2 mz-st nem láttál?az egyik olyan örült volt,h miután elkapta a gépszíj,vagy 3* visszament a cseszneki részen
zircen amég kajáltunk(cca 20 perc) 4 banda(értsd:min 10 motor csoportonként) és rengeteg 2-4-6os fogat motorosokból.meglepő módon egész kultúrált viselkedéssel volt mindenki(tempo,felező a szerpentinnél stb)
Most kaptam a hírt: Vác és Szendehely között motoros baleset történt. Rohammentő, meg minden játszott! Rengeteg motor volt, valszeg csoportos túra résztvevője volt a szerencsétlenül járt kollégánk.
Olyanok a motorosok mint a legyek!
Kisüt a nap, tele van velük az út.
Ma mehajtottam a mocit a szerpentinen.
Föl, s alá.
Bakonyszentkirály és Zirc között vagy 100 motorossal találkoztam.
Megnyilt Adony EGYETLEN motor mosó és szerelő mühelye:-)))))Érdeklődni lehet BLUEnál:-)))Az első vendég ajándékot kap:-) Ingyen moshatja le a saját motorját:-)Tibkin rá is csapott a lehetségre:-)))))
Én meg kint ülök teraszon és élveszkedem a friss levegőn - az internetten:-))))
Most értem haza.......akkor majd jössz......legalábbis gondolom már úton vagy felém:-)
Aki az AKMT-ben íratkozik fel a sulira, az tudja ugye hogy az egy dolog! A fő felíratkozást Nyuszitól kérdezétek, hogy hol kell - mert nekem fogalmam sincs!
Szóval BÁRKI felíratkozik, az még nem egyenes út a suliba! EZ NEM AKMT-s szervezés!
Ezért megkérném az illetékes emberkéket hogy a jelentkezés feltételeit, lehetőségeit, programot....stb írják be IDE vagy ODA....vagy MINDKÉT helyre!
Arra is gondolni kell, hogy idegen ember jelentkezik akinek fogalma sem lehet arról hogy mi ez, és hogyan megy le.....
Nem akarok hülyeséget mondani, de emlékei szerint 0,3 és 0,8mm közt......
Keress vissza.............
Tavaly mikor vittem a gépet akkor beírtam ide - de meg nem mondom hányaik oldal....
Szervízbe 2007 május 20-a környékén volt
Jaj, nehogy félreértsd, nem "kiröhögött" az esetleges tudatlanságod, tapasztalatlanságod miatt - hiszen mindenki így kezdi - hanem azon mosolygott,hogy mekkora meló volt az egy évvel ezelőtti hozzászólást előtúrni! Egyszerűbb lett volna csak simán feltenni a kérdést, hogy nincs-e valakinek meg a cucc, biztos lett volna olyan.
Amennyiben egyéb tanácsra lenne szükséged, gyere nyugodtan és kérdezz! Igaz, hogy sokan már lecseréltük a GS-t, de az ismeretek megmaradtak, és szívesen segítünk.
Én cégtől-cégik 323km-ert mentem.....ebből 4-4 cég-Batta
Mint a hulla értem anyámhoz......de mint látszik már ismét a melóban vagyok.
Van még kerek 7,5 óórátok a fényképek feltöltésére....aki nem teszi meg, annak az eső ISTENÉVVEL kell szembenéznie:-))))))))
Amugy érdekes....ahogy otthagytunk titeket tényleg kisütött a nap...Erik....lehet hogy TE? vagy esSO? Vagy egyszerűen csak azonos poluson vagyunk és ugye esővel taszítjuk egymást?
Szóval jó volt,szép volt a tegnap és iszonyat fárasztó - nekem:-) de ugye majd beleszokok........hiszen eddig is így motoroztam a legtöbbet:-)
Postán kapom meg, vagy futár hozza?