot !
A kipufogó, mint gőzölgő pite!

Köffffiiii !
Azt figyeltem a múltkor én is, hogy milyen bátran beesel a kanyarokba
Általában nem szeretek senki háta mögött sem motorozni, de mögötted élvezetes volt.
Sziasztok.
Először is köszönöm szépen a jókívánságokat. Dorina, sajna tegnap nem tudtam inni, mert 12 órában melóztam, és mikor hazaértem semmihez nem volt kedvem, ám de ma...
Ma a 18. szülinapom alkalmából, édesapám "ERIK" elengedett egyedül motorozni, cserébe én meg lecsutakoltam a Banditát. Elhívtam magammal a szomszédomat is. Persze csak a környéken mociztunk, a jogsi, meg a rendőrök miatt. De így is nagyon élvezetes volt. A végén még meg is dugtam a kis GS-t. A túra végére pont megérkeztek a kishúgomék, így nyomtunk gyorsan egy közös fotót is. Íme a képek: