Mielőtt azt hinnétek hogy meleg szálak kötned Taddy barátunkhoz:-)))))
"Súlyosan megsérült egy motoros, amikor személyautóval ütközött szombaton délelőtt Baján.
A baleset a Dózsa György út 240-es számú ház előtt történt nem sokkal 11 óra után. A rendőrség adatai szerint egy Skoda Felícia személyautó balra nagy ívbe szándékozott kanyarodni, ám szemből érkezett egy egyenesen haladó rendszám nélküli motor, amivel a manőver közben összeütközött. A motoros az ütközéstől elesett és súlyosan megsérült. Az autót vezető nőnek nem esett baja. A rendőrség még vizsgálja a baleset pontos körülményeit. "
És ugye Teddy Bajai.....a motorosról meg se kort, se nevet, se motor tipust nem írtak...
Én most téli tárolásból lehet el sem viszem! Még elcsúszom vele és nem tudom eladni! De mondom, lehet, hogy nem lesz gép, mert a suli viszi a lét! De meglátjuk!
nem annyira, mint abban a bizonyos cikkben van.....
FELTÉVE ha figyelsz a járgányodra!!!
A legkritikusabb a leömlő.....vagyis a kipuff eleje........mert az szépen le van festve azt mikor belefuts egy esőbe- akkor csinálhatsz bármit.............én legalábbi már 3x fújtam le - és még nem találtam olyan anyagt ami rajta maradna
a másik hely ahol nekem 1-2 folt van az a lábtartó.....ezt lecsiszoltam és lefújtam lakkal.............
Olvastam a gixxer topicban hogy Gs-t akarsz a 600as előtt! Szerintem jó választás! Nekem is egy lépcső a 600as előtt! Még csak egy hete van meg, de nagyon tetszik....
"Súlyosan megsérült egy motoros, amikor személyautóval ütközött szombaton délelőtt Baján.
A baleset a Dózsa György út 240-es számú ház előtt történt nem sokkal 11 óra után. A rendőrség adatai szerint egy Skoda Felícia személyautó balra nagy ívbe szándékozott kanyarodni, ám szemből érkezett egy egyenesen haladó rendszám nélküli motor, amivel a manőver közben összeütközött. A motoros az ütközéstől elesett és súlyosan megsérült. Az autót vezető nőnek nem esett baja. A rendőrség még vizsgálja a baleset pontos körülményeit. "
És ugye Teddy Bajai.....a motorosról meg se kort, se nevet, se motor tipust nem írtak...
Ugye még nem értél haza!!!!!!!!!??????
Most olvasom it alant,hogy eladod a GS-t ???
Mi legyen a lámpabúrával amit elraktam neked már ezekszerint akkor nem kell ???
Láttom ismeritek a földrajzot:-))))
Én viszont CSAK motorozgatok:-) Egy ilyen nő többe lenne mint egy egész szezon...........
Egyáltralán nem egy világ:-)
fazer, bandit, hyosung SH vagy GSR........de nem rizsrakéta.........
Igazából sulira is kell a lé! Lehet,h nem lesz vasam
FELTÉVE ha figyelsz a járgányodra!!!
A legkritikusabb a leömlő.....vagyis a kipuff eleje........mert az szépen le van festve azt mikor belefuts egy esőbe- akkor csinálhatsz bármit.............én legalábbi már 3x fújtam le - és még nem találtam olyan anyagt ami rajta maradna
a másik hely ahol nekem 1-2 folt van az a lábtartó.....ezt lecsiszoltam és lefújtam lakkal.............
Legfeljebb marad belőle legközelebbre