Én közel 20 évig jártam kocsmahivatalba. Ún. fiús nap volt minden csütörtökön, ez szent volt és sérthetetlen. 5-10-en összejöttünk, hatalmasakat röhögtünk, ment a baromság ezerrel. Közben persze szűrtünk, fokoztuk a hangulatot. De nem az volt a lényeg, hogy állat mód leigyuk magunkat!!!!!!! Egyszerűen csak lelazítottunk. Tény:néha istenesen adtunk az érzésnek! És? Kibeszéltük magunkból a feszkót, ez jót tett a lelkünknek, nem görcsöltünk állandóan.
Ma sok ember attól betegszik meg, hogy stresszel egész nap, ez hozza a szervi bajokat. Na, mi ez ellen tettük.
Sajna, azóta már van aki meghalt (pedig anno nagy motoros volt, MZ, esésileg volt benne 5 kg vas), Van akit a sárkány férjül vett. Kicsit átalakult a banda, de most is együtt vagyunk! Tavasztól őszig heti egy-két sütés-bográcsozás játszik, sörrel megdobva. Jót tesz, hidd el! Szóval így értem én az alkoholizálást, lélekápolást. Egy baj van csak: nincs köztük motoros.
Most jól kiadtam magam!
Szerszámot meg szerintem aránylag ócccsón lehet csináltatni, ha van mintád. Egyszerű egy szerkezet... és akkor nem kell szétbabrálni a tekerőt, meg nem leszel nyakig szutykos, mikor állítasz.
Én eddig hagytam a gyári 4-es álláson. A 90 kilómnak jó, bár nincs viszonyítási alapom, ám az ETZ világbajnok futóművéhez képest elmondhatatlan jó... és nem rázza ki a belem. Szerintem nektek egy 5-ös, 6-os állás lenne a jó. (inkább az utóbbi) Mert ugye a kb. 180 kilós terhelhetőséget elosztva 7-tel... valahogy így jön ki. Bár a kerekítés szabályait erősen nélkülözi a számításom.
Muki!
Nagyon csecse a gép! Nekem mindig a fekete moci tetszett, ehhez képest az enyém kék, de én használtan vettem, nem válogathattam.
Sőt, nincs is hozzá szerszámom, mert a volt tulaj megette
Úgyhogy nekem gyári középállás van, mindig.
Mert a hülye üdítőid( bocs) televannak minden szar műanyaggal. Hiszen ti gyártjátok!!!!!!!!!!
E 302, E412,.......................stb.............................. ............................................................. ...............................
Kb ennyi féle, ahány pont.
A jó pálesz meg csak gyümi.
A sörben meg sokféle vitamin van, bármilyen hihetetlen.
De én se azt mondom, hogy mindig berúgva legyünk, annak is megvan a maga ideje/és a mennyisége is.
Ám egy jó kertyparty n(ez az angolom ) benyomni egy fél kiló pacalt 3 szelet kenyérrel, 5 sörrel, hidd el, jó néha! . Persze jó társasággal.
Engem sem érdekel a cefre, de ilyenkor nehogy má" kólát igyak!
Különben is. Egyszer élünk! Nem mindegy, hogy a kamion üt el, vagy a jó kaja-pia visz sírba?!
Vagy kiegyenesíted a kanyart, mert nem tudsz motorozni?!
Végezetül megint egy aranyigazság/köpés (látod, kocsmákban ilyeneket tanulhatsz):
Ku...va szar egészségesen meghalni!!!!!!!!!!!!!
Gondolj bele: jön a kaszás érted, te meg hót egészséges vagy! Nem rohadt dolog?
Ha meg itt fáj, ott fáj, akkor megváltás!
Sziasztok! Azt szeretném kérni,hogy írjátok meg, ki mire állította a hátsó rugóstagot,illetve hogyan változott a motor viselkedése!A párommal,kb 150 kg vagyunk és tudni szertném melyik fokozat lesz az ideális.Válaszotok előre is köszönöm !
Ezt a receptett már sok embertől hallotam.-))))
Ellenben a nyavajáimmal is bármikor felülhetek a mocira:-)))) mig ha bedobok 12 felest akkor várnom kell 4-6-8 órát...........
Nem tudom....
Valahog ysose vonzott az az érzés hogy igyak........mármint alkoholt....
A kollegák egy nap után: "HEJJJJJ hazamegyek azt vár a behütött sör".......
Mi a jó abba??? Aki erre épeszű választ tud adni - azzal megiszok egyet.......
De mi a különbség abban hogy sör vagy egy ücsi (pl ananászlé) vár otthon?
A szomjamat oltsa mindegyik......
Motoros sose tervezzen 50-60 évre! Sose lehet tudni!
Úgyhogy Blue, ha az egész ABC-t magadhoz akarod venni, akkor tiszta vega leszel! Javaslom a kéttenyérnyi sült húsokat, előtte stampóóóóó, utána jófajta söröcske! Ebben minden benne van!
Tudom, hogy anti vagy, de ezért vannak a nyavajáid!
A legelést meg hagyd a kecskékre!
Na akkor kedves elvtársak! (itt helyénvaló a megszólítás, hisz mindenki motoros)
Egy gyenge kis 122-esről érkeztem éppen.
Bíztam bennetek, hogy kijavítjátok a tévedésem! Igen, bevallom, és szánom-bánom! Talán annyi a mentségem, hogy én sem raktam igazából el télire, így nem kellett ily módon indítanom!
Tehát:
NYUSZIKA! LÉGYSZÍVES BOCSÁSS MEG NEKEM! KEZDJÜK ÚJRA ELŐLRŐL!
Ígérem, többet nem hazudok!
Benzincsap hátrafelé mutasson PRI állásba, akkor foly a lé! (más minden igaz!!!)
Lefelé normál, felfelé tarcsi !
A banánban sok a K, azaz kálium... Ezt szeretik az izmok... a zöld növényi részekben pedig sok az Mg (azaz magnézium), ami szintén jó az izomgörcsökre.
A gyümölcstermést ez az időjárás nem befolyásolja... ezt a kollégáid megnyugtatására mondom. Akkor van baj, ha kemények lesznek a márciusi-áprilisi fagyok (ezek majdnem mindig kemények ). Szóval a zöldségest orrba lehet kormányozni, ha erre hivatkozik áremeléskor.
Viszont a búzával bajok lehetnek. Annak nagyon hiányzott a tartós hideg... és tavalyi már alig van az országban.
Nos, én azt mondom azért mindenki egyen magyar zöldséget-gyümölcsöt. Drágább, de van íze...
Hát ja:-)
Nekem is többet állt a gépben az akku, mint az eddigi évek során a polcon:-))))
De azt mondom hogy ilyen is maradhatna..................
Pár kollegámmal megy is a vita ezügyben - mert hogy mi lesz a terménnyel........
Azt közöltem velük, hogy külföldről ólcsóban behozzák a cuccot, hisz a boltokban alig van MAGYAR árú.......
PL a parmalat tej és az osztrák/szlovák doboz tej közt van 80ft hasznom.......és szerintem az osztrák (ilyen kék dobozban van, tehénkévl az elején) még finomabb is...........
A termény ügyekben meg ugyis csak kenyeret eszek......azt meg max megsütöm majd magamnak.........
A gyümi meg már igy is olyan drága hogy banánt eszik az ember, hisz olcsóbb a behozott banán, mint a magyar alma.........(nekem meg ugyis azt kellene zabálnom a vitamin miatt, mert a banánba van valami vita ami jó a szívemnek, meg az izomgörcseimnek......lgalábbis az orvos ucsóra ezt javasolta......)
Szóval felőlem nyugodtan lehetne ilyen tél ezekután......
Esso tényleg nem tud gondolkozni... a benzincsap csak "vízszintesig" fordítandó.
Fontos még, hogy a kuplungkarnál a bowdent egy picit meg kell kenni zsírral (egy fültisztító pálcával megy könnyen), a fékcsöveket nézd meg, hogy nem repedtek-e meg, ÉS (nagyon fontos Nyuszi!) az új gumikat járasd be!!!! Kb. 100-150 km, ameddig lekopik a gyári takony a felületükről... addig csúszik mint állat!
Nagyjából ennyi a kiegészítés...
CS TOURING STIEFEL - csizma : 30 euró (7400ft)
ez a bázisnál 14740....... kicsit a duplája....................
DIGITAL-MULTIMETER PROFI - mérőmüszike: 70 euró ( 18200ft)
Ez a bázisnál 20640ft - ez már jó ár
20353503 STREETFIGHTER/05 GR.M MATT FEKETE DIFFUZORRAL (ilyet vennék)
90 euró (23400ft)
Bázis: 26540
Szóval ebből a háromból azért azt lehet mondani hogy saccc-kb közel vannak az árak.........mert ugye ha csak egy bukó kell - és tudod hogy jó az M-es, akkor plusz 3000ft a kötséged csak.....
2007. február 10.-től a saját akcióinkon kívül követjük a Louis Gmbh. akcióit!!! Az akciós termékeket keressétek az akciók menüpontban!!! ... és még a hab a tortán: minden 25000.- feletti vásárlást díjmentesen házhoz küldünk!!! "
Új pacskerokkal meg a első 1-200km-en extra ligtosan nyomd a kyanarokat......az egyenesekbe meg hirtelen gyorsits ki párszor, hogy a gumin lévő filmréteg lekopjon....
Ha nincs erre időd akkor egy kis csiszológépezés és már mehetsz is:-)
Nálam a felfelé az a tartalék......
Amit te mondasz az nekem oldalra van......akkor "kiiktatod" a vákuumpumpát..... ezért nincs a GS-en OFF állás.....mert ON és PRI-be csak akkor szíííív ha jár a motor............
Természetesen Tutira nem tudom - de az ucsó hirlevélben az szerepelt hogy febr. 1-től (vagy március?)ha jól emlékszem bevezetik ezt - vagyis a katalógus ár szerint lesz az akció.....
megnézem....
Ez nálam az értelmezés annyi hogy ha 10 euró akkor az 2590ft (én legalábbis 2590-ért vettem az eurót a múlt héten)
Elég kielégítő volt a magyarázat? Mert akkor mehetünk sörözni, ahogy ígérted!