Defektjavító spray... ha nem durr a defi , akkor befújod a szelepen át a gumiba. Az meg eltömi a lyukat... részleteket nem tudok róla, de majdnem minden benzinkúton kapható.
A defijavító készletet pedig Ispán be is mutatja az AKMT oldalon, amikor operál.
(multimédia)
Én is általában többet nézek hátra, mint előre. Muszáj! Különben eltaposnak...
Bár, a GS is fürgébb a legtöbb autónál... azért én szeretem látn, hogy m van mögöttem, és most csak az 1/3 tükröt látom. Ezen változtatni kell hamarosan.
Teddy!
Minek nézegetsz hátra? Gyorsabban kell menni mindenkinél!
Bár ez a Gs-sel elég nehéz
Na akkor komolyan.Találj ki valami hosszabb szárat, hogy láss rendesen hátra, mert az életed múlhat rajta!
Én többet autózom, mint motorozom (mondhatni foglalkozási ártalom), de nem tom mi lenne ha egyszercsak nem lenne tükör. Én szerintem percenként 3-4-szer belehesszelek, de lehet, hogy többször.
No, ez az aprócska momentum maradt el... azt hittem, hogy már megvan a második GS is. A tükörcsere nagy ötlet volt... én alig látok hátra a gyári tükrökkel. (ez az egyetlen dolog, ami nem tetszik a motoron) Elég széles gyerek vagyok, és a motoros ruha is éppen ott púposodik, ahol a tükör lát... muszáj kicsit fészkelődni, ha hátra akarok nézni...
Sziasztok ! Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! Asszem a 6os lesz az első amire állítom.Aztán majd meglátom ! Gs Teddy ! A lapomon azért van kék gs 500,mert nekem már volt egy! 2003-ban vettem,de sajnos 2005 okt. 13-án volt egy balesetem és akkor törötten el kellett adnom! A fekete pedig a következő lesz ! Remélhetőleg jővő hétvégén hozhatom el a kereskedésből ! Még egy kis papírmunka és változtatás kell ! A gyári fekete kormány nem tetszett és helyette gsr 600 króm kormány lesz rajt,illetve sv 650 tükör és a blokk oldalán lévő átlátszó müanyagot cseréltettem le olyanra,mint ami a 2003 szérián volt ! Nekem az jobban bejön,hogy fekete alapon van benn a suzuki felirat !
Az Egri Medina a kedvencem....mellette pedig a Sangria.....de jöhet bármilyen körömlak:-)
Tavaly Ír kávét ittam egy nap után (Katika mindenkit meghivott valamire a szülinapja alkalmából)
Hát ütött rendesen:-))))
Csaj miatt inni?
Nálam is volt:-)))) 18 évesen:-))) Persze utána sajnos találkoztam vele, meg a balfasz új barátjával aki 3 ével volt fiatalabb nálunk.......gyerekkorom óta ismertem.....hát nem kellett volna......főleg nem veszkó csizmában lennem......de belőlem is kijött a kötözködhetnék a csókával:-)))) 1:0 a javamra......
Mentségemre szolgáljon 6x kértem hogy menjen arrébb, mert beszélnék a majdnem jegyesemmel (leszereltem a honvédsétől....hazafelé megvettem a gyürüküket.....pár nap múlva este mikor mentem fel derült ki hogy 4 hete mással jár.......) (vagyis mikor még katona voltm jöttek össze)
Szóval inni iszok, de csak ilyen gyengécske dolgokat....
A pálesz szagától még a hideg is kirázzz......
Akkor egyről beszélünk!
Ilyen hazaszaladós-pattintós kollégám nekem is volt régen, én sem értettem! A mai napig sem!
A ()-jeles téma:Az is volt! Nem lett semmi bajod ,másnapra kialudtad, és kész! Nem futamodtál meg gyáván a feladattól!
Én ezt be is tartom maximálisan! 2 éve úgy járok, hogy nincs nálam semmi szerszám . Égőkészlet, eü csomagmeg egy rongy a zörgés ellen. Felelőtlen vok, vagy hülye? Esetleg együtt a 2? no, akkor maradjunk ennél a témánál. ehhez legalább Blue is hozzá tud szólni
Érdekelne a defi spray. Mi ez, hogy mükszik, stb.... Lehet, hogy be kéne szereznem egyet?
Köszönöm a szerszámos hozzászólásokat!
Akkor alényeg: nem sokat vesztettem. Egyedül a rugóállító hiányzik, mert egyéb szerszámmal én is jól állok itthon.
Gyermekeim!
Had oszlassak el némi félreértést!
Egy szóval sem említettem otthoni szeszelést. Az nekem sem megy. Van 4 doboz söröm a hűtőben tavaly ősz óta. Tőlem ellehet, mert így én sem tudom meginni. Majd tavasszal egy nyársalással egybekötve, társasággal. A társaságon van a hangsúly! Senkit nem akarok meggyőzni az igazamról. Aki anti, legyen anti felőlem. Otthoni szóló szesz kizárva (majdnem x-et írtam)
Csak szerintem igenis jót tesz néha, mértékkel. Egyébként az okosok szerint az anti ugyanolyan rossz, mint az alkesz! Valahol egy agykurkásztól olvastam, bocsi.
Blue! Ezt neked hiába magyarázom, nincs összehasonlítási alapod./ a vak meg a virradat esete/
Axencrow!
Most akkor mi van? az első mondatoddal bizonyítod: segít oldódni, a 3.-kal meg az Ördögöt segíted?
Mint azt reggel megbeszéltük nem is kell szerszám:-))))
Amugy meg tényleg nem kell, mert a túrán a tanktáskám 1/4-ét a szeszámok foglalják el........
Mikor az egyik túrán lerohadtam az Apriliával - azóta minden van nálam ami kellhet......még tartalék kuplunbowden is........
Szóval szeszámok, ragasztók, defi spray nem fontos hogy nálatok legyen - mert nálam 1000 hogy van!
Én benne hagytam a helyén a készletet. De, hogy ezzel szereln nem sokat fogok, az bztos. Egyedül a rugóállítót, ha haszunálni fogom... minden másra rendes szerszám is van. (ha éppen nálam van, nem otthon)
Azt el is felejthetted:-))
Mert pl az olajszürő cseréjéhez JOBB ha csőkulcsot használsz........
a lipfft nem szeded le a büdős életbe ezzekkel az imbuszkulcsokkal.......
Sok helyhez hozzá sem férsz ezzekel a rövid villáskulcsokkal:-)))
Én a LOUISBAN vettem egy villás/csillag készletett, meg hosssssszzzzzzzúúúúú imbuszkészletet (ez fent van a telós videóban is)..... azzal eddig KIRÁLY volt szerelni...
Nekem ami volt......
8-10-es villás
12-14-es villás
17-19-es villás
fogó
sima/csillag csavrhúzó (ezt olyan jól összeütüttem, hogy most a sima vége van csak:-)
rugó állitó
gyertyakulcs (a másik vége a rugó állitó erőkarja)
imbuszkészlet (gagyi szar)
Ezt mondjuk én sem értem. Nem szeretek egyedül sört inni... ha már vár, akkor legyenek ott a haverok is!
Nagyon ritka, hogy hazaérek, és pukkantok egy söröt, de néha megtörténik... és akkor baromi jól esik.
Jómagam elég kezdő vagyok. Augusztus végén vettem a gépet (azóta 2000-et mentem vele). Tapasztalt motoros haver mondta, hogy a 4-es fokozat a japán átlagra (akik ugye nem túl nagyok) van állítva, nekem 80kg-val jobb a 6-os. Átállítottam és tényleg úgy érzem, hogy jobb. Persze az is lehet, hogy ez csak azért van, mert közben folyamatosan tanulok motorozni....
Ezt csak Te tudod megválaszolni.....
Alapban 4-esen volt az enyém.....
Egyszer vittem egy csajszit - akkor feltettem 7-be...azóta is ott van.........annyira nem változik semmi.......
Hát, nem sok mindent... Egy 10 db os zsebkendő tasakjában elférne. Ha jól emlékszem, van benne ez a rugóstag állító szerszám, egy 6-os imbuszkulcs, egy villáskulcs (nem tudom hányas), és egy csillagcsavarhúzó... Én is csak egyszer néztem meg.
A defijavító készletet pedig Ispán be is mutatja az AKMT oldalon, amikor operál.
(multimédia)