A hét egyéb napjain itt vagyok, egyedül a hétvégémet töltöm itt-ott, nem Egomban!
Na, ezt majd meglátja itt valaki, akire állítólag nagyon hasonlítok - Szia, apu - aztán kapsz Te a fejedre... De egyébként tudom, hogy erről szól, nem is nagyon nyikorgom ezért, mert legalább otthon lehetek, és nem kell itt szenvednem.
Jóvanna, megyek majd, ha tudok , vasárnap arra jártam, de te szerintem annyira nem .
Ugyan már, a vizsgaidőszak a legnagyobb buli az egészben, nem kell bejárni sem, csupán eccerléccer hetente, és csak néha bele kő nézni néhány jegyzethalmazba meg könyvszerű képződménybe .
Szegény, majd valamikor elmotorzok arra, ha épp nem dolgozom, nem fáj a mancsom és még az idő is jó. Tehát, ha ideálisak a körülmények .
Amúgy meg bő 1 hónap és vizsgaidőszak, örüjjéééé !
Nem csak ez a nap, az összes ilyen lassan telik... Annyira mennék már innen hazafelé, de hol van még péntek dél? Itt hallgatom a nagy motorhangokat, a madárcsicsergést, én meg ülök benn a suliban...
amugy ha ilyen a szisztéma, akkor a legegyszerűbb a dolog......
6-kor megyek.....8-ra a helyszínen vagyok - azt ott alszok 2-3 órát
Na, ezt majd meglátja itt valaki, akire állítólag nagyon hasonlítok - Szia, apu
Ugyan már, a vizsgaidőszak a legnagyobb buli az egészben, nem kell bejárni sem, csupán eccerléccer hetente, és csak néha bele kő nézni néhány jegyzethalmazba meg könyvszerű képződménybe
Na persze, ezt az elmotorozást már ismerjük...
Már megint melyik munkahelyeden van gond?
Vagy csak az Urad hiánya?
Szóval, Dzsoki mintájú, de augusztusi Erik-projektról van szó!
Amúgy meg bő 1 hónap és vizsgaidőszak, örüjjéééé
Nem csak ez a nap, az összes ilyen lassan telik...