B jogsim volt, így van, ezért vettem minden motor ősét a simot-t...
belementem egy útkimarásba, építésbe (egy téglalap alakul ezek szerint elég mély kimarás) kb. 40km/h körül..na jó max 50..nem tom..de 30-as tábla volt az biztos... van amit kikerültem (több volt) ebbe meg belementem aztán fekvés....
Kivettem én, rendes helyen is tároltam, csak nem töltöttem fel deszt vízzel. (Béna vagyok, úgy láttam, hogy nem kell tölteni, aztán mikor jobban megnéztem csak félig volt... szóval valószínűleg mér sokkal korábban kellett volna...)
Én eddig Unibat-ot meg Bosh-t használtam az előző motorjaimban! Volt már zselésem is, de különbséget nem véltem felfedezni....Télen ki kellene venni, és szobahőmérsékleten tárolni, akkor nem menne szét olyan hamar.
Szeretnék segítséget kérni.
Hétvégén felébresztettem a gépet a téli álomból :) viszont az akkum megadta magát :( így most kell szereznem egy újat. Milyet vegyek? Érdemes zseléset venni?
Nem haragszom a letolásért...
Csak nem értem mi a baj. szerintem életkorát tekintve sokkal szebb állapotban van, mint akármelyik 2-3 éves tesója (már, amikkel találkoztam).
És már NINCS a környezetemben olyan, aki értene ennek a megcsinálásához.
Ne haragudj, hogy ismeretlenül megszólítlak, sőt, le is szeretnélek tolni! (csak nagyon picit, finoman)
HOGY NÉZ KI A KIPUFOGÓD???????
Nincs a környezetedben egyetlen olyan hímivarú sem, aki segítene? Levenni, lefújni, visszarakni kb 1,5 óra.
Anyagköltség: egy flakon hőálló mattfekete spray.
Szerintem megérdemelné a kis sárga tigris! Főleg, hogy a sárga-fekete nagyon jó kontrasztos hatású.
Mégegyszer! Nem bántani akarlak, sőt, minden elismerésem a női motoros mivoltodnak!
Blue honlapján pedig csak regisztrálnod kell, máris hozzászólhatsz
Hi!
Béna nyúl vagyok, szóval itt jelzem Blue-nak, hogy az "örömszerzős" túra naon jó ötlet, csatlakoznék én is, (szerintem a barátaim is, ahogy ismerem őket, de ezt még egyeztetem velük). Csak béna vagyok az aktm-en hozzászólni a topikhoz...
AZ AKMT és a Gs500 Fanok idén is megtartja a hagyományait - így a HELP-et......
Ez nem más, mint felkerekedünk és elmegyünk egy táborba ahol beteg vagy valamilyen egyébb gonddal küzdködő gyerekek vannak..... 2005 - Bátotábor: Cukorbeteg gyerekek 2006 - Győr: amolyan ducitábor, de lelki sérülésekkel is (aki nem volt ilyen az nem tudja milyen beszólásokat kap egy ilyen gyerköc amit vagy kihever, vagy nem..... Én kihevertem, de sokan nem tudják)
Szóval elszoktunk menni és megmotoroztatjuk a gyerkeket.....plusz szoktunk valami egységes ajándékot vinni.....
A bátortáborosoknak kendőt gyártottam, Győrbe pedig jelvényeket csináltatunk......vagyis egy kb 1000ft-os beugróról van szó..... (ez nem arról szól hogy megmutassuk mennyink van.....hisz a legtöbbünk otthon is gondokkal szenved Gyepeselméjű Fecó barátunk jóvoltából.....)...
De a tapasztalat, hogy a gyeköcök ennek is tudnak örülni! Hisz egy emlék marad mindörökké.......amit sem elvenni nem lehet, sem kidobni a kukába.........
Aki ott volt tudhatja milyen öröm volt ez a gyerekeknek - aki pedig nem, azt CSAK elhivni tudom!
Hisz nincs annál jobb érzés , mint láttni a gyerköcök semében a csillogást az örömtől!
A MEGINVITÁLÁS CSAK AZ ÉPESSZŰ BIKEREKNEK SZÓL!
Gyerekekhez megyünk, nem vagánykodni, egykerekezni......
Bár! Aki képes ilyen elemekre BIZTONSÁGOSAN - magyaárn profi! az akár egy SHOWT is tarthatna.......
Akit érdekel ez az menjen fel a FÓRUMUNKBA és szavazon hogy idén kikhez menjünk.....
Idén a 2 eddigi hely kibövült a battonyai gyermekfaluval (eddig ez kapta a legtöbb szavazatot)
Akku ügyben....
1., ami befér a mociba
2., minnél nagyobb Ah-st.....
Én ha tehetném akor kocsiakkut vonszolnék:-))))) na az nemmerülne le olyan hamar:-)
Amugy no para...
Szintig öntsd fel desztvizzel, azt tedd fel a töltőre.....
Ha 12 óra múlva még mindig nincs delej....akkor vegyél csak újat.........