Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem baj,de Ő előbb is volt itt mint Te
Ogabi beelőzőtt
köszike,meglesz
akkor talán elsőnek: BOLDOG SZÜLINAPOT CSAJSZI holnapra
ha nem tudnék, nem írtam volna be.....

amugy ha ilyen a szisztéma, akkor a legegyszerűbb a dolog......
6-kor megyek.....8-ra a helyszínen vagyok - azt ott alszok 2-3 órát
A hét egyéb napjain itt vagyok, egyedül a hétvégémet töltöm itt-ott, nem Egomban!
Na, ezt majd meglátja itt valaki, akire állítólag nagyon hasonlítok - Szia, apu - aztán kapsz Te a fejedre... De egyébként tudom, hogy erről szól, nem is nagyon nyikorgom ezért, mert legalább otthon lehetek, és nem kell itt szenvednem.
vasárnap amúgy voltam mocizni egy kicsit,már kellett nagyon
Nah, pöfigölök haza! Pusza mindenki!
eccerKéccer
azt hogy itthon nincs kihez szólnom...jó,persze itt van a gyerek,de őt mindig látom
Jóvanna, megyek majd, ha tudok , vasárnap arra jártam, de te szerintem annyira nem .
Ugyan már, a vizsgaidőszak a legnagyobb buli az egészben, nem kell bejárni sem, csupán eccerléccer hetente, és csak néha bele kő nézni néhány jegyzethalmazba meg könyvszerű képződménybe .
ezt az egyedüllétet nem bírom már
HEPI BÖRSDÉJJJ Hajabuja!
Elmondani nem tudom Neked, milyen örömet érzek... Köcsögiskola... Mééénem adnak csak úgy jegyeket?

Na persze, ezt az elmotorozást már ismerjük... De úgy legyen, én itt üldögélek minden nap... Várlak! Már ki is ültem a suli elé...
Másképp döntöttem, de így is előrébb vagyok, mert a fejemben a megoldás!
Milyen stressz?
Már megint melyik munkahelyeden van gond?
Vagy csak az Urad hiánya?
A havi összröf nagyon jó gondolat! aszittem elmenté' motrozni! he-he
Szóval, Dzsoki mintájú, de augusztusi Erik-projektról van szó!
ha megérem!ennyi stresszel a nyakamon kétlem
Szegény, majd valamikor elmotorzok arra, ha épp nem dolgozom, nem fáj a mancsom és még az idő is jó. Tehát, ha ideálisak a körülmények .
Amúgy meg bő 1 hónap és vizsgaidőszak, örüjjéééé !
40éves korodra akár már 30 is lehetsz!
Szerintem se,mert holnap már 26 leszel!
Szijja Cicc!

Nem csak ez a nap, az összes ilyen lassan telik... Annyira mennék már innen hazafelé, de hol van még péntek dél? Itt hallgatom a nagy motorhangokat, a madárcsicsergést, én meg ülök benn a suliban...
ápr.19-ig ma van a legjobb nap,mert ma még 27 éves vagyok...holnap ezt már nem mondhatom el magamról