Én Szekszárdra hordom a mocit. Én elégedett vagyok a szerelővel. Korrektül, és olcsón szerel. És beenged a műhelyébe, amikor csinálja a szervizt. Nekem eddig semmi panaszom nem lehetett rájuk.
ez csak természetes hogy megköszönöm és ezt már meg is tettem. Az elmúlt napokban egy vírus kinyírta a gépemet ( számtekes haver kellett hozzá +új Windows + progik stb) emiatt sajna nem tudtam visszaírni.
Rögtönzött volt a forumra a regisztrációm ( mivel csak itt találtam megbízható választ) és a kérdés elküldésem miután a motoromat be kellett tolni ,
Másrészről nem haragszom örülök hogy sikerült felvidítanom
Én fordított esetben talán nem így tettem volna még ha 1 éves is az előzmény, ezt találtam "hirtelen" ahol biztos infót szerezhetek....
Új vagyok a fórumon, új a GS500 -között so sok még a kérdés...
Van még hely, jöhettek. Annyi lenne a kérésem, hogy aki jön az mindenkép dobjon mail a stopmotoros@stopmotoros.hu -ra mivel a jelentkezők között ebédet sorsolunk ki szóval aki jelzi, hogy jön ő majdnem biztosan kap ebédet...
Hopp, én már szunnyadtam is picit ülve...
Na folytatom vízszintesen, de gyorsan felraktam a képeim ftp-re.
Holnap HKG-zek Blue-hoz délután, Erik, ha gurulnál még az előírt hétvégi kilométerek teljesítésére, mehetünk szerintem együtt, csak nem küld haza...
Erik...és sikerült?