Az elakadás jelző engem is érdekelne jó dolog ha van!
Pl motoros felvonulás! Esküvő ugye ami nem sokára lesz!
Addigra meg kéne csinálni. Ha valakinek sikerült szóljon addig megnézem én is hogy nálam hogy működik meg hova lehetne kapcsolót etvaszolni hogy minnél kényelmesebben lehessen használni !
Én ma kihasználtam a jóidőt! Felcsavarogtam Esztergomba Pilisszentkereszten keresztül.. és lecsüccsentem a dunaparton a Mária Valéria hídnál.. azt kis pihi és lustálkodás után irány haza!
És még most se tudom felfogni hogy a chopperes! aki ki volt feszítve a mocira hogy bírta a szelet amit kaptunk Piliscsaba elött hazafelé.
Ha kell még tipp akkor szedj ki az enyémből tippeket................Én is ezt fogom tenni, hisz lehet hogy olyan helyet írsz be ami engem is érdekelni fog
Nem vagyok szaki, de lehet hogy úgy is müködne nem?
Hiszen pl nekem az index kapcs fölött van a PIROS gomb......szerintem az se csinál többet mint egyszerre kapcsolja a 2-2 pólust........
Lehet tudnunk többet is, vagy ne kíváncsiskodjak?
Jók a képek!
Ott van a Bivalyrezervátum is
http://www.vendegvaro.hu/gen
Balatonmagyaródról elindulsz Zalakomár felé és a falu határában balra fordulsz KÁPOLNAPUSZTÁRA......
Tavaly voltunk ott.....
Hápi ezzel a képpel került be a Blue Book cvájba:-)
Az elakadás jelző engem is érdekelne
Pl motoros felvonulás! Esküvő ugye ami nem sokára lesz!
Addigra meg kéne csinálni. Ha valakinek sikerült
Én ma kihasználtam a jóidőt! Felcsavarogtam Esztergomba Pilisszentkereszten keresztül.. és lecsüccsentem a dunaparton a Mária Valéria hídnál.. azt kis pihi és lustálkodás után irány haza!
És még most se tudom felfogni hogy a chopperes! aki ki volt feszítve a mocira hogy bírta a szelet amit kaptunk Piliscsaba elött hazafelé.
Feltettem a programot az AKMT-re a mi progink zsúfolt.... Nem terveztünk Bivalyrezervátumot. Vagy ti mentek oda?
egy kis konzol neki pl. lemezből.........4x10-20cm drót és már kész is
Én egy olyanról tudok hogy:
első nap:
SZMiklós - Hertelend - Balaton (bivalyrezervátum) - Őriszentpéter.......
Részvétem!
Ha kell még tipp akkor szedj ki az enyémből tippeket................Én is ezt fogom tenni, hisz lehet hogy olyan helyet írsz be ami engem is érdekelni fog
Itt az Én itinerem
http://akmtmedia.extra.hu/tura...
Nem vagyok szaki, de lehet hogy úgy is müködne nem?
Hiszen pl nekem az index kapcs fölött van a PIROS gomb......szerintem az se csinál többet mint egyszerre kapcsolja a 2-2 pólust........
kerestem a visszaszámlálást, de nem találtam.
Pedig még nem is táncolok:-))))
De majd holnap
WHEEEEEEEEEEEEEE HEEEEEE HEEEEEEEEEEEEEEEE
BAby ha szóltál volna már rég meglenne - hiszen a visszaszámláló is müködik már vagy 30 napja