Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem már Te vagy fent:-)))

Amugy puszantalak drágám:-))))
Most csinálom a vidit......hát elég öszintének tünt hogy utálsz a sok eső miatt:-)))))
Egyetértek Mackótestvér!
Amúgy Sziasztok Mindenkinek!
Demokrácia van, így az lesz, amit én mondok!

STOPMOTOROS NAP FELIRATKOZÁS SZERDA ESTIG AZ AKMT FÓRUMBAN!

TEHÁT ITT

Így töredéke telefonal megúszható a "macera".
szia Cicc
meg ne kérdezd miért ...
Sziassztok !
Bemotoroztam dolgozni, és nem fájt a mancsom... Kész dili ez, de szerintem azért pihi lesz a héten .
Most dóóógoz van, de később végigolvasom a lemaradásaimat (tennap benzintyúk voltam és nem kerültem gép elé ).
Makkal álmodik, mi?!
AZ!

Gondoltam, ezzel valami formát adunk a dolognak... Mert, ha nem, akkor egy merő káosz lesz valaki élete... a pedig nem jóaz.
OK ÉN ALSZOM A LÁNYOKKAL!
ne mindíg csak a Goliátnak legyen jó!
Legyen a neved ezentúl:

" a Béna Motorosok Szállásügyi Nagy Organizátora" !

Építő jelleggel:

LEGYEN E HÉT SZERDA ESTE A SZÁLLÁSOLÓK LISTÁJÁNAK FELTÖLTÉSE!

Így Nyuszi tud telefonozni csütörtökön, és pénteken már elosztva egymás között meg is lehet fixálni a kecókat a "csoportvezetők" által.
Szólnék én a Nyuszi helyett.
Hosszúhetény tele van jó kis kecókkal. Nyuszi ismer ezek közül hármat, ami ki is van próbálva. Szóval, szerintem elenged 3 telefont, aztán kisorsoljuk, hogy ki, hol alszik. Ugyanis ennyien biztos nem férünk el egy helyen.

A szállásfoglalás tehát majdnem egyénileg történik. Az AKMT lista tud Nyuszinak támpontot nyújtani a létszám tekintetében. De ne várjuk el, hogy leszervezzen mindent a Nyusz. A szállásolás mindig a legmacerásabb pontja egy túrának... ne tegyük senki nyakába.

Szóval, ha van létszám (nagyjából), akkor le lesz telefonozva az érkezés, és meglesznek a telefonszámok a szállásokhoz. Innentől kezdve elosztjuk, hogy ki, és hol alszik, majd onnan kiscsoportos foglalások lesznek.

Így szerintem oké lesz, és Nyuszi sem bolondul bele...
Szia Nyuszi!
Szállás lesz-é avagy magánügy?
Szia Nyuszikusz!
Én is megyek Pécsre+ Zsozsoja a lányom. Hosszuhetényben szállásom lesz (Ha mégse ott szálltok meg, pl Pécsett, akkor persze szeretnénk mi is ott megszállni)
Regisztrációm visszaigazolva.
Próbáltam ajánlatot kérni, de hibát jelzett a gépem az e-mail címedre. Ára? gabor.kovacs@csegoe.hu
Okés-okés. Amint lemászik a jelenlegi garázdálkodó....
Sziasztok, Eladó a motorom! Suzuki GS500 K4 (2004 aug.) fekete, 1 tulajdonosként, márkaszervízben szervizeltetve, kevés km-rel (8000km) , csak túrázásra használt, megkímélt állapot, A.korl vezethető papírokkal!
akos.windsurf (kukac) gmail.com -on lehet érdeklődni!
Ákos
CSAJOK! Főleg NYUSZ

Hol a képállomány?
Tessék MINDENT feltölteni
Jelentem ITT! Ez aztán a reakció idő, mi?! Sajna a hétvégén családi programok tömege volt, és ez így volt eddig is, és így lesz ez után is. (még egy darabig.) Remélem Ti jól szórakoztatok!

Még csak most kezdek visszaolvasni. Levédték az összes használható WIFI-t a környékemen, a kis hím ivarsejtek. Úgyhogy most húzhatom fel a kábelt...
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Motor,motor,motoroztam! Hát igen. Tudom ti már jóval elöbb elkezdtétek a szezont, de hát nekem elég döcögősen indult. DE ELINDULT ! ! !

Sajna csak a nagyfaluban toltam bele pár kilómétert, de azt nagyon élveztem... Legalábbis sokkal jobban, mint a láncom... annyi szent...
Szia
Én úgy tudom, hogy már eladták az új öszes GS 500-ast.
Sziasztok!

Amikor elkezdtem végigolvasni a fórumot az első bejegyzéstől, akkor találtam utalást arra,hogy mit lehet kialkudni a kereskedőknél új moci árából, vagy hogy mit adnak az árért. Friss tapasztalata van valakinek most ,hogy akciós áron nyomják az utolsó darab GS500-asokat?

(Még csak a 48. oldalig jutottam
Jóóóóóó Reggelt!

Az a személy bizony Dr.Dani...

No, mentem a gályára. Ez az öraállítás kikészíti a macitestet...
Úgy emlékszem, hogy az a szállás vmiért mégsem aktuális. Egyébként meg amennyit egy nagyon szuper magánszállásért fizetünk, annyiért szállnánk meg egy kevésbé klassz tömegszálláson.
A másik, hogy Hhetényben nincsenek nagy távolságok. Amint látszik a létszám, elkezdek kérdezősködni!

ki is az a "figyejjodamicsináááász"?

Jó éjt!
Teddy!
Hozhatsz nekünk Pécsre is csajkába vagy éthordóba soooooooooook gyufatésztával!
No, halászlé nélkül már nem is megy?!

Akkor legközelebb lesz, hogy tényleg jó legyen minden... már én is ennék.

Jóccakát kívánok Feleim!