Dr. Dani mesélt valami "tömegszállásról" a reptér közelében... meg lehetne őt is kérdezni, hátha Hosszúhetényben szűken leszünk...
Én elhagytam a telefonszámát a "figyejjodamicsináááász"-nak. kikérdeznéd? (Ám, lehet hogy csal az emlékezetem... )
Mekkora lesz már megest ez a weekend! Whááááááá, penge!
Hogy is ne mennék! Csak az AKMT-n nem írtam még fel magam! Daninál jelentkeztem személyesen, amikor Baján voltatok... asszondta, hogy tud minden adatot, így meg is kaptam a visszaigazolást.
ehát megyek!
Az jó! Az enyém csak 650 volt, de az is tartotta magát 2 éve simán. Ha még meglenne a moci, ezt az évet is kihúzná. Elvileg a 800-asnak meg még többet kell bírnia.
Megjöttem az adonyi kirándulásból, köszi Blue ezúton is a segítséget a kipufogóval és az index-áthelyezéssel, meg a suvickhelyet is! Ja és nagyon-nagyon köszi a +ruharétegeket is, hiába még tavasz van, gondolhattam volna, hogy Nap nélkül még hideg van...
Na megyek, feleszem a hűtőt...
Ma egész nap sikerült a hobbykertben dühöngenem a birkózógéppel! Hápi tegnap tudományosan "rotációs kapának" nevezte a masinát...
De én voltam az erősebb! A gyertya nem bírta, így kapott újat délután!
A jó hír, hogy ma megérkezett az első fecskecsalád Teddyékhez! Ez azt jelenti, hogy könyörtelenül elindul valamiféle tavaszodás!
Szumma, az izomláz borítékolva, olyan a karom, mint Popeye cimbinek!
Dani!
Én egy héttel a szerviz előtt szoktam bejelentkezni, és előtte nap még visszakérdezek. Így tuti. Viszonylag sok mocija van a srácnak, de iparkodik, és pontos. Eddig ez volt a tapasztalás.
Ezen a telefonon tudsz bejelentkezni: 74-511-050
Új helyre költztek. Szekszárd északi felén vannak a négy sávos út jobb oldalán, ha befelé mész a városba.
Roland!
Ha a Dzsoki-féle csőzetre kérdeztél, akkor én annál 6 mm-t mértem a felfogatásnál. Természetesen kétszer... és festékkel együtt.
Megyek úszni, mert a gumicsimmmmmmában olyan puha lett a talpam ma... és felettébb illatos! Feltéve, ha a "Pálpusztai" illatfelhő... Megszűntetem...
Nos, az a helyzet, hogy a kipunak kb így illik kinéznie. Én is csináltam anno, tehát tudom, hogy nem túl nagy meló. Viszont a mocikáink megérdemlik, hogy szépek legyenek.
Hány fokos festéket sikerült beszereznetek?
Ez a kérdés ebben a formában mintha már elhangzott volna - csak akkor 40 oldal elmaradásod volt - ha jól emlékszem.
Nos, mivel nincsenek itt válaszolni tudók (azaz bukócső tulajok), én megpróbálkozom vele, bár nekem nem volt ilyen szerkentyűm. Arra gondolok, hogy egy arany középutat kellene követni. Nyilván ne legyen túl vékony, mert akkor nem tart, de túl vastag se, mert így otromba lesz. Úgy gondolom, hogy 30-as vagy 40-es laposvas untig elég.
Amennyiben válaszom nem elég kielégítő, akkor sajnos várnod kell, amíg valaki, aki kompetens, meg nem érkezik.
Nyuszi, Teddy. Dani!
Köszönöm az infót! Elküldtem a reges emailt!
(Mát tegnap elszántam magam, de csak mostanra javult meg a rendszer. Egész nap állt.)
MIKOR LESZ HÁTSÓ gumád?