Szia!
A gyári előírás 10W-40. Újabban a szervízek nyáron 20W-50-est raknak bele, mert az a kánikulában jobb. Én 15W-50-es Repsolt használtam, de van aki Castrol Act Evo-t vagy Valvoline Durablendet. Egy a lényeg, hogy ásványi legyen, max félszintetikus, mert a GS-nek ez kell.
Sziasztok!Lelkes amatőr vagyok.A múlt héten vettem egy 97-es évjáratú gs 500-ast.Szeretnék segítséget kérni,hogy milyen viszkozitású motorolajat vegyek bele és milyen márkájut.A segítséget előre is köszönöm.
A holnapi szülinaposnak pedig? Sok boldog szülinapot!
(ezt a szemtelenül kicsi évszámot )
Ciccah:
(bocsi de ezt "megetted"! Amikor először olvastam (még mielőtt TE visszaírtál) az járt a fejemben: Vazze, miért nem újságolta a hétvégén, esSO2? Gondolkodtam, aztán nem válaszoltam. TE bezzeg belefutottál )
Tudod legszebb öröm...
Te mint vendéglátó leadod az útvonalat......péntken mehetsz fűvet nyírni:-))))) bevásárolni.....és szombaton fogadhatod a kedves vendégeket:-)))))
Illetve ugyanezt megcsinálod csütörtökön és péntektől megnyithatod az öreg néne kapuit........
itt az itiner:-)))))))
Az tuti hogy nem cím kell................szombaton oda indulok ahogy lszabadulok.....
Miért?
Mert ha sar az éjszaka akkor mint irtm 2-3 óra alvással inditok - és utána a tiéd vagyok BABY
A gyári előírás 10W-40. Újabban a szervízek nyáron 20W-50-est raknak bele, mert az a kánikulában jobb. Én 15W-50-es Repsolt használtam, de van aki Castrol Act Evo-t vagy Valvoline Durablendet. Egy a lényeg, hogy ásványi legyen, max félszintetikus, mert a GS-nek ez kell.