Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Jóóóóvan, majd számolunk! "
Gondoltam emiatt "engesztelő" hangnemet ütök meg a fél tízzel, de még az is pimasz mód későn van .
Áhhhá, így állunk, tegnap te is horpasztottál, akko meg mi ez a számonkérés ?
És végig fogod lustizni a visgaidőszakot, amikor is én továbbra is melózni fogok... szóval
Virág? Én?

Eccerűen:1. nem ismerem annyira az "átrázót", hogy rögtön levágjam, mi a helyzet. 2. Eszembe nem jutna ilyen motorcserés poén .

Namindegy, grr és pont.
De szeretnék én is fél10kor kelni... Bááár, tegnap megoldottam Lehet, hogy bevezetem? Ezért is jó a vizsgaidőszak, legalább alhatok... Már csak 4hét
Miféle kiengesztelés?
Nem most keltem, hanem fél tízkor , csak eddig ügyintéztem neten.
Valami azt súgja, hogy nem sikerült kiengesztelni ...
Virágom!

Annyira egyértelmű volt az átrázás, hogy én azt nem értem, miképpen lehetett bekajálni?
Nem mondod, hogy most keltél? És még be is jelented! Mikor én már hajnalok hajnalán felkeltem, itt szívod a vérem!? Jóóóóvan, majd számolunk!

Jóóóóóreggőt mindenkinek ! Ej, asszem sokat aludtam . Nem beszólni, ma sokáig dolgozom, rá kellet készülnöm .

Busagirl: boldog szülinapot! (Tennap lemaradt )

Mentős: be .

És gratula a 97-es GS új tulajának .
Ő szerintem nem áprilisi tréfának szánta a bejelentést mint egyesek... ugyebár... (Még mindig mérges vagyok )
Sziasztok, Imádottak!

Először is: Boldog Szülinapot, Hayabusagirl!
Másodszor: Hová lett a jóidő?

Annyira jóóó, kezd tetszeni a nyári felhozatal! Jóóóó sokat fogunk megint találkozni... Nem lesz időnk sem jóformán Baján rontani a levegőt a parton!

Drukkoljatok nekem ma 2től, megyünk az ETV-be, riportokat csinálni meg súgógépről olvasni... Sok kedvem nincs, de erre kapok jegyet, és akár melót is ajánlhatnak! Csak kár, hogy nem az a tervem, hogy Máté Kriszta legyek.

Jó munkát Nektek!
Szia Ati!

Ha van egy kis időd akkor megtennéd nekem, hogy a dobozt és az ülést levéve csinálsz nekem pár részletfotót a doboztartódról?

Előre is köszönöm!
hbali!

Szerintem a lószar beszerzése kicsit nehéz
Próbáld a ráolvsást
Boldog Szülinapot!
Sajnos már a kocsi is csak annyit ér!

Szerintem apám úgyis addig használja amíg szét nem esik alatta a szekér. Akkor meg már tökmindegy, hogy mennyit mutat az óra.
Csak gondoltam, ha meg lehet oldani azzal, hogy kikapcsolom a lámpát 3x, tiltásig nyomom 4x6 mp-ig, belerúgok a bal első sárvédőbe 2x és szétkenek egy kis lószart a szélvédőn, akkor megcsinálom...
Kilométerórához nem tudok lőni. Ez csak a computert nullázza. És csak az Opel Astra 1,7 DTI-nél próbáltam ki.
Kilométerórát 60000-ért állítanak árt BMW-n. A Suzuki szerintem olcsóbb, de biztos van vagy 40000 az is.
Üdv!

Nem biztos hogy sz..zi banda, csak szerintem vastagon fog a ceruzájuk
Ilyenkor gondolkodom azon, miért nem én csinálom, hiszen kitűnőre vizsgáztam szerelésből.
Gyakorlat, elmélet, ötös, csak az a piszok történelem ne lett volna
Na az lehúzta
Vegyünk GSXR 1000-est!
Kapunk hozzá kipufogót!
Szia Maci!

WagonR+ -hoz nem tudsz ilyen okosságot?

Sajnos 6 éves a kicsike és 200.000Km számlál a görény. nagyon jól jönne!
Ha jól sejtem, akkor ez a veszprémi Nivó & J.F.F Motor Team.

Viszont ez így nem drága... hiszen, ha jól emlékszem, akkor megvolt a választás a szelepállítással kapcsolatban. Ha az ehhez tartozó munkákat levonjuk, akkor egy jó közepes áru szerviz a veszprémi.

Eddig árban mindenképp a Full Gas a nyerő, és van egy fővárosi, aki rettentő áron szerel. Fenti tehát a viszonyokhoz mérten nem drága. Majd megnézzük a számla végét...

Nos, a DL-es srácok pedig bepipálták... sajnos. Bár azt hozzá kell tennem, hogy amikor már megkékül egy féktárcsa, azt a gazdinak illik észrevenni... hiszen nem kicsi előjelei vannak. Persze a körülményeket nem ismerem, de azért ezt én sem garanciában javítanám... benne is van a könyvben, hogy a kopó alakatrészek semmilyen körülmények között nincsenek a garanciában. A féktárcsa is ilyen motyó.

A számítógépek, meg ilyen görények... sajnos regisztrál mindent az agyuk. Egy komoly elektronikával megáldott gépezetnek ez a hátránya. Mér, és regisztrál mindent a kütyü. Így könnyebben el tudnak utasítani... Ezt a kutya világot éljük.

Viszont, ezeket a computereket rettentő egyszerűen lehet "nullázni". Legalábbis autóknál. Minden tipushoz van egy "kombináció", amivel ki lehet törölni a memóriát. Az Astránknál 10 mp-ig nyomva kell tartani a napi kilométerszámláló gombját, majd ráadni a gyújtást a nyomvatartás mellett, aztán levenni 10 mp után, és újra ráadni... ez 40 másodperc, és üres a számítógép esze... (és az ürességet ugye egy rázkódás is okozhatja... )
Sziasztok
Ati62
Melyik cég ez a sza.házi banda! Úgy gondolom írjuk ki a nevűket, hogy mások véletlenül se menjenek oda! Ja egyébként meg van olyan garis szervíz ahol 2500.- az óradíj.
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Busajány!

Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Néked!

MGábor!

Gratula a Pacihoz! Nem fogod megbánni!
Csatlakozom!
Üdv Mindenkinek!

Tegnap elvittem a szervízbe a mocit.
Nos Kedveskéim, a szervízköltség 24000 Ft felett lesz.
Azért ez egy kicsit sok, nem ennyire számítottam
No de mindegy, a tanulópénzt meg kell fizetni.
Láttam az árakat
Szelepállítás 7000.
Karbiszinkron 8000.
Óradíj 4300.
Lánctisztítás 2000.
24000-nél elviszem szelepállításra, viszek olajat, szűrőt és kész.
A többit megcsinálom otthon.
A jótállásról annyit, hogy egy DL-t vittek be, mert bekékült az elő féktárcsája.
Jaaa, hogy arra nincs jótállás mert sokat ment úgy, hogy fogott a fék.
Hát, hogy menjen haza az a szerencsétlen?
A másik DL-esnek azért vonták meg a jótállást, mert hidegen megpörgette a motort 8000-es fordulatig!
Ki olvasták az "agyából"!
Jó, hogy GS-em van.
Nincs agya!
Nekem sem!
Hogy oda vittem.
Nos mára ennyi, megyek aludni, mert éjszakás voltam
Vigyázzatok magatokra, mert áprilisban jobban figyelik a motorosokat!
Valószínű, hogy ezt jól beszoptam?
Na nem baj!
Nagyon Boldog Szülinapot Busa-lány!

(26)
Te bárhová teheted Nyuszi, mert Blue közel van hozzád, és egy esti szalonnasütésre bármikor át tud szaladni.Nem muszály több naposnak lennie.
Én viszont úgy érzem, hogy ezzel mindenképpen tartozom a csapatnak, a hely pedig adott a Mátraalján falu szélén...
Szia!

Gratulálok a választásodhoz! Leld a paciban sok-sok örömöd!

esSO teljesen jól leírta az olaj kérédsét.
Én annyival egészítem ki, hogy nekem most is 20W-50 (Castrol GP) van benne. Ha jó az akku, akkor ezzel a sűrűbb olajjal is szépen indul a moci.

A kulcsszavak még egyszer: Félszintetikus, de inkább ásványi olaj legyen a moci vére; ha sokat városozol nyáron, vagy hosszú úra mész, akkor ne is agyalj: 15W-50, vagy 20W-50.

(Így lehet esSO tárgyilagos hozzászólását más szavakkal ismételni... )
Jó reggelt Népek!

Tegnap megint csak átfutottam az írásokat. Ma pedig előkapom a cerkát (a piros filctollat... mielőtt még valaki... ), és karikázom a naptárat.
Időzítem a szabim! Jupppijééééééé! Tartalmas találkozós nyárnak nézünk elébe!

Oszt jónapot Ideseim!