Kis mese a házasságról...
A friss házaspár két hete élt házasságban. A férj, bár nagyon szerelmes
volt, alig várta, hogy elmenjen a haverjaival egy kicsit szórakozni.
Így szólt a felségéhez:
- Édesem, mindjárt jövök.
- Hova mész, cuncimókus? - kérdezte a feleség.
- Lemegyek a bárba, Drágám ... Iszom egy sört.
A feleség így válaszolt:
- Egy sört szeretnél, Szerelmem?
Kinyitotta a hűtőszekrény ajtaját és 25 különféle sört mutatott a férjének
12 különböző országból, mint Németország, Hollandia, Japán, India stb.
A férj nem tudta, mit tegyen, az egyetlen, ami eszébe jutott, a következő
volt:
- Igen szívem, de a bárban... tudod... hűtött poharat adnak.
Még be sem fejezte a mondatot, a feleség közbeszólt:
- Hűtött poharat szeretnél, Angyalpofa?
Egy hatalmas söröskorsót vett elő a hűtőből, annyira hideget, hogy őt magát
is kirázta a hideg. A férj, kissé sápadtan ezt mondta:
- Igen Drágám, de a bárban olyan finom előételek is vannak... Nem maradok
sokáig, mindjárt jövök. Megígérem. Rendben?
- Előételt szeretnél, Szívem Csücske?
Azzal kinyitotta a sütőt és 5 különböző előételt vett elő: csirkeszárnyat,
malacsültet, gombasalátát stb.
- De Édes Szívem... a bárban... tudod... mocskos káromkodásokat is lehet
hallani...
- Mocskos szavakat akarsz, Életem? Na ide figyelj, te, faszfej! Idd meg
azt a kibaszott sörödet abból az átkozott hűtött korsóból és zabáld meg a
kibaszott sültjeidet, mert házas vagy, baz'meg, nem mész sehova!
Megértetted, seggfej?
... és boldogan éltek, míg meg nem haltak.
Remélem, aki teheti, motorozik ma... Egomban ezerrel sütik a nap Én meg bent rohadtam az okosítóban! Hol az igazság a Földön? Azt AKAROM, hogy nagyon gyorsan legyen Május 9...
Nah, visszaolvasgattam végre .
Naggyon jó volt ez a hétvégi guriga is, köszi mindenkinek ! A pécsi kirándulás az nekem nagyon 50-50 %, mert csak szombat reggel tudnék lemenni, pénteken tánci van este . Viszont lehet tényleg nem kénne hosszabb gurigákat beterveznem úgy 1 hónapig (leírva még rémisztöbb ), hogy rendbejöjjön a mancsom teljesen és ne kelljen azon paráznom, mikor fájdul meg ...
Szóval ezen még erősen gondolkodom.
Sokan azt mondják, hogy a motorozás egyenlő a szabadsággal. Aki próbálta meg is győződhetett róla. A motorozás a szabadság mellett a sebesség kihívásait is magában rejti. A legtöbb motoros bukósisakkal és motoros ruhával védekezik a veszélyek ellen. A sisak és a bőrruha sok mindentől megvéd, de az életünket vagy szeretteinket nem tudja megóvni a nem várt események következményeitől. Ha velünk bármi tragikus történne, mi lenne a családunkkal? Ha munkaképtelenné válnánk, hogyan tartanánk fenn megszokott életszínvonalunkat? Motorozni márpedig kell! Amit én ajánlok az az előbbi problémákra nyújt megoldást, mert a szabadság szellemében született, kizárólag vérbeli motorosoknak.
Bizonyára egyetért velem abban, hogy a klub tagjai számára ezek az információk nélkülözhetetlenek.
Én ebben tudok az Önök segítségére lenni.
Tegyük együtt elérhetővé a motorosok számára a biztonságot!
Sokan azt mondják, hogy a motorozás egyenlő a szabadsággal. Aki próbálta meg is győződhetett róla. A motorozás a szabadság mellett a sebesség kihívásait is magában rejti. A legtöbb motoros bukósisakkal és motoros ruhával védekezik a veszélyek ellen. A sisak és a bőrruha sok mindentől megvéd, de az életünket vagy szeretteinket nem tudja megóvni a nem várt események következményeitől. Ha velünk bármi tragikus történne, mi lenne a családunkkal? Ha munkaképtelenné válnánk, hogyan tartanánk fenn megszokott életszínvonalunkat? Motorozni márpedig kell! Amit én ajánlok az az előbbi problémákra nyújt megoldást, mert a szabadság szellemében született, kizárólag vérbeli motorosoknak.
