Blue!
És a dupla éjszaka után tudsz még kicsit mocizni, mondjuk annyit mint most hétvégén?
Mert én is úgy gondoltam az augusztusi szervezést mint Dzsoki , hogy pénteki érkezés, szombat kicsi guriga strand, vasárnap búcsúguriga és haza. Közte, meg kaja- pia-főzőcske!
Blúú!
Te azt hiszed, hagyom bántani a hangyáimat, akiket fáradságos munkával betanítottam arra, hogy a Te sátradban és cuccaidon-ban érezzék jól magukat?! Semmiféle hangyaírtásról szó nem lehet!
És én megkérdezném a helyedben azt a szabadságolás-ügyet, hogy ne kelljen korán hazaindulnod. Így legalább tényleg elmondhatod majd magadról, hogy SZOKTÁL fürdeni a tóban!
Sokáig?
Megterveztem fejben a GPS tartót, holnap v.hu-án összeütöm!
Olyan lassan telik ez a nap, hogy szörnyű
Erik, voltál motorozni
Zajlik!
Beszélgetek magammal!
Még van 6nap!
Bocsi Dzsoki, Nagytálya.
Június: Dzsoki-party, Július: esSO-party Balassagyarmat, Augusztus: Erik-party Szurdokpüspöki.
Hvonta muszály találkozni, nem?
Az nem jünius vége véletlenül?
Na inkább el is megyek motorozni!
És a dupla éjszaka után tudsz még kicsit mocizni, mondjuk annyit mint most hétvégén?
Mert én is úgy gondoltam az augusztusi szervezést mint Dzsoki , hogy pénteki érkezés, szombat kicsi guriga strand, vasárnap búcsúguriga és haza. Közte, meg kaja- pia-főzőcske!
Ja, és kívánom, hogy azért legyen egyszer egy ilyened, ha már úgy tetszik!
Még most is röhögök!
Te azt hiszed, hagyom bántani a hangyáimat, akiket fáradságos munkával betanítottam arra, hogy a Te sátradban és cuccaidon-ban érezzék jól magukat?!
És én megkérdezném a helyedben azt a szabadságolás-ügyet, hogy ne kelljen korán hazaindulnod. Így legalább tényleg elmondhatod majd magadról, hogy SZOKTÁL fürdeni a tóban!
És hiába április 1. ez nem tréfa: errefele meglehetősen pozitív a hangulat ;).