Szerintem ki is engednék motorozni... pláne, ha huszan mennénk!
És akkor: "Tízre itthon legyél kislányom!"
Gyerekek, komolyan néha hiányzik ez a fajta kontroll... így már néha nem is érdekes, ha napok múlva érkezel haza.
Mint az egyszeri barátom, aki lement kenyérért és három hét múlva ért haza... rovidgatyában és pólóban ment el... decemberben.
Nem rossz 5let:-))))
Azt bekiabálni?
CSÓÓÓÓÓKOLOM!!! KIJÖHET NYUSZIKA MOTOROZNI EGYET????
2 éve igy jártam:-)
Mentünk gurulni azt EMI bekiabált anyámnak (Épp Battán voltam)
"Csókolom Ica néni, kijöhet a Zoli motorozni?"
A poén az volt hogy EMI és Anyám osztálytársak voltak - csak épp pár éve nem látták egymást:-)
Ugye nem kell ecseelnem anáym röhögési reakcióját?
A szomszédok meg irigyek lennénnek...
Vagy dobnának paradicsomot, és tojást az éhes bikereknek!
Vigyázz mit mondasz, még a végén szerenád lesz. Csak úgy...
Akkor az egyik kávéfelelős már meg is van az évadnyitásra! Én is teszek fel a motorra egy kis termoszt... tehát kavé lesz! Sütiben nem vagyok jó, de mézes puszedlit és pilótakekszet első osztályúan tudok vásárolni.
A bivalyok tövében lehet piknikezni! Má" alig várom.
No, én is befutottam a kis esti gurigázásból. Naggggyon finom volt!
A múltkor is beszéltünk a csövekről, meg a csövek kezeléséről... Szóval, utánajártam akkor egy kicsit. Létezik a porfestés nevű eljárás. Cirka 10.000 Ft-ból megcsinálják, és a krómra nem tapad a hátsó dobon (ha ügyes a piktor ), ami pedig a lényeg, hogy állítólag rajta is marad. Az enyém hónapokon belül esélyes, hogy ilyen "szép" rusztikus lesz, akkor kipróbálom... mindenképp beszámolok majd róla.
Valami megoldást találni kell, mert nem csak napsütésben gurul az ember gyereke/lánya.
Addig meg nézzük a rozsdás csövet... én még csak másét, de ami késik... az nem most jön.
Micsoda BÓK! Rég nem kaptam ilyen kedveset!
Jól látod a helyzetet....motorral mennék. És jobb program mocizni. utána meg vacsizni egy kellemeset a többi jófej pajtással!
Hűűű, de megijedtem, ahogy olvastam a köv mondatod: "Én már láttam állva is, meg..." esés közben is. Azt hittem, hogy láttad a 2 és fél fergeteges borulásom!! De ha nem, akkor meg sem történtek!!! Mit takar az, hogy láttad gurulás közben? ott mit lehet megállapítani? (tudtam tartani az őrületes tempót!!! )
Köszi Blue, én is nagyon szépnek tartom Zümit, semmi, de semmi baja sincs, és szerintem a kipufogója is viszonylag szép állapotban van, igaz, hogy áztam eleget a nyáron... (esSo: )
Háááát, már NINCS a közvetlen közelben, aki az okos tanácsaival el tudna látni, mert már nem vagyok a "társaság" tagja... De köszi megest a felajánlást. A kávét ígérem a következő túrára viszem (nemcsak Neked...), és talán még sütit is sütök majd, csak legyen aki nagy és üres dobozzal jön, hogy beférjenek a finomságok!
Már kezdek én lenni, aki a társaságból valamelyest ért a gépekhez, szóval gondolhatjátok mekkora az átlag színvonal.... (na jó, ez csúnya volt a barátaim felé... )
Hiányolja a hóhér:-)))
De tény hogynem árt az adatlap, hiszen mivel a jelenlévő tisztelt trsaságból eddig személyesen csak Téged, Teddyt, Nyuszit, és Bud-ot láttam így párszor rákkatintok Én is hogy mégis kivel beszélgettek.....
Ezért nem szeretem a töbi fórumot, hisz egy nicknévvel beszélgetni nem az Én világom......
Amugy motorzás közben Én nem nézem a nemeket.......
Sok nő legyalázz:-)))) persze az már a motor miatt is lehet:-)
Vannak motorosok , meg motortalanok........
Nagy meglepődésemre sok nőt azért nem látni, mert Off-roadoznak............Én szerintem az első dombnál taknyolnék egy nagyot:-)
Szóval Nyuszika egy BIKER.......a közéletben meg egy bomba jó csaj! (szerintem:-)
Én legalábbis elhivnám egy vacsira......de mivel motorral jönne- így havernak minősül......egy haverral meg nem gyertyafényezek:-)))) hanem motorozok.........
Esso....
Csak nincs értelme X-nek....hisz akkor soha nem motoroznál:-))))
Én tutira mentem....vettem 800fokig hőálló anyagot.....
Le is fújtam - igy született a KIPUFFOGÓ KONZERVÁLÁSA iromáynom a KARBANTARTÁS oldalon.....
Szép volt, jó volt......azt ahogy elkapot egy eső a hirtelen hülés miatt ugye a fizika lépe életve és rögtön megrepedt, és elkezdett lejönni.....
Szóval nem sok értelme van......de télen biztos jobb ugy tárolni, hisz akkor támadja igazán a rozsda......
Kromozás?
Én ucsóra valami 80ft/cm2-őt hallottam ami ugye egy kipuff esetében már igencsak veri a gyári cső árát.....hisz a kerülte legalább 15cm a hossza meg vagy 1 méter......vagyis 15*100=1500cm2 *80= 120.000ft a kromozás????? Kicsit durva................
Akkor nosza rajta:-)))
Én már vagy 2 éve fent vagyok és akkor lehetett a legegyszerűbben:-) Most egy kicsit átvaiálátk igy a képek, videók már külön ablakban vannak....ez régen egyben volt
Blue!
Bocs, de a te géped egy kanmotor, olyan amilyen! De Nyuszi egy igazi NŐI MOTOROS!!!!!
Egyébként tuti módszerem nekem sincs, talán nem is létezik. /esetleg krómozás
Hozzáállás kérdése. Én elkönyveltem szükséges rossznak -erre értem a hozzáállást- , hogy évente x-szer le kell fújni.
Csak most válaszolok, mert voltam egy kicsit gurigázni!!!!!
Pont azért írtam, mert maga a motor nagyon szép! Csak a kipu csúnyítja el. Kár érte!
Ja, és nem feltétlenül "olyan" hímneműre gondoltam (neki kötelessége lenne!!!), hanem egy jószándékú ismerősre, akár motorosra is, de nem szükségszerűen.
Így van, teljesen igazad van, nincs kitöltve. Két okból, melyek összefüggenek:
1. K...va nagy számítógépes zseni vagyok!
2.Mikor töltöttem volna ki? Honnan?/ annó, mikor beléptem, nem emlékszem, hogy lehetett volna-e
Mellesleg ha Te tudsz egy tuti ötletet akkor szólj és már megyek is:-) Azt összehozuk........max szólók Nyuszikának is - és akkor lenyomjuk a 2 Gs-t:-)
Amugy Nyuszi gépe tényleg PIKK és PAKK!!!!! Én már láttam állva is, meg gurulás közben is!
Nyuszi!
Amugy mi ez a "nincs már olyan a közelben"?????
Közel nem vagyok, de olyan messze se:-)))) Csak egy szavadba kerül:-))) Meg tudod!!! A kávédba amit nyár óta igérgetsz:-))
Nézted Te ezt a képet, mielőtt felraktad?
Nézzétek csak a hölgyemény papucsát!!!!!!!
Ha ez célzás, akkor én Nyuszi helyében inkább annak örülnék, ha nem lennék haver, és udvarolnál!