Bizonyára egyetért velem abban, hogy a klub tagjai számára ezek az információk nélkülözhetetlenek.
Kedves Udvarhelyi Zoltán Úr!
Igaz, beszéltünk telefonon.
Leírnám először, hogy miért is gondolom, hogy ez a biztosítás a motorosok körében érdeklődésre tarthat számot:
Talán nem is olyan köztudott, mint azt eredetileg gondoltam, de a biztosítók nagy része kizárja a biztosítási események sorából a 125 köbcm feletti motoros baleseteket a biztosítási események sorából.
A termék megjelenése óta tapasztaltam, hogy a motorosok igen sokszor érzik úgy, hogy biztosították magukat, míg nincs aki megmutassa nekik, hogy az egyik legkedveltebb és lássuk be legveszélyesebb hobbijuk következményei nem állnalk a biztosításuk hatálya alatt.
Amit én kínálni tudok, az egy olyan balesetbiztosítás, mely nem zárja ki a motorozást a biztosítási események sorából, de természetesen nem csak a motoros balesetek esetén fizet.
Kicsit nehéz ajánlatot írnom, konkrét alany nélkül, de tól-ig határokat meg tudok Önnek határozni.
Minimum 1.000.000.- forintos haláleseti és egy ehhez tartozó minimum 2.000.000.- forintos rokkantsági összeghez az egyéb kockázati osztálybasorolást figyelembevéve a legalacsonyabb összeg 13100.- ft/év –től elérhető.
Ugyanez a csomag a legmagasabb kockázati osztályban ( fegyverviselési engedéllyel rendelkező őrök, ipari alpinisták, tűzoltók, motoros, vagy nem motoros rendőrök, készpénzszállítók ) esetében 28350.- Ft/ éves díjjal áll rendelkezésre.
Talán nem kerülte el a figyelmét, de tapasztalatom szerint a veszélyes foglalkozást űzők, a magánéletükben is vonzódnak a veszélyes hobbikhoz sportokhoz. Ez megint csak az a kategória amit a biztosítársaságok nem, vagy nem szívesen, igen magas díjon vállalnak csak be. Itt ők sem záródnak ki. Maximum 10.000.000.- forintos biztosítási összegig köthető.
Remélem átláthatóvá sikerült tennem ennek a terméknek a nagyszerűségét. Természetesen ha további kérdései merülnének fel állok a továbbiakban is rendelkezésére, akár személyesen is.
Szép hétvégét, jó utakat!
No egy kis infócsere után pedig ez nálam így alakulna:
Nos, ez szerintem beleszorítható a nehéz fizikai tevékenységbe. (Azok a személyek, akik olyan fizikai munkát végeznek, amelyhez nehéz mechanikai szerszámokat és/vagy veszélyes szerszámokat használnak és/vagy rendszeresen kezelnek veszélyes tárgyakat, termékeket(súlyos, terjedelmes, mérgező vagy maró).
1millió forint esetében, ez 2 millió forintos baleseti rokkantsági összeggel párosul: 15700.- ft /év
5 millióra itt is dupla rokkantsági: 78500.- ft/év
Amikor eddig akármikor mentem heténybe, soha nem 3 telefonomba került a szálláskeresés. Szóval megeresztek pár telefont, de kérlek ne várjátok el, hog órákat telefonáljak munkaidőben.
Amikor látjuk a végleges létszámot, akkor visszatérünk erre, meg arra, hogy van-e kecó.
A friss házaspár két hete élt házasságban. A férj, bár nagyon szerelmes
volt, alig várta, hogy elmenjen a haverjaival egy kicsit szórakozni.
Így szólt a felségéhez:
- Édesem, mindjárt jövök.
- Hova mész, cuncimókus? - kérdezte a feleség.
- Lemegyek a bárba, Drágám ... Iszom egy sört.
A feleség így válaszolt:
- Egy sört szeretnél, Szerelmem?
Kinyitotta a hűtőszekrény ajtaját és 25 különféle sört mutatott a férjének
12 különböző országból, mint Németország, Hollandia, Japán, India stb.
A férj nem tudta, mit tegyen, az egyetlen, ami eszébe jutott, a következő
volt:
- Igen szívem, de a bárban... tudod... hűtött poharat adnak.
Még be sem fejezte a mondatot, a feleség közbeszólt:
- Hűtött poharat szeretnél, Angyalpofa?
Egy hatalmas söröskorsót vett elő a hűtőből, annyira hideget, hogy őt magát
is kirázta a hideg. A férj, kissé sápadtan ezt mondta:
- Igen Drágám, de a bárban olyan finom előételek is vannak... Nem maradok
sokáig, mindjárt jövök. Megígérem. Rendben?
- Előételt szeretnél, Szívem Csücske?
Azzal kinyitotta a sütőt és 5 különböző előételt vett elő: csirkeszárnyat,
malacsültet, gombasalátát stb.
- De Édes Szívem... a bárban... tudod... mocskos káromkodásokat is lehet
hallani...
- Mocskos szavakat akarsz, Életem? Na ide figyelj, te, faszfej! Idd meg
azt a kibaszott sörödet abból az átkozott hűtött korsóból és zabáld meg a
kibaszott sültjeidet, mert házas vagy, baz'meg, nem mész sehova!
Megértetted, seggfej?
... és boldogan éltek, míg meg nem haltak.
Remélem, aki teheti, motorozik ma... Egomban ezerrel sütik a nap
Amúgy úgy tűnik, alakul a helyzet ;)...
1. kéne
2 rémisztőbb
Naggyon jó volt ez a hétvégi guriga is, köszi mindenkinek
Szóval ezen még erősen gondolkodom.
Vagy
http://akm
tmedia.extra.hu/vide...
BIZTOSÍTÁS MOTOROSOKNAK!
Kedves Udvarhelyi Zoltán Úr!
Igaz, beszéltünk telefonon.
Leírnám először, hogy miért is gondolom, hogy ez a biztosítás a motorosok körében érdeklődésre tarthat számot:
Talán nem is olyan köztudott, mint azt eredetileg gondoltam, de a biztosítók nagy része kizárja a biztosítási események sorából a 125 köbcm feletti motoros baleseteket a biztosítási események sorából.
A termék megjelenése óta tapasztaltam, hogy a motorosok igen sokszor érzik úgy, hogy biztosították magukat, míg nincs aki megmutassa nekik, hogy az egyik legkedveltebb és lássuk be legveszélyesebb hobbijuk következményei nem állnalk a biztosításuk hatálya alatt.
Amit én kínálni tudok, az egy olyan balesetbiztosítás, mely nem zárja ki a motorozást a biztosítási események sorából, de természetesen nem csak a motoros balesetek esetén fizet.
Kicsit nehéz ajánlatot írnom, konkrét alany nélkül, de tól-ig határokat meg tudok Önnek határozni.
Minimum 1.000.000.- forintos haláleseti és egy ehhez tartozó minimum 2.000.000.- forintos rokkantsági összeghez az egyéb kockázati osztálybasorolást figyelembevéve a legalacsonyabb összeg 13100.- ft/év –től elérhető.
Ugyanez a csomag a legmagasabb kockázati osztályban ( fegyverviselési engedéllyel rendelkező őrök, ipari alpinisták, tűzoltók, motoros, vagy nem motoros rendőrök, készpénzszállítók ) esetében 28350.- Ft/ éves díjjal áll rendelkezésre.
Talán nem kerülte el a figyelmét, de tapasztalatom szerint a veszélyes foglalkozást űzők, a magánéletükben is vonzódnak a veszélyes hobbikhoz sportokhoz. Ez megint csak az a kategória amit a biztosítársaságok nem, vagy nem szívesen, igen magas díjon vállalnak csak be. Itt ők sem záródnak ki. Maximum 10.000.000.- forintos biztosítási összegig köthető.
Remélem átláthatóvá sikerült tennem ennek a terméknek a nagyszerűségét. Természetesen ha további kérdései merülnének fel állok a továbbiakban is rendelkezésére, akár személyesen is.
Szép hétvégét, jó utakat!
No egy kis infócsere után pedig ez nálam így alakulna:
Nos, ez szerintem beleszorítható a nehéz fizikai tevékenységbe. (Azok a személyek, akik olyan fizikai munkát végeznek, amelyhez nehéz mechanikai szerszámokat és/vagy veszélyes szerszámokat használnak és/vagy rendszeresen kezelnek veszélyes tárgyakat, termékeket(súlyos, terjedelmes, mérgező vagy maró).
1millió forint esetében, ez 2 millió forintos baleseti rokkantsági összeggel párosul: 15700.- ft /év
5 millióra itt is dupla rokkantsági: 78500.- ft/év
10 millió pedig: 157000.- /év
Ahogy látom, volt itt termés a hétvégén....
Nyuszi: Nagyon szíívesen a hétvégi gurigát...
Hápi: Nekem sosenem semmisem jó...
Blue: Hátsó pacsker lesz legkésőbbre Stopmotoros napra...
Amikor látjuk a végleges létszámot, akkor visszatérünk erre, meg arra, hogy van-e kecó.
Jó, nem kérdezem, mert úgyis tudom