Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát mondjuk én meglepődtem a múlt hétvégén.... jött egy muksó motorozni velünk egy GS500F-el folytatlannal... én mentem elöl és hát mentem max. 130-140-et, hogy tuti bírja a tempót... aztán mikor megálltunk egyszer beszélgettünk, hogy hát mégis milyen a gép bírja e a tempót meg mitomén aztán megkérdeztem, hogy mennyit megy az övé... 195... haverok meg még bólogattak is, hogy tényleg csak 200 körül kezdett el tőlük leszakadni egy elöző motorozáson... van különbség ezek szerint nem kicsi...
Szííyasztok 500 as ok.
Én is pont erre gondoltam, amúgyis van még pár 100km-em 6000ig, és szerintem ebben a hidegben még kibírja gond nélkül, az akksit meg pár hete vettem, mert a régi megadta magát a télen :)
Nem túl rég olvasgatom ezt a fórumot, túráztatok már, vagy van tervetekbe túrázni errefele? pl. Transzfogaras vagy hasonló, vannak mennyei helyek..
Hoppá! Te Erdélyből nyomod?
Megvigasztallak, itt nálunk is fagypont környékén van még reggelente.
Az tény, hogy kicsit nehezebben indul majd a sűrűbb olajtól, de ha jó az aksi, nem lehet nagy gond. Esetleg kicsit tovább kell járatni indulás előtt.
De az is megoldás lehet, hogy csak később cseréled le. Az sem baj, ha pár száz km-rel túlmész a csereperióduson. Én spec így csináltam tavaly.
csak még a nyár olyan messze van :(( főleg itt Erdélyben :( reggelente még mindig szinte fagypont van, sose lesz már meleg :(((((
Már miért ne tehetnéd bele? Sőt, nyárra jobb is a 20W-s.
Sziasztok, kaptam jó árban CASTROL ACTEVO 20w50 GP olajat, szerintetek beletehetem-e a GS-embe ?
köszi! Kellemes hétvégét mindenkinek!
SZÉPJÓHÉTVÉGÉTMINDENKINEK!

Hétfőn jövök! Addig keveset írni és sokat motorozni, hogy ne keljen sokat olvasnom...
Tibkin!

Örülök, hogy segíthettem!
Akkor egy szállítmánnyal érkezik meg mindkettőnk doboza! ÍJJ de romantikus!

Ha tegnap rendelem, akkor már jövő héten itt van! Franc a Pofájukat!
ESso és Nyuszek!

Ne is mondjátok! Tavaly arra mentek rá szegény kis idegeim, hogy nem tudtam csomagolni, és hosszú vagy akár egy-két éjszakás kalandokban rész venni. Tiszta pipa voltam, hogy Ti ide mentek, Ti oda mentek. Én meg nem megyek sehova, mert asszony, csomagok, sátor, zsákok. Ehez már kocsi kéne vazzeg... De majd mostan! Bár ESso-nak igaza van. Azt még fel is kellszerelni. AHOZ MEG KÉNE EGY OSZIBÁCSI!

Egyébként voltam a Tesztnapon, Baján, Pilisen, Börzsönyben és így már 2+1-el meg is érdemeltem az AKMT-s pólót! Ami még mindig Bluenál van.

SirTomas!

Én 103 Kilo és 185 cm vagyok. Nekem Elég, de ha lenne pénzem, akkor már lenne 650-es Banditám is.

110-ig érezhetően izomból megy, 140-ig halad, up to 170 kuszik. Lassan, nagyon lassan. Ja a 35Kw-os.

2- személyel gond nélkül mentem akaliba, (asszem) vagy Aliga... Hát ebből is látszik, hogy velencefürdői kölök vagyok , csomaggal, asszonnyal, 140-150 Km/h 5,0-5,5-ös fogyival 160 km-ert

A hitellel meg ne foglalkozz! Szegény ember vízzel főz! Nem kell azt kifizetni. Ha megúnod, betolod a szalonba, és kihozod az másikat! A hitelt meg viszed tovább.

Én is ezt csinálom majd! Fogd fel takarék pénztárnak! Fizeted bele a pént, de azt majd ki is veszed, ha csere lesz!

Nézd meg Blue főnit! Akkor mint az állat azt mégis 68000kilómétert ment vele! Ja és nézd meg az adatlapját! Meddig el lehet jutni egy GS-el!
Ez csak az én véleményem, és mondom, nekem a 25kW/33LE-s változat volt. A nyitott változat azért másként viselkedik!
Nem kicsi a dilemma, én megértem! A lehetőségekhez képest próbálj menni több mocival, hátha kiderül valami. Ha mégsem új GS-t vennél, akkor legyen a fő-fő szempont, hogy minél újabb, minél kevesebb km legyen benne. Persze ez zsebfüggő! De egy öreg gép rendbeszedése annyiba kerül, hogy annyiból lehetne venni egy újabbat.
Nos, asszem ezzel sem lett eccerűbb a dolgod!
Hali!
Nekem 2004-es van, tavaly vettem, 2 év még van a törlesztésekből, de nem bántam meg, mert egyáltalán nem gyengus. Szerintem 140 körül kezdenek fogyni a lovak erőteljesen, addig tolja szépen. A pályázást is bírta nekem majdnem 5-700 km-en keresztül egyhuzamban, néhol 160 tartósan.
Nyomatékilag persze nem egy sportmotor , de nem is hagy sz@rban. Amúgy én egy év után már érzem, hogy lesz belőle majd eccer egy nagyobb mocc... De tútázásra, országútra, kanyargásokra szerintem kiváló, + igénytelen paci, és még a szélvédelme is rendben van.
Uff.
Az még érdekes lesz, bár nem kivitelezhetetlen.
Sziasztok!

Volt 5 percem, ide néztem és... KÖSZI HBALI!
Megérdeklődtem a 42-es dobozokat, jövő csütörötkig lehet rendelni mélben vagy személyesen, 50% előleggel, 15500 HUF/db, köv. héten pedig érkezik. Aztán barkácsolhatom a vasra...
Tehát nem lettem okosabb...
Kinéztem még a yamaha xj600-akat.
Van egy jó állapotú 2000-es modell, azt megyek még megnézni.
elkapkodni nem akarom.
A divi sor4 67le
Volt vele alkalmam többet motorozni, egész kényelmes gép, nekem megtenné.
Elég jól is ment.
189.5cm magas vok, és 90kg, nem akarok "vérszegény" mocit.
Hosszabb utat kéne menni a gs-el, de az meg úgy nem lehet próbakörön.....
Mos a zsír új gs500f k7 1.090.000.-
a használt 2000-es divi meg 720 :(
ezen is filózok, még egy dilemma új moci-8éves moci(ugye mire a hitel lemegy, pfúúúú, bele se gondolok)
Vazze! Ez aztán jó kérdés!

Én azt mondom, hogy nagyon jó kis gép, igénytelen öszvér, olcsón fenntartható, de egyetlen egy hibája van: 2 év alatt kinövi az ember! Sztem. Lehet, nem egyezik majd másokkal a véleményem, de nekem a 25kW-os volt. Igazából nincs nagy gond vele, mert elvisz mindenhova, sőt, az iramot is tartja, csak az ember ugyi mindig többre vágyik. Talán mutat valamit a dologból, hogy az egykori GS-es társaságból jó, ha 4-5 maradt. A többiek már lecserélték.
Bali!

Az nem elég, h megveszed, használni is kell! Tavaly pedig igencsak el voltál tűnve! Remélem idén többet teszed tiszteleted a bandázásokkor.

Mociccah: nem hiányzik valaki?
Sziasztok.
1 amatőr kérdés.
Mennyire nyomatékos a gs?
Kiszemeltem a gs500f-et, de nem tom mennyire erős.
A próbakör meg elég lájtos, hogy érezzem hogy pl előzéskor mit teljesít.
Túrázáskor nem kevés a paci?
Hitelre venném, sajnos elég hosszú futamidőre, és nem akarok rábaszni....
Olyan értelemben, hogy 3 hónap után nehogy kevés legyen a gép....
Tetszik meg minden, de kéne egy kis bíztatás....
Köszi, és üdv
Én csakgratulálni tudok a döntésedhez! Csak majd használd is azokat a dobozokat! Ja, és persze velünk!
Akkor ez a Virágszál most kiről álmodik?!

Látod ESso, elszántam magam. LESZEN NEKEM IS TÚRADOBOZOM! Úgy érzem magam, mint egy jóllakott kisovodás. Így már megszünnek elöttem a korlátok!
Kb erről beszéltem! Csak sajna az SV elfogult tulaja ezt nem hajlandó belátni! Meg persze a róla álmodozó virágszál se! Holott nem a motorját szidtam, csak pusztán arra céloztam, hogy mire nem való.
Üdv. emiatt ne aggodj. Én is 31-én du. kaptam meg a csekket
ugylátszik minden biztosito késlekedik (union)
jav - Pedig
Szijja mindenki!
Nah, már vártam Zizó-Hawkot az SV-témához .
Én még mindig pihentetem Pöfit, illetve magamat és ezáltal őt is . Padig ma is erős volt a kísértés, hogy jöjjek moccal dolgozni, de legyőztem .