Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vágom
Nyuszika!

Amgy néz körbe..........és néz a színfalak mögé:-)

1., rút mint a banya - KIZÁRVA, különös ismertetőjel: VAS orr
2., Plázacica - KIZÁRVA, különös ismertetőjel: 3kg smink, szoli, szőke, plasztik buxa...stb általában Merci, BMW
3., Partybaby - KIZÁRVA, különös ismertetőjel: a reglapon csak partys fotok vannak.....és az egyik képen a kezében egy pohár pia........... (mivel nem iszom, így nem is szeretem ha a nő iszik)
-----------------------------------------
4., túl jól néz ki...............kizárva a magas fentartási költségek miatt:-)
5., Buta................kizárva a komunikációs kapcsolat hiánya miatt
6., nagyravágyó, karierista..............kizárva, a pénz nem minden.............
7., kishitű................kizárva, nem vagyok pszicihiáter............
----------------------------------- -------

Mi marad?
8., csalja a férjét, barátját..................kizárva, semmi kedvem ütést adni vagy kapni mert a kis vagy nagy kakas előtt bebukik a hülye picsa
9., 1-2-3-sok gyerekkel ott hagyta a férje................ezzek nagy része apapótlóra vadászik......no meg egy kis egszisztencia emelkedésre......... alig pár %-uk beszámitható.....de Őket meg a gyerköcök nyirják ki:-)
10., nagydarabka..........

Szóval nem könnyű igazi jó nőt találni!
És ha meg is van? Tuti hogy nem szabad.................
Csak Nyuszi el ne olvassa!!!!!!!!!!!
Ja meg azt sem értem, hogy mit válogatsz annyit?????

Most akkor elárulom az élet nagy bölcselmeit

1. Tüzet oltani moslékos vödörrel is lehet!!!!!!
2. Sötétben minden tehén fekete!!!!!
Súlykorlát abszolút fontos :)

Nekem pl. így is 6-os on van az előfeszítés...
Blue Sima ügy a periféria.
Csak humorizálni próbáltam egy kicsit
áááá, kész! nem tudtam végig olvasni annyit írtatok.....love story OFF
Mármint az amerikai barátnőrre gondolsz?
Casy-re?

Bocs ez már személyes perifériám:-))) Nem nyilatkozom:-))))))

De a meglátásod jó....
A szexért hülyeség nőt tartani.......Régen elment volna, de a mai napokban nem láttom értelmét............
Én legalábbis szeretek a nő mellett felébredni.........és nem úgy inditani hogy "CSÓKA....holnap jövök........."

Amugy hogy tiszta víz legyen a vödörbe......
Milyen nők találnak meg?
Általában 30-45..........
általában 100-300km.........
álalában mennyecske tipus (100-as)

És hogy miért van súlykorlát? Mert a motornak van egy megengedett ösztömege és nincs edvem évente új rugóstagot venni..........
Illetve sört venni:-)))) (Én még ezzel sem élek.......bár tej legyen a hütőben mindig!)
Mert a motor nem tud visszasimogatni:-)))))
Esso!

Az anyag méretétől füg a pukkanás ereje:-))))
Egy öklömnyi darab már csodákra képes:-))))

Amugy lehetséges....
Legalábbis a leirás alapján a Leovince árul/t valai küyüt...szerintem az állítja ezt a részt.....
No akkor találj ki valamit:-) Én ott leszek:-)))))
Ez egy nagyon jó kérdés!!!!!

Valszeg az olyan igényre, amit a motor nem tud megoldani!
Meg egyedül kicsit babramunka!
Nyuszika!

Az anyagi dolgokba tényleg ne menjünk bele hisz mint írtad alapesetben nincs 2 gyereked......gondolom nincs 20 éves lakáskölcsönöd......gondolom nem ápolónő a feleséged (akik köztudottan szarul keresnek)......a motorod részletre van?.....tavaly elmotoroztál kb 1 milkát?.......stb...............A köcsög RT-nél vagy 3 műszakban? Van viz, gáz, villany, csatorna, internet, 2 teló, tv...stb számlád?
Szóval természetesen össze se lehet hasonlitani a Te és az Én életemet...................
Csak egy egyszerű számot mondok azt remélem meglepődsz:-)
A havi kiadásom CSAK átutalással (banki vagy Csekk) 210.000ft...........és ebben nincs benne a kaja, a hobbi, ruha...........4 főre te mennyiből hozod ki a napi kaját? no azt szorozd be 30-al.....hiszen 30 napig kell enned.......
Szóval Én nem szégyenlem.........de nekem NINCS fölös 5-10 ropim bulira, mozira........de még arra se, hogy GIVI dobozt vegyek.........
A kigazdálkodás pedig nálam is megvan - hisz abból motorozok idén..........

NLC?
Én onnan 6 nőt ismertem meg az elmúlt 4 évben.......és most hol vannak?
Megmondom:-) AZ NLC-n......
Természetesen vannak bizonyosan kivételek, de sajnos ugye nem az Én ízlésvilágomnak megfelelőek....
Azért meg senki nem fog összejöni egy nővel hogy ne legyen egyedül.....legalábbis éppeszű, önérzetes ember nem......vagy te összejönnél egy 10-es IQ, 150kg pizzafutárral........nem hiszem..........

Én nem a csaj igényeit határozom meg - hanem azt hogy Én mit várok egy nőtöl......
Hiszen ha Ő partycica - akkor mit kezdjek vele???
Ezt értelmezd úgy hogy mozogsz X körben......a pasi meg Y-onba......
Mi a közös pont? Mirl beszélgettek? "Csak szex és más semmi" halálra itélt a kapcsolat...........

Igen! Valóban! A megbeszélés egy dolog - de az egyik többet akar...............
Az érdekes, hogy mindig a nő akar esetemben többet:-)))) (nem hiába jó csávó vagyok:-)))))

De amugy a netes dolgoknak igy pasi oldalról az a gondja főleg, hogy nagy a kinálat hisz a legtöbb helyen 1 nőre 3-4-10 férfi jutt......
Én meg mint írtam nem rohanok sehova.........ha összefutok a megfelelő hölgyel akkor tudni fogom......
És ebben az esetben még megbeszélni sem lesz idő semmit................
Nem baj, ha én is belevau?

Jól látod, nincs vége a világnak, még akkor sem, ha eleinte úgy érzi az ember!
Kb a Te korodban velem is megtörtént ugyan ez (ha jól értelmezem szavaid)
Különbség: nekem csak egy lányka van
nem volt anyagi függőség egymástól /mi el is váltunk
Azóta a lány (14 éve) minden hétvégén péntektől vasárnapig nálam van. Meg téli-nyári szünetben. Ő az első!!!!!!! barátnő meg lesz valahogy.

Ínséges időkre meg egy ajánlat: ismertesd meg az egyszemű kígyóval az ötlábú asszonyt
Kösz mégegszer.

Mivel voltam olyan hülye, hogy valószínűleg már tavaly is feltöltés (deszt víz) nélkül használtam az akkut, ezért szerintem csere.

Nem használtam lightosan. Kimentem a városból "rosszalkodni" :)

OFF
Miért kell nő, ha van motor? :)
Egyébként nem mondtál ellent, a gyári beállításon múlik, hogy mikor kapcsol be.
A dinamós szabályzót lehetett állítgatni, de a generátor szabályzója már elektronikus.
No akkor offoljunk tovább:-)

Fontossági sorendben kéred?
1., Semmi kedvem lemondani a 2 lányomról...........
Az elsőt akartam - a másodiknál már voltak kétségek hogy az enyém-e.......,de az idő megoldott mindent...... mind a kettönél bent voltam a szülőszobán (az egyik normál, a másik császáros volt).........
(na most ha ezt olvasa egy nő már tudom a reakcióját:-) "a gyerekekkel takaródzik"......drágám...gondold ezt.......Te meg neveld egyedül a gyerekeidet mert a férjed otthagyott a szarba és már a kutyának se kellesz 30-35 évesen 1-2-3 gyerekkel a hátadon)

2., a gondok előtt másztunk bele a lakáskölcsönbe.......motorkölcsönbe...stb
3., nem a vállás a gondok lezárásának módja.......Én legalábbis, mint írom, régimódi vagyok ilyen ügyekben........szóval nem kapkodok el semmit............
A szüleimnél is voltak véresen komoly és nehéz időszakok, mégis együtt vannak még...........Fater lent alszik, anyám fent.......

Nálunk?
Csupán jöttek a gondok a személyes kontaktusban.......
Szóval együt élünk, de személyiségileg külön..............a cölibátusi gondokat meg ugye megoldja a sors......mivel nem járok bulizni, ismerkedni - igy nehéz összeszedni bárkit is.........

DE mivel együtt élünk igy ugye a hétköznapok problémáit is közösen kell megoldani - pl felváltva dolgozunk, hogy a gyerköcökkel mindig legyen valaki és ne kelljen ide-oda-amoda tenni őket.

Aki velem volt a szakadéknál az a csaj is egy esély lett volna, de időelőtt túlpörgette a storyt, így mielőtt elkezdődhetett volna valami - inkább bele sem fogtam........mélabúsan csámborgott a sor végén......

Az a túra egy amolyan "teszt" volt, hiszen nem egyedül motorozok - és ha a társam mélabúsan bamba a csapattal akkor minek vigyem magammal? plusz súlynak?

Azért hogy mikor megállunk egy X helyen akkor Ő leüljön valahova miközben mi beszélgetünk, bulizunk...stb??? Utána meg hallgassam, hogyan csesztem rá egész hétvégén? Miért nem foglalkoztam vele többet?

Na neeeeeeeeeeeee

Majd eljön a nagy kék ördög ideje - és találkozik egyszer az igazi női démonjával...............

De soha nem siettem sehova.............Ha jön a démon - akkor találkozni fogunk:-) hisz találkoznunk kell.....
Köszi, de már kinőttem a durrantgatós időszakom!

Akksi: névleges feszültség 12 volt. NÉVLEGES!! Valójában egy teljesen feltöltött cella 2.6volt, és ebből van 6. 6szor 2,6=15,6 volt a tele akksi. Nyilván a fogyasztó ebből vesz le, ezért csökken. Ezért van a fesz.szab, hogy ezt elvégezze. Tkp úgy mükszik, mint egy kompresszor nyomás szelep: beállítástól függően tart egy x nyomást,+/- határok közt. Esetünkben kb 12-15,5 volt között. Tehát merüléskor az alsó határértéket elérve tölteni fog. felső értéknél lekapcs. Így lesz egy folyamatosan kb 12-15 volt közötti feszkónk.
"ÓÓÓ és a kezdeményezőképesség......
Igenis azt szeretem:-) Ne kelljen már a férfinak mindent kitalálni, megszervezni, megrendezni.....hiszen nem egy bábut rángatok............
Szóval Én jobban csípem az olyan nőket akinek az alakjukhoz egyenes arányban ÉSZ is párosul.......és kimeri mondani, megmeri teni amit akar.........."

Lehet, hogy régimódi vagyok, de szeretem, ha valaki kreatív, és odateszi magát egy kapcsolatban... A másik fele, hogy én is kitalálok progikat persze....
Offolom én is, untassuk a többieket!

Képzeld én is motorozom, és mégis van pénzem másra is emellett, pedig mentem eleget. Belefér egy mozi, egy lájtos, vagy kevésbé lájtos buli, egy-egy hosszú hétvége a barátokkal, Kedvessel. ( persze hozzá kell tenni, hogy nincs gyerekem)

Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy romantikus motorozáshoz nem fűlik a fogam, de kigazdálkodom azt, amire szükségem van, h jól érezzem magam a bőrőmben.

szerintem az nlc jó hely, megismertem pár "alakot" onnét, és úgy tűnik, hogy jól alakul a helyzet...

Vicces, hogy meghatározod a csaj igényeit, és még a súlyát is.... Lehet, hogy a vártoronyban lakó kis hercegnő az igazi?

Minden meg lett beszélve az elején... Ez szép gondolat-mondat, de ritkán alakul tényleg így, hiába az észérvek, az egyik általában többet akar. Valószínű azért keresgél. És ha benned meglátja az igazit, akkor lőttek a "megegyezéseteknek". Szerintem érthető, ha a másik komolyabbra akarja fűzni a kapcsolatot.

Valószínűleg vannak értelmes csajok is, akik nem ilyen kedvesek és aranyosak, mint amivel találkoztál... mint ahogy pasiban is vannak biztos. Csak össze kell akadni velük....
De a legeygszerűbb példa.....

ÉS MOST VISZONT ELLENTMONDOK:-))))

Meritsd le az akkudat......annyira hogy még épp beinduljon a gép.....
Ahogy odarántasz neki - pontosan azt csinálja az Én 2004-es GS-em is, mint a trabi:-)))) a fényszóró 4000-től már frankón világit........de alapjáraton nem láttok el vele a telek végéig.....

szóval nem tudom ez mi - lehet hogy generátor hiba - de nálam igy müködik

Ugyan ezt csinálja a kis robogóm is........(bár abba az akku csak dísz:-)mert kb 3 éve lemerült...........
Hát most rendesen meglepődtem!
Te elváltál???,
A két lánykáról írtál, + a nejed munkabeosztása......
Természetesnek vettem, hogy tartasz asszonyt. Most meg itt árulod magad
Most akkor mi van?
EsSO!

No para:-) Elfogadom az érveidet - hisz hamarabb kutyulok neked egy kis durranó csodát, mint a fizikát nyomjam....csak szerez egy kis jódkristályt, meg egy kis amóniát:-)

Ellenben a GS könyv 99. oldala

13,5-15,5V 5000 U/min......

plusz!
Tegyél fel egy mérőt a GS-re..... mérsz jó esetben 12,8V-ot.....
Inditsd e a motort..... hirtelen ez leesik 12-re, vagy még az alá is..... (na az már bibis)
az akku feszültségét fokod csak mérni.......vagyis 12,6-12,8 környékén......és szépen csökken....nem gyorsan, de csökken........
azt mikor odarántasz neki 3-4000-res fordulaton akkor megy fel a mérőmüszer...........de ugye a feszszabályzód ezt szépen lenyomja max 15,5-re......többet nem enged át......(Én 14,9-et mértem)

NO ezt viszont MÁR KIPRÓBÁLTAM:-)))))
Nyuszika!

Akkor Offoljuk egy kicsit a topicot:-)))))

Válogatós?
ÁÁÁÁ nem, csak nem tudod milyen nők találnak meg..............egyszer meghivlak arra a vacsorára és elmesélem életem storiját:-)

a., Én motorozom.........innentől kezdve nincs pénzