az sv650 egy soft sport-túra...olyan magasan van a kormánya mint egy choppernek... az eleve ne msportmotor soha, aminek a kormánya nem a villahíd alatt van..
Csókolom a hangod! Velem felesleges vitatkozni, mert mindig igazam van!
Nem feltétlen szerénytelenségből mondom, de csak olyat állítok 100%-ra, amiben bittos vagyok.
Nemnemnem!
Dawntez erdélyi történetére írtam, hogy már régen lehetett olvasni ....... portálon. Te pediglen erre írtad, hogy ilyet nem olvasol. Szó nem volt az amargós bejegyzésről!
Csak akkor bocsájtok meg, ha igenis olvasni fogod!
Gyüjtőgetés............
De sajnos ez van............és rám még azt mondják hogy jól keresek..............
Ha Én tudok ilyen helyzetbe kerülni - fogalmam sincs hogy egy minimálbéres miből ÉL........
Milyen túramoc az, amék csutkakormányos?
Na de nekem az tecc!
És sport-túra, nem csak sport
De a sv-re is pályázom. Mindkettőre
Nem feltétlen szerénytelenségből mondom, de csak olyat állítok 100%-ra, amiben bittos vagyok.
Azé a gsxf-ről majd nyomj egy rendes beszámolót!
Akko elnézését kérem a DL-esnek
Sőt, leginkább csak ezt a felet!
Dawntez erdélyi történetére írtam, hogy már régen lehetett olvasni ....... portálon. Te pediglen erre írtad, hogy ilyet nem olvasol. Szó nem volt az amargós bejegyzésről!
Csak akkor bocsájtok meg, ha igenis olvasni fogod!
Gyüjtőgetés............
De sajnos ez van............és rám még azt mondják hogy jól keresek..............
Ha Én tudok ilyen helyzetbe kerülni - fogalmam sincs hogy egy minimálbéres miből ÉL........
innen indult, a Cicc az nem Dawntez
És némmeg, csask arra válaszoltam, ami nekem gyütt
És ilyen, amilyenre sikerültem