Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy olyan motor - NEKEM
Üdv. mindenkinek

Új vagyok a fórumon.
Tavaly vettem egy GS500-ast és sajnos esedékesé vált az akksi csere.
Ebben szeretnék némi tanácsot kérni tőletek.
Gondozás mentes akksi létezik ebbe a motorba, ha igen típus esetleg merre felé tudnám megvenni Bp.-en?
Ha nincs akkor milyen akksit ajánlanátok bele típus megjelöléssel :)

Válaszokat előre is köszönöm
Ez igen jól néz ki!
Ragyogóóóóóó!
Hát persze!
Igen, az, 2 focipályányi területen!
Szurdokpüspöki a becsületes neve.
Szerintem, ha kézzel írod le 190-szer h. "Bocsi" hamarabb megbocsát!
Le Be-zni a kisebbet mi?
Nem szép dolog!
Ha elkészült felkerül a fénykép?
Ez már szép állás! Lassan tehetsz bele egy másik órát, mert mire eladod, nagyon sok lesz benne.
Én is mindig örömtáncot járok, mikor a napi számláló átlépi az 50Km -t!

Akkor tudom, hogy még sok-sok benzinem van...
Szijja!
Van nekem egy Drága barátnőm, aki ezt szokta énekelni, és mindig bejön! Majd sikkantok neki az érdekedben!
Sziasztok!

Van pár percem olvasni és írni...
Boldog szülinapot kívánok én is Kedves Hayabusa Hölgy!
Ma reggel nekem is történt egy nagy fordulat ismét...
Ja, és valami szürkeség támadt kint, úgyhogy hangosan énekelje mindenki: SÜSS FEL NAP!
A kérdés az, hogy meg van-e tiltva a használati utasításban, hogy hidegen tilos 8000-ig pörgetni, és ez garanciavesztést okoz.
Pár napja épp érdeklődtem ezirányban!M it sikerült a vételkor kialkudnod? Milyen egyéb költségek vannak ?
Ez biztos meghatja majd Cicát!
Ha mégsem, talán egy olyan motor, amivel átverted...
Ne haragudj már. Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi Bocsi
Persze, hogy Te! Miért, talán én? Esetleg kaktusz!
nyusz!

Hogy van gyógyulj csukló-GYÓGYULJ? Lemarta már a krém az össze bőrödet?
Nemis horpasztottam... Csak lenyomtam a nyekergő telefonomat és alukáltam még egy keveset! Annyira jó volt!
Végiglustizni a vizsgaidőszakot? Dehogyis! Ki fog tanulni akkor, ha én alszom?
Busagirl: Nagyon Boldog Szülinapot!
Bárhová teszem majd. Majd meglátjuk mi lesz...

Víkendházatok van ott Mátraalján?

Szép napot.
Nah, megyek, még van némi dolgom dógozás előtt. Majd délután leszek .