Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendszám nélküli motorja van?
Mielőtt azt hinnétek hogy meleg szálak kötned Taddy barátunkhoz:-)))))

"Súlyosan megsérült egy motoros, amikor személyautóval ütközött szombaton délelőtt Baján.

A baleset a Dózsa György út 240-es számú ház előtt történt nem sokkal 11 óra után. A rendőrség adatai szerint egy Skoda Felícia személyautó balra nagy ívbe szándékozott kanyarodni, ám szemből érkezett egy egyenesen haladó rendszám nélküli motor, amivel a manőver közben összeütközött. A motoros az ütközéstől elesett és súlyosan megsérült. Az autót vezető nőnek nem esett baja. A rendőrség még vizsgálja a baleset pontos körülményeit. "

És ugye Teddy Bajai.....a motorosról meg se kort, se nevet, se motor tipust nem írtak...
Teddy!

Ugye még nem értél haza!!!!!!!!!??????
Szia budmyke !

Most olvasom it alant,hogy eladod a GS-t ???
Mi legyen a lámpabúrával amit elraktam neked már ezekszerint akkor nem kell ???
HMMMMM

Láttom ismeritek a földrajzot:-))))
Én viszont CSAK motorozgatok:-) Egy ilyen nő többe lenne mint egy egész szezon...........
Egyébként köszönöm a hozzászólásod !
Én a Szaharába most már nagyon-nagyon szívesen mennék!
Blue ! Mi lesz a következő túra célja ??? Segítségnek kis térkép !!!
Gs után tutira nem az R6-ot választanám:-)
Egyáltralán nem egy világ:-)

fazer, bandit, hyosung SH vagy GSR........de nem rizsrakéta.........
Én most téli tárolásból lehet el sem viszem! Még elcsúszom vele és nem tudom eladni! De mondom, lehet, hogy nem lesz gép, mert a suli viszi a lét! De meglátjuk!
nekem az R6 az álmom! A következő olyan lesz.
R6! Vagy SV! De még meglátom!
Igazából sulira is kell a lé! Lehet,h nem lesz vasam
ja, pont most néztem! Milyen a nagyobb?
Kaptam nagyobra egy jó ajánlatot! Nézted a hirdetést?
budmyke! Eladod a GS-t? Miért?
nem annyira, mint abban a bizonyos cikkben van.....

FELTÉVE ha figyelsz a járgányodra!!!

A legkritikusabb a leömlő.....vagyis a kipuff eleje........mert az szépen le van festve azt mikor belefuts egy esőbe- akkor csinálhatsz bármit.............én legalábbi már 3x fújtam le - és még nem találtam olyan anyagt ami rajta maradna

a másik hely ahol nekem 1-2 folt van az a lábtartó.....ezt lecsiszoltam és lefújtam lakkal.............
2 ÉVE
Sziasztok! Olvastam pár tesztett a gsről,s némelyik azt írja ,hogy elég hamar jelentkezik a rozsda. Mennyire igaz ez ?
jaja csak mire én eljutok odáig hogy GSt vehetek (jogsi miatt) ...
Olvastam a gixxer topicban hogy Gs-t akarsz a 600as előtt! Szerintem jó választás! Nekem is egy lépcső a 600as előtt! Még csak egy hete van meg, de nagyon tetszik....
Annyi zsé, hogy ki legyen tömve!!!
Legfeljebb marad belőle legközelebbre
bazz ugyanilyen táskád van?tök jó!!!!mikor vetted?
Nekem belefért a térkép, kamera, fényképezgép, zsé.....mi kell még egy kis túrához?
hát ha úgy fűzöd be a hevedert akkor igen bár hülyén mutatna (van lúizos hátizsák 2990ért)
Hátizsáknak használható?