Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, azt hiszem, ezért szeretünk Téged...
Akik libáért vették a jogosítványt, aztán később rájöttek, hogy motorral ők maradnak alul az autóval szemben, azok most mennek egy kis továbbképzésre Pécsre. Péntek este berúgnak, mint az a bizonyos kerekorrú haszonállatka, aztán szombaton meg borogatják fel a motorokat. Kb ez a program.
Köszönöm Neked is Gabi!

Sajna nem tudok ígérni semmit. Majd figyelem, hogy milyen itiner alakul, hol, mikor lesznek a talipontok, és majd egyszercsak becsatlakozom valahová, ha sikerül. Ha nem jön össze, akkor este a szálláson pezsgőbontásra ott leszek.
Na hali!
Zsoltok, Bo..Né..napot!
Teddy, akkor mikor?
Dzsoki, gyere má' lelki segítségnek, ez csak +20km!
Ja, és nagyon egyszerű Csókakőt megtalálni, SPORTPÁLYA táblát
követve, a pálya utáni első utca jobbra!
Drágáim! Köszönöm szépen mindenkinek a névnapi megemlékezést!

Majd még jövök, csak most "isten majmai gyorsan őrülnek".

A felesleges megállások elkerülése végett legyen a tali Bonyhádon a benzinkúton (nem lehet eltéveszteni) 6- negyed 7 között! (ha jól számoltam a mi (lacháza-Bonyhád) 122 km-ünket kényelmesen megtesszük addig. A másik csapat 142 km-e (érd-Bonyhád) is megtehető ennyi idő alatt, hisz mindkét banda legkésőbb fél 5-kor indul. Szóljatok, ha rosszak a kalkulációim )
Köszönöm szépen a névnapi köszöntőt!

Mikor mentek és hova? (Bocs, ha nem figyeltem :)
Ez sem rossz...
Nekem ugy emlitették hogy valahol a szölőhegy környékén van, de pontossan nem tudták.
A földut az gyanus plane ha esik
A szölőhgyet ismerem, tudnak kátyuk, vizmosások lenni rendessen.
Mint villanytudor, vagy mint Zsolt?
Én külön is Boldog Névnapot kívánok a Zsoltoknak!
Louisban van: Warnblinkanlage Cikkszám: 10034955 és 30 EUR
Szerintem szedjük össze egymást út közben, leggkésőbb Bonyhádon.

Amúgy 11. a házszám, de elég bonyolultan magyarázta Mara.

(hetény-sziti: jobb oldalon valahol lesz a "sportpálya" tábla. ott kell befordulni jobbra, jó messze elmenni a pályán túlra és ott jobbra a földút, vagy mi...)
Nemkell!

Többen? de ciki...

Akkor pontosítok:

Minden Kedves Zsoltnak Nagyon Boldog Névnapot!
Itten vok.
hi!

negyed 5re tudnál Tamásékhoz jönni?

Többiek: megnéztem az útvonaltervezőben. Érd-Hetény: 172 km, Lacháza - Dunaföldvár-Hetény: 156 km.

Szóval egy RÖVID tali lehetne Dunaföldváron. Ismeri valaki azt a részt? Valahol a híd után kéne összefutni, aztán robogni tovább. Teddy-Ogabi fél 7-re érnek Bohnyád Mol (mindegy tulképp...) kútra, a szokásos helyen.

jó/nemjó?
Boldog Névnapot A Zsoltikáknak!

Villanytudorok Gyüjjetekmánide!
Csatlakozván nyuszinkhoz, mi is nagyon boldogságos névnapot kívánunk minden Zsolt nevű fórumozónak! Mivelhogy többen vannak.

Dorina, esSO
ez engem is érdekelne (már amennyiben fogom használni a gépet legalábbis... )
nem inkább doktor sepörd kéne?
Kedves !

Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Ha ezt tudom, 125-ösnek vallottam volna!

De nem tudnak olvasni? A forgalmit elkérik, ugyebár.
Közben meg Robinson...

Hát igen. Akkor én is csak 2-ig lennék.
Jó, a kedvedért helyesbítek: elég komplikált. Így már okéjos?