Jól belekavarodtatok ebbe a "keresem, de nemtalálomba". Örök téma, és nincs megoldás... erről biztosíthatok mindenkit. Közhely, de a férfi a nőt, a nő pedig a férfit keresi... Tehát megyünk el szépen egymás mellett. Persze van, aki jó helyen áll meg...
Az internetes keresgélést magam is próbáltam (mert elhittem, hogy nincs időm csajozni a munkám miatt )... hááát, nekem nem jött be. Éppen azt öli meg, amiért elkezdesz vadászni... meglátod és kíváncsi leszel rá, és mész mint a véreb... mert érdekel. És nem kapsz készen egy adatlapot cicispuncis képekkel és olyan információkkal, amiktől elmegy a kedved is. (lásd. ez azért nem, az amazért... aztán, ha egyben látnád élőben, lehet hogy igen finom "portéka" volna ) Sokkaljobb ezeket az információkat beszélgetve beszerezni...
És vállalom, hogy régimódi vagyok! (Éljenek a csajok!!!!)
Biztos szép lehet , de csak egyszer fázik jó alaposan meg a veséje! Míg él, szenvedni fog vele!
Kilátások: fájdalom, 5 percenkénti pisike
Én még vesemelegítőt is hordatok a lányommal.
No problémo -ahogy mondani szoktad
Idővel adod majd lejjebb is.
Kívánom neked, találd meg a másik feled (csak hogy komolyan is vakerjek kicsit)
De azt is jól látod, hogy nem lesz egyszerű! Nekem 14 év kevés volt hozzá.
Ajánlom .......mást nem tehtek hisz másképp nem tudlak meggyőzni az érveimről......
Dobj fel 2-3 doboz teletömve meg vállalj be egy csúcs pasit........ azt az első nagy kanyarban mikor elkezd szitálnia segge a mocinak mert keresi az arany középútat majd megérted.....
Azt elmész sokszor.....
azt a végén 7-esen is lógni fog a motor segge..............
A motorozz.hu-n olvastam hogy a csóka 15.000-nl cserélt a rugót, mert biza szétment a 2 személy alatt.
Mindent a szádba kell rágni?! Teendők:
egész nap motorozol, jól érzed magad.......tudod:fanta érzés
utána hazamész, babázol kedvedre
utoljára, mikor már semmi egyéb dolgod, meglátogatod a barátnőd (már sötét van), eljátszol vele, elpattintasz 1-2-3....patront/ízlés szerint, befordulsz a falhoz pihizni és hajnalban (még sötét van) meglépsz.
Nincs gondok válladra rakása, se lelki terhek megosztása........csak jól érzés
Háááát, akkor el kell keserítenem téged!
Én egy GS-en láttam egy csajt, ő vezette a gépet, és 10 centi kint volt a derekából... Nem volt szép látvány, de ez lehet, hogy csak nekem nem tetszik.
A kilógó derék az egyenrangú a plázacicával.......mivel fi****ja nincs arról hogy mit okoz ezzel saját magának.............
De ugye ilyennőt nem fogsz Gs500-ason láttni...........mert általában ugy indul a név hogy GSXR, vagy R........esetleg Z
Bár még a robogómra s felültenénk egy ilyen csajt-)))) azt 2-3 nap múla sirhatna hogy megfázott a veséje...........
Felhúzott szemöldökkel olvasom az osztást!
Azért ne legyél ennyire pesszimista! Múltkor nézegettem az nlc-n a csajok lapjait, és szerintem nagyon sok helyes csajszi-nőci volt, bár ugye én nem tudom őket pasiszemmel nézni.
Szerintem a 7-es nem is annyira gáz, ha amúgy minden passzol....
Kifelejtetted a kedvenc részemet: a kilógó derékkal motorozó cicamica a 2. v 3. kategóriából!
Rossz lóra teszel ha ilyet meg teszel:-))))))
Az internetes keresgélést magam is próbáltam (mert elhittem, hogy nincs időm csajozni a munkám miatt )... hááát, nekem nem jött be. Éppen azt öli meg, amiért elkezdesz vadászni... meglátod és kíváncsi leszel rá, és mész mint a véreb... mert érdekel. És nem kapsz készen egy adatlapot cicispuncis képekkel és olyan információkkal, amiktől elmegy a kedved is. (lásd. ez azért nem, az amazért... aztán, ha egyben látnád élőben, lehet hogy igen finom "portéka" volna ) Sokkaljobb ezeket az információkat beszélgetve beszerezni...
És vállalom, hogy régimódi vagyok! (Éljenek a csajok!!!!)
Biztos szép lehet , de csak egyszer fázik jó alaposan meg a veséje! Míg él, szenvedni fog vele!
Kilátások: fájdalom, 5 percenkénti pisike
Én még vesemelegítőt is hordatok a lányommal.
No problémo -ahogy mondani szoktad
Idővel adod majd lejjebb is.
Kívánom neked, találd meg a másik feled (csak hogy komolyan is vakerjek kicsit)
De azt is jól látod, hogy nem lesz egyszerű! Nekem 14 év kevés volt hozzá.
Ajánlom .......mást nem tehtek hisz másképp nem tudlak meggyőzni az érveimről......
Dobj fel 2-3 doboz teletömve meg vállalj be egy csúcs pasit........ azt az első nagy kanyarban mikor elkezd szitálnia segge a mocinak mert keresi az arany középútat majd megérted.....
Azt elmész sokszor.....
azt a végén 7-esen is lógni fog a motor segge..............
A motorozz.hu-n olvastam hogy a csóka 15.000-nl cserélt a rugót, mert biza szétment a 2 személy alatt.
GS banda?
március 25..............
Vágom édes öcsém, de ez nekem nem menne................
Ennél túlzottan is szenvedélyesebb vagyok:-))))
Mindent a szádba kell rágni?! Teendők:
egész nap motorozol, jól érzed magad.......tudod:fanta érzés
utána hazamész, babázol kedvedre
utoljára, mikor már semmi egyéb dolgod, meglátogatod a barátnőd (már sötét van), eljátszol vele, elpattintasz 1-2-3....patront/ízlés szerint, befordulsz a falhoz pihizni és hajnalban (még sötét van) meglépsz.
Nincs gondok válladra rakása, se lelki terhek megosztása........csak jól érzés
Én egy GS-en láttam egy csajt, ő vezette a gépet, és 10 centi kint volt a derekából... Nem volt szép látvány, de ez lehet, hogy csak nekem nem tetszik.
Nem mindegy:-)))))
Sok hely van, amit szívesen megnéznék.
egy rossz belengés miatti borulás?
De ugye ilyennőt nem fogsz Gs500-ason láttni...........mert általában ugy indul a név hogy GSXR, vagy R........esetleg Z
Bár még a robogómra s felültenénk egy ilyen csajt-)))) azt 2-3 nap múla sirhatna hogy megfázott a veséje...........
Miket ki nem találtok!
Kedves Nagytapasztalatú Kéklovag!!!!
Felhúzott szemöldökkel olvasom az osztást!
Azért ne legyél ennyire pesszimista! Múltkor nézegettem az nlc-n a csajok lapjait, és szerintem nagyon sok helyes csajszi-nőci volt, bár ugye én nem tudom őket pasiszemmel nézni.
Szerintem a 7-es nem is annyira gáz, ha amúgy minden passzol....
Kifelejtetted a kedvenc részemet: a kilógó derékkal motorozó cicamica a 2. v 3. kategóriából!
Nem mindig van sötét:-) és ha reggl megijedsz a látványtól????