Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mama nem csukilik olyankor? Bár nem rossz játék... de hidd el kettesből élvezetesebb!
Csak, hogy más is odaférjen!
az jóóó..én még ugy csinálom h 1 esbe huzok 1 kövéret és izombol legyorsítom a Xy Volán buszt aztán beállok 80-ra...akkor meg mindenki lehagy...háát...
Na megyek nyalni, mert különben repülök:-))))

Jó éjt!
Reggel érkezem:-))))))
Ezt ma kaptam:

A MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVÉNEK VÁLTOZÁSAI

Néhány fontosabb paragrafus:

§ Amit ma megtehetsz, azt holnap is.

§ Az, hogy más dolgozik, az nem ok a munkára.

§ Az elveszett munkakedvet ne keresd!

§ A munkahely nem kocsma, hogy egész nap ott üljünk.

§ Aki nem dolgozik, annak nincs hiba a munkájában, tehát jutalmat érdemel.

§ Az igaz, hogy a munka nemesít, de mi szükségünk nemesekre?

§ A munka nem fenék, hogy ráverjenek!

§ A munkához úgy kell hozzáállni, hogy más is hozzáférjen...

§ Kis munkát kis ívben, nagy munkát nagy ívben kell elkerülni...

§ Aki nem dolgozik, azt nem érheti baleset.

§ Amíg csak fizetgetnek, addig csak dolgozgatunk.

§ Dolgozzanak az idősek, ők már úgyis megszokták.

§ Dolgozni csak lassan, szépen, ahogy a csiga megy a jégen, úgy érdemes.

§ Ne kívánd főnököd halálát; segíts neki, hogy önmaga kívánja azt!

§ Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, inkább hagyd holnaputánra, hátha nem lesz már rá szükség.

§ Az a feladat, amely nem oldódik meg magától 30 nap alatt, nem érdemli meg, hogy foglalkozzanak vele.

§ Mindenkinek kell, hogy legyen valami hobbija, de nem feltétlen szükséges, hogy az a munka legyen.

§ A munka élteti az embert, de a pihenés sem ölt még meg senkit.

És ami még nagyon fontos: A munka régi jelképei megváltoztak! Az eddigi sarló-kalapácsot felváltja a fagyi és a galamb.
(Vagyis, aki nem nyal, az repül!)
De gyorsan menni csukott szemmel apppááám! Tudod, aművészek néha szerények...
Azért nem árt egyensúlyozni sem.
én is motoroztam nemrég 1 kicsit...majdnem lefújt a szél azon gondolkodtam hogy most váltsak vagy inkább kapaszkodjak, de aztán megoldottam a kettőt együtt! Kell 1 plexi mert így küzdeni kell rajta....
én tekertem tegnap 100km a környéken...ugyhogy élménydús vagyok...
Ha a segg a kellő irányba mutat, akkor már nagy hiba nem lehet... bár erősen befolyásol a nem. Mármint a másik nem, ha igent biccent!
ugye gyorsan menni nem művészet ...lassan pötyögni egyensúlyozni na az igen...
Pár helyen a motorhiánynak köszönhetően anyázás van: motorelvonási tünet szindróma a neve......

Szerintem ez így jobb:-)))))

De tény hogy a rekeszizmom nekem is remeg a hülyeségtől:-))))))
áá...kapaszkodok inkább a kormányba, jo hogy van, leesnék... max mostmár szoritom a térdemmel a tankot ha kanyarodok meg jobban meresztem a se..em a kellő írányba...
A lényeg, hogy ma beiratkoztam a tanfolyamra...két hét múlva már vezetek, és pár nap alatt végre lesz jogsi! Úgyhogy az évadnyitó szinte borítékolva!
Őrültek vagytok!!!
Már fáj a hasam a röhögéstől!

Vagy nem úgy voltatok ti is, mint az egyszeri hülyegyerek?
Biztos ismeritek!
Mikor az anyja elvitte orvoshoz, mondja a doki: ez a gyerek elmebeteg!
Az meg rosszul hallotta, azt hitte elmehetnek! Pedig akkor még lehetett volna segíteni rajta!

Szóval: éljen, csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenki másképp csinálja! Úgy látom összemelegedtetek a nagyerőssel. Megszoktad már?
az az önkontrollom h 160 felett szar a sisakom s elkezd lemászni a fejemről... de olyankor becsukom a szemem s semmi gond....
Ja-ja-ja... ez már pszichológia! Megélénkült a fórum, mint állat! És még nem is beszéltünk csavarokról... a kipu téma is csírájába halt!
Nem kell ahhoz feleség...
Én még azt hiszem elkomolytalankodom egy kicsit ezt a nősülés kérdést... és marad az ÖNKONTROLL... ha néha működik.
Nyuszika!

a házasági ajánlat előtt majd azé a közvetitői dijat meg kelle beszélnünk:-)))))

Láttod....csak szólnod kell hogy NINCS aki segít:-))) máris sorokba állnak a bikerek:-)

Ugye nincs harag?
Bezony:-))))

Nösülés - gyerek.....azt mindjárt megtudod mennyibe van a tampon:-))))
Vagyis hogy annak az árából mennyit NEM fogsz tudni elmotorozni:-)))))
És akkor ez csak az alja - ami KÖTELEZŐ....
Mellette a hajlak, fodrász, csattok, hajgumik, ruhák, smink.....stb.........

A társkeresökön épp ezt nézem egy nőben:-))))
Ha túl jól néz ki, akkor rögtön arra gondolok hogy ez a nő bizony sokba lenne - igy inkább nem is irok neki.........
Ha meg valakivel szóbaelegyedek akkor mindjárt jön a telefonszámcsere.....de nem hivom:-)))))
Egy csajszi - aki az állítása szerint "alig telefonálok, mindig engem hivnak".....no neki 38.000-res a telefonszámlája.......
ÖCSÉM!!!!!!

38 pénzből Én kifizetem a 20-as törlesztést a motorra és egész hónapban csavarhatom a gázt:-))))
Igaz gyertyafény mellett se vacsoráztam már jó pár éve:-)))))
Nyuszi! BAKKER! Mingyá" lesz kérő, vagy ezer... győzzél válogatni! Blue Mestert meg irigyeljük, mert már látott... és szeretjük, mert részletesen beszámol az élményről!
VAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEE

vegyétek el a motorom, ha ez célzás akart lenni
Én észre sem vettem eddig

De Én már láttam nyuszikát egy szál termonadrácskában:-)))) Szóval IMÁDOM EZT A CSAJT!

Laza, könnyed és nem az a hisztis, nyavajgós picsa mint a többi....
Szóval egy JÓ nő!
nösülj meg oszt megkapod a kontrollt ...csak fizesd a jegyet
Teddy küldök neked egy PDF filet.....szerintem kedves emlékeket ébreszt a gyerekkorunkról....