Nos, kedveském!
Mivel Dzsokinak átadtam a juni 27-28-29-et - mekkora szívem van! - ezért az utána következő 3. hétvégét mondtad, hogy jó. Tehát ez a júli 19-20 lenne. De tőlem lehet a júli12-13 is, ha elmagyarázod, hogy mi is az a "szabit veszek ki", mert nem értem. Az érdekelne, hogy ekkor mikor( ) jönnél, és mikor mennél.
Tetszik ez a Blue-féle hozzászólás... Gyerünk, aktivizálni Magatokat, dumáljuk le a MEGA COOL II-t gyorsan! Bár sztem Május még "hideg", júniusban meg majd legfeljebb együtt tanultok velem a vizsgáimra!
Szóval, mire jövök délután az okosításból, addigra sok-sok hozzászólást akarok látni!
Ott bizony...
OK, úgysincs zsíroldóm...
EsSO, neked milyen volt a festék? Vagy már nincs meg a márkája? Csak kíváncsiságból... amúgy majd elválik a javítás után, hogy ez hogy szolgál. Amúgy is az a jó, ha a csapat többfélét is kipróbál, így talán megleljük talán azt a festéket is, amihez nem kell csiszolni, csak lefújod egy rétegben, kipucolja belül is a rendszert, , beállítja a szelepeket és megduplázza a teljesítményt... Ja, és 200Ft...
Mellesleg gondolom a toroknál hólyagosodott fel ugye......
Nem hiába a torkolatgáz nem épp hideg:-)
Itt is ott kezdte el.......oda biza, mint mondtam és esSO is írta - több réteg kell.....
Venni nem érdemes mert horror árra van! A GS-hez a LOUISBA 90euró......
Szóval egy jó lakatos, némi acélanyag és simán megcsinálható.......kb 10 euróból
A lényeg?
Kiveszed az eredetit és megméred..... és ennél NAGYOBBAT kell csinálni!
Sztem az enyém jobb volt. Bocsi, nem fikázni akarom a tiéd!
Mattfekete, 650 fokig hőálló. Semmi zsírtalanítás meg egyéb hókuszpókusz, simán ledrótkeféztem, és utána lefújtam. 5 perc alatt megszáradt, tehettem is vissza. Majd ezután beröffentettem, mert úgy írta, hogy egy kis hő jót tesz neki. Az eredményt mindenki láthatta, 2 év után is tökéletes volt.
Elöljáróban: Kiválóan van a volt motorod! Gondozom, ápolom továbbra is, semmi probléma vele! DE! ugye az ember azért társas lény, hogy legyen felesége! Namármost neki is megtetszett a GS, így akarnánk még egyet vásárolni. Az egyik blogodban írsz egy alkatrészről, amivel le lehet alacsonyítani a gs ülését. Ha ez lehetséges vásárolnom kell még egy gs-t, de segíts engem ki, hogy mi ez az alkatrész? Balesetmentes szezont mindenkinek! Üdv.
A jóslatnak megfelelően felhólyagosodott egy pár helyen, de lecsiszolom majd, zsíroldó, aztán még pár réteg... Amúgy Genius Pro kályhafestéket vettem a Baumaxban 1200Ft-ért, 650°C-os, és kiemelik a felhasználási helynél az autó/motorkerékpárt is. Majd elválik...
Tudod mit, akkor majd ha lesz másik géped, én már előre gratuláltam hozzá és majd akkor nem fogok