Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Azt megköszönném, ha kipróbálásra megkaphatnám azt az izét, aztán ha beválik, akkor beruházok rá Köszike!
Res
Pri
On
Asszem
Elfelejtettem:Ha jobbra néz, akkor a gravitáció hatására benzin folyik a karbikba.
Ezt csak akkor használd, ha nagyon sokat állt a motor és volt ideje elpárologni a
naftának a porlasztóból!
Felfelé, pedig a tartalék állás található!
Elzárni soha nem szoktuk,mert nem lehet. Te se próbáld meg!
A lefele az ON (be) üzemmód. Ha nem jár a motor akkor nincs vákum, és nincs ami szívja a benzint!
Tehát.:zárt állás nincs!
A fuel felirat a gyengébbek kedvéért van rajta, hogy tudják mit szabályoznak a csavarantyúval!
Szevasztok!

Eladó plexi itt: link

Zoli
Nah, megjöttünk!
Egy satnya kis 50-est nyomtunk csak, de az is több, mint a semmi. Megnéztük a szlovenszki falucski-t, Bánkot, meg van-e még. Megvan, sőt, a tó is.

Tőlem nem kell félni, én már fogatlan oroszlán vagyok! Már csak a verbális élvezkedés maradt nekem, azt meg hagyd meg, hadd legyen legalább ennyi örömöm az életben.
Ja hadd kopjon
Ezek olyan gurulósfajták
Mit csinálsz itt Piet?
Focizol a bukóval?
Lemerem fogadni, hogy ezt valami lovaspolo derbyn sajátítottad el!
SZÉPJÓCAKÁTMINDENKINEK!

Mentem zsír égetni.

Holnap újra itt...
Köszi, de már túl vagyok rajta. 20000 ropi előleggel.

Akkor most buktam 3x760=2280 Ft-ot.

Sajnálom, mert ez 7,8l benzin, ami több mint 150 kilóméternyi atmoszféraszaggatás.

No, de azért nem kötöm fel magam. Viszont lehet, hogy másnak még hasznára válik az infó.
Na, hali!
a térdvédő, és/vagy támasztó térítési díja szakorvosi rendelvény
alapján cca. 14 000 HUF! Viszont a leányom motoros balesete után,
(térdszalagszakadás, Neki pótolták.) megmaradt, ha gondolod
leviszem Pécsre, és nem kerül pénzbe!
HBali!

A 42-es MotoDetail a Bázismotornál még olcsóbb, 14.740 Ft/db, és 25e Ft felett nincs postaköltség. Ha még nem rendeltél a Szentendrein, lehet, hogy így jobban jársz...

Dorcsi, gyógyulgass és gyűjtsd a napsugarakat, aztán pénteken hozz belőle sokat Pécsre!
Nézem Iwiwen a GS500 fanklubot. Blue! A bejelöléshez elég,ha csak k.vára akarok GS500-at? Ha Gizit elviszik, az lesz!
Igenisértettemmoströgtönazonnalnézem .
Cicc!
Írtam az iwiw-en olvasd el! ! ! !
Kelepelni
Jajj, de jót mosolyogtam . Tudom én, hogy ez csak ideig-óráig tartja vissza, fel vagyok készülve .
Lehet sztem ilyen sportboltokban meg talán gyógyászati segédeszközök között keresgélni, nem feltétlenül kell hozzá doki. Mármint a térdvédő-vevéshez. De mondjuk jobb, ha látják, mert az azé nem poén, hogy rendszeresen bajod van vele .
Nem észrevenni az elütéseimet, amiket én nem vettem észre !
Tudod milyen nehéz egyszerre dolgozni és semmi perc alatt bepötyögni ide ezt-azt ?
Szerintem már késő... Perceken belül itt fog kelepelni az ablakom alatt, hogy menjek én is
Nem-e? Dehogynem fog piszkálni Báááár, ha belegondolok,tényleg jó kis előny ez

"éd oldalírányú" Khm... Azééé értem, csak kötöszködni is kell néha! Majd beszerzek egy ilyet, de gondolom ahhoz kell vmi vizsgálat vagy csak megyek és veszek magamnak? Megvárom a suli végét, addig nincs időm dokikhoz rohangálni. Addig max majd csak lábujjhegyen megyek
Jóvanna, akko ne menjen . így jó? Piszkálni már úgysem mer, nem is gondoltam hogy ilyen előnyei lehetnek dolgoknak ( )

Merevítős térdvédő az olyan, amiben lehet motoron is ülni . Csak a térded kifordulását éd oldalírányú elmocorgását akadályozza meg. Nekem is van sajna, de nekem keresztszalagom sincsen.
Te csak ne küldözgesd motorzani, mert én nem vagyok ott, most jutok táplálékhoz még csak, szóval egy darabig még nem tudok Matkázni! Nélkülem meg nem mehet!
Ez már csak egy ilyen banda! Szejetembanda

Arról a májusi-júniusi fellépésről majd várjuk az infókat, meg kell valósítani azt, amit beszéltünk szilveszterkor! Bevonulunk a közönség sorai közé mindenféle transzparensekkel és éltetjük a mi motoros-hastáncos Cicekünket!

Majdnem sem akarok beteg lenni, de valami nem kerek. Igyekszem azért, itt a tavasz muszáj meggyógyulni, mert hülyén érzem magam, hogy kánikulában vagyok beteg
Valamit majd ki kell találnom a térdemnek, mert ez így nem jó nekem De okosan kell gondolkodni, mert olyan cucc kell, amit lehet Matkázás közben is használni

Nah, mennyé már motorzani!
Nem tehetek róla, hogy ennyire pengeagyam van!
Már uccse sokáig lesz, a kavintont is bekészítettem.
Dooorcsi !

Na persze, de itt elég 1-2 hírmorzsa is, oszt némmeg mi lett belőle . Nem hagynak békén .

Neeem, nem Gyarmaton lesz a tánci, ez sima gyakorlás, nem fellépős, Pesten lesz a Nyugatinál, ahol eddig is. A fellépés május végén vagy június elején lesz, azt még nem tudom pontyosan .

Hallod-e mi ez a meginmajdnembetegneklevés? Tessék makkegésségesnek lenni, gyógyulgatni .
A térdedre meg vigyázzá, ha másképp nem m1, a biztonság kedvéért valami merevítős térdvédőt nem ártana beszerezni ...
Jól belegondolva, meg különféle ismeretek birtokában, abszolút korrekt!

Na, én asszem itthagylak benneteket. Olyan csábítóan szép az idő, hogy Matkát meg kell járatnom.
Cicc!

Esküszömnemmondtamsemmit Csak érdeklődtem ismerősségileg
Hogyan mondja a mancsod?
És azt akartam már napok óta kérdezni MSNen is, hogy hol is lesz a tánci pénteken? Merthogy nálunk, azaz Balassagyarmaton is hastánc-est lesz pénteken... Egészen véletlenül nem errefelé orientálódik a Cicc-tánc?