Sziassztok !
Bemotoroztam dolgozni, és nem fájt a mancsom... Kész dili ez, de szerintem azért pihi lesz a héten .
Most dóóógoz van, de később végigolvasom a lemaradásaimat (tennap benzintyúk voltam és nem kerültem gép elé ).
Szólnék én a Nyuszi helyett.
Hosszúhetény tele van jó kis kecókkal. Nyuszi ismer ezek közül hármat, ami ki is van próbálva. Szóval, szerintem elenged 3 telefont, aztán kisorsoljuk, hogy ki, hol alszik. Ugyanis ennyien biztos nem férünk el egy helyen.
A szállásfoglalás tehát majdnem egyénileg történik. Az AKMT lista tud Nyuszinak támpontot nyújtani a létszám tekintetében. De ne várjuk el, hogy leszervezzen mindent a Nyusz. A szállásolás mindig a legmacerásabb pontja egy túrának... ne tegyük senki nyakába.
Szóval, ha van létszám (nagyjából), akkor le lesz telefonozva az érkezés, és meglesznek a telefonszámok a szállásokhoz. Innentől kezdve elosztjuk, hogy ki, és hol alszik, majd onnan kiscsoportos foglalások lesznek.
Így szerintem oké lesz, és Nyuszi sem bolondul bele...
Szia Nyuszikusz!
Én is megyek Pécsre+ Zsozsoja a lányom. Hosszuhetényben szállásom lesz (Ha mégse ott szálltok meg, pl Pécsett, akkor persze szeretnénk mi is ott megszállni)
Regisztrációm visszaigazolva.
Jelentem ITT! Ez aztán a reakció idő, mi?! Sajna a hétvégén családi programok tömege volt, és ez így volt eddig is, és így lesz ez után is. (még egy darabig.) Remélem Ti jól szórakoztatok!
Még csak most kezdek visszaolvasni. Levédték az összes használható WIFI-t a környékemen, a kis hím ivarsejtek. Úgyhogy most húzhatom fel a kábelt...
Amikor elkezdtem végigolvasni a fórumot az első bejegyzéstől, akkor találtam utalást arra,hogy mit lehet kialkudni a kereskedőknél új moci árából, vagy hogy mit adnak az árért. Friss tapasztalata van valakinek most ,hogy akciós áron nyomják az utolsó darab GS500-asokat?
Úgy emlékszem, hogy az a szállás vmiért mégsem aktuális. Egyébként meg amennyit egy nagyon szuper magánszállásért fizetünk, annyiért szállnánk meg egy kevésbé klassz tömegszálláson.
A másik, hogy Hhetényben nincsenek nagy távolságok. Amint látszik a létszám, elkezdek kérdezősködni!
Amugy puszantalak drágám:-))))
Most csinálom a vidit......hát elég öszintének tünt hogy utálsz a sok eső miatt:-)))))