A motorrevüben szokott lenni ugyebár az alpesi túramotor teszt. Sok kategóriában sok motort hasonlítanak össze újságírók (kétszer nyert a DL650 eddig és egyszer egy BMW asszem). Na ott azt írták az SV-ről, hogy nem rossz, de szerpentinen kanyarogni vele több mint gyilkos. Leszakad az ember háta és széttörik a csuklója. Így aztán ki is esett gyorsan. Egyébként nekem pl. ETZ kormány van fent a gépen, mert a gyárival 50-70 km-t bírtam csak menni egyvégtében. Így jó. 350km tutira megy megállás nélkül, de aztán tankolni kell.
Az AKMT fórumon lehet jelentkezni és szavazni hogy melyik dátum a megfelelőbb (melyiken tudunk többen lenni) http://forum.sg.hu/listazas.ph...
Aki támogatná a megmozdulásunkat, de nem tud eljönni , Ő maga is tud segíteni annyi és akkora hozzájárulással amit gondol eme nemes cél érdekében. De Én és mindenki kéri, hogy ha TUD, TUDSZ akkor gyere el......HIDD EL NEM BÁNOD MEG AZT AZ ÉRZÉST AMIT OTT ÁTÉLSZ!
ERIK tavaly csak ennyit mondott:
# 10037
"Megható volt a mai nap!"
Szombat du leszek, de itt addig kb 5-6 oldal biztos képződik.. Lehet, h majd megint meg kérdezem. Ha nem találom a választ.
Jók legyetek! Megyek motorozni!
Bratyóm MÁVos biztit kötött még tavaj, de most volt bent az irodában és megkötötte személyesen, pont azért mert neki sem ment a csekk. Írogatott nekik meg hivogatta őket, de szartak rá. Hétfőn volt bent személlyesen és tegnap kapott 1elnézést a kellemetlenségekért levelet. Ill. be kell mégegyszer küldenie a kártörténeti igazolását, mert amit tavaj küldött az már nem érvényes. Jó mi?!
Van itt valakinek a MÁV biztosítónál megkötve bíztosítás ?
Csak azért kérdezném,hogy negyed éves csekk van-e már ,nálunk a gyereknek van itt biztosítása (olcsósága miatt) és még nem kaptuk meg a csekket.Mit tudtok erről?
Köszi előre is.
Szombaton nyílt nap a Hondánál (elindul a Tesztkaraván). 10 órától az Ötvenhatosok terén mindenféle motoiros program lesz. Én ebéd után megyek. Szívesen megismerkednék már személyesen is Veletek. Aki kint lesz mondjuk kettő óra után, az rám csöröghetne: 70/229-7745
Na akkor egy SV-s véleménye az SV ről! Csak hogy olyan is hozzá szóljon akinek az van.
A túrázhatóságáról annyit, hogy hallott már valaki nyavalyogni hogy fáj ez,fáj az? Gond nélkül megyek akár leghátul is ! Szóval gyerekek a tény az enyém 1000cm3, 133 LE túratempóba fogyaszt max 5,5 litert. A pakolhatóságát meg ismeritek! A sportosságról annyit, hogy nézzétek meg egyszer az SV kupát a Hringen.
Nekem túl alacsony a GS kormánya.
Vagy lenne alacsonyabb, vagy 5-6 cm-rel magasabb.
Tegnap bementem egy hidraulika csövekkel foglalkozó céghez,
ahol 1500Ft munkadíj + 2000Ft a cső (22mm-es) ára.
Csináltatok egy magasabb kormányt.
tegyük hozzá, hogy sztem báármivel lehet kurva jól menni.. lásd a gold winges vidi8ket, vagy a gp bike vs. car vs. street bike vidit.. ott sem hasít szarul az a softchoppernek kinéző izé.. vagy itt az én motorom, az is elég puha.. aztán.. na, itt is megvan: http://www.sportmotor.hu/motor...
Az a baj az ilyen univerzális, többcélú gépekkel, hogy igazából a sok kompromisszum miatt egyiknek sem felelnek meg. Pl az SV: sportnak nem elég sport, túrának meg nem túra. Ennyi.
Mindezek mellett motorikusan jók (hallod, Zizó ) , csak........
Még véletlen sem akarom off-olni a HELP-et, mert az most mindennél fontosabb!
CSAK GONDOLTAM SZÓLOK, HOGY LEOLCSÓZTÁK A 42L -ES MOTODETAIL TÚRADOBOZOKAT!
A Szentendrei út 4. -ben, most15500HUF, 21700 helyett!
Nehogy lemaradjatok róla! Én rendeltem gyorsan hármat. Időszakos, szezon nyitó occsózás fordult elő!
1035 Bp. Szentendrei Út 4.
06-1-368-5972
És NE FELEDJÉTEK HELP