Én talán 77-ben vagy 78-ban voltam először, és 89-ben utoljára. De nagyon jó volt, visszamennék rögtön, ha lehetne. Azok az apró sült halak, sült krumplival! Nyami....!
a fickó azért magas nem volt az kell mondjam.... nem tudom tényleg... megígérem neked, hogy ha lesz rá módom akkor megpróbálok róla valami bizonyítékot szerezni
Nyuszi!
Az én órám is mutatot már 185-öt, pedig az enyém fojtott és én sem vagyok kicsi.
Ráadásul nem éreztem, hogy vége lenne, csak nem volt több helyem.
Jóvanna... Amúgy csak megakadt a szemem ezen a mondaton, mert én nem tapasztaltam, hogy tudnál beszélni... De akkor ezek szerint tudsz, aminek csak örülni tudok!
Köszi a véleményeket, és az infókat....
Pont ilyen infókra volt szükségem.
Szerintem akkor marad a gs, de kipróbálok még pár moccot...
Sebességbe se kell több nekem, akkor vennék vm speed mocit.
javítok: "...volt egy GSes és elmutogattam neki, hogy király a gép meg mutogatva megkérdeztem tőle..."
Dawntez.... hát én tisztában vagyok vele, hogy csal az óra nyilván óra szerint bármelyik motor csal valamennyit, de elméletileg gyári gumimérettel vol ő is meg az FZ6 is meg a Bandit is, gyári lánckerékkel stb.... mindenképpen azt kell mondjam, hogy nem rossz az a mondjuk min. 180 valós sebesség sem ami a fentiek fényében tuti megvolt.
Átszámitva 51 ft/0.5l homokforrón a tengerparton! Brrr!
56-osok tere, közel a Hősök teréhez.
Az én órám is mutatot már 185-öt, pedig az enyém fojtott és én sem vagyok kicsi.
Ráadásul nem éreztem, hogy vége lenne, csak nem volt több helyem.
Itt a képem, jó leszek?
Na
És asszem ezt még fogod hallgatni egy darabig...
Köszi a véleményeket, és az infókat....
Pont ilyen infókra volt szükségem.
Szerintem akkor marad a gs, de kipróbálok még pár moccot...
Sebességbe se kell több nekem, akkor vennék vm speed mocit.
mindig a parti kempingben!
Pasisban meg majd mi szerkesztünk egyet
javítok: "...volt egy GSes és elmutogattam neki, hogy király a gép meg mutogatva megkérdeztem tőle..."
Dawntez.... hát én tisztában vagyok vele, hogy csal az óra nyilván óra szerint bármelyik motor csal valamennyit, de elméletileg gyári gumimérettel vol ő is meg az FZ6 is meg a Bandit is, gyári lánckerékkel stb.... mindenképpen azt kell mondjam, hogy nem rossz az a mondjuk min. 180 valós sebesség sem ami a fentiek fényében tuti megvolt.