Aki jönni akar az jöjjön..............
Február 25.-én felmegyünk Szob magasságába............és eszünk egyet közösen, meg eltöltünk együtt pár órát.......amolyan motoros buli túra nélkül:-)
Bár januárban is volt a házikó előtt pár motor:-))) összesen 5db:-) és abból 2 GS volt:-)
Mi más lenne, hiszen a társaság java még nem találkozott egymással. Csodavilág ez... remélem lassacskán meglátom annak az ábrázatát, akivel itt osztjuk az "eszet".
Példának okáért, aki harci vérnyúl és fenyeget... Affffeneaboxot!
Node most én kérdezem?! Miért is kívánsz ilyen szörnyűséget?! Inkább a fojtogatós sál...
Meg aztán ha ilyen a Nyussz, akkor könnyen kiporolós lesz az Ő fenekéje!
Néztem az új csajokat az NLC-n.....
vagy nincs kép, vagy pici kép, vagy egy olyan kép ami direkt erre az alkalomra készült.....
Adatlap: Bla-bla-bla.....irj..........
Nekem is ezért megy el a kedvem........
A nagy többség viszont nem tud megállni - és itt bukik nagyokat, hiszen a férfi vadászik és tetszik a vadászat................igy ha megismeri a nőt már nem érdekes..........
A nő meg riszálja a seggecskéjét - és mikor már láttja hogy a csóka mindennapi így elkezdi másnak riszálni.....
És ez nem az a Madagaszkáros: "riszálom igy is-úgy is".......
Aki jönni akar az jöjjön..............
Február 25.-én felmegyünk Szob magasságába............és eszünk egyet közösen, meg eltöltünk együtt pár órát.......amolyan motoros buli túra nélkül:-)
Bár januárban is volt a házikó előtt pár motor:-))) összesen 5db:-) és abból 2 GS volt:-)