Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez télleg gáz!
akinek az sportgép, akkor nesztek, itten vanik egy iggazi nem hátalós: http://www.bikeweb.com/images/... Black Rear engined SV650
az sv650 egy soft sport-túra...olyan magasan van a kormánya mint egy choppernek... az eleve ne msportmotor soha, aminek a kormánya nem a villahíd alatt van..
Hasalós túragép! Nekem mindegy, én nem sajnálom tőled, virágom! Akkor legyen SV!
Nekem meg az egyik szemem sír, a másik meg üveg!
A sportos, az
250 kiló?! Azannya! Termetesre sikerült, az már biztos!

Milyen túramoc az, amék csutkakormányos?
Az 1ik szeme sír, a másik haj!

Na de nekem az tecc!
És sport-túra, nem csak sport . A gsxf nekem tök jó lenne, ha nem lenne 250 kiló .
Sv sportgép, Neked túramoc kell. Főleg ilyen fájós csuklóval. Gondold el! Mész az SV-vel 20 km-t, utána 3 hét gipsz. Majd kezdődik előlről.
A különbség az, hogy nekünk van miért, nekik meg........ !
Okés !
De a sv-re is pályázom. Mindkettőre .
Csókolom a hangod! Velem felesleges vitatkozni, mert mindig igazam van!
Nem feltétlen szerénytelenségből mondom, de csak olyat állítok 100%-ra, amiben bittos vagyok.

Azé a gsxf-ről majd nyomj egy rendes beszámolót!
összeülünk azt sírunk mint a kretén EMOsok:-)
Jaaaa, jóvan, leesett !
Akko elnézését kérem a DL-esnek .
Pedig a törvény is kimondja, hogy meg kell hallgatni a másik felet is! Jelen esetben el kell olvasni.
Sőt, leginkább csak ezt a felet!
Meséljek?
Nemnemnem!
Dawntez erdélyi történetére írtam, hogy már régen lehetett olvasni ....... portálon. Te pediglen erre írtad, hogy ilyet nem olvasol. Szó nem volt az amargós bejegyzésről!
Csak akkor bocsájtok meg, ha igenis olvasni fogod!
a tudjukik így mossák az emberek agyát, látod? még tájékozódni sem hagyják őket..
Ősemberi életmódból volt:-)

Gyüjtőgetés............
De sajnos ez van............és rám még azt mondják hogy jól keresek..............
Ha Én tudok ilyen helyzetbe kerülni - fogalmam sincs hogy egy minimálbéres miből ÉL........
"Cicc, itt a GSXF-ed, kipróbálhatod!"
innen indult, a Cicc az nem Dawntez ...
És némmeg, csask arra válaszoltam, ami nekem gyütt
Mi az, hogy ne piszkálódj? Én dawnteznek írtam, amire Te reflektáltál. Ez nem baj, csak akkor miért én piszkálódom?
Azaz:THX
Oks!
Na jó, elég már, ne piszkálóggyá .
És ilyen, amilyenre sikerültem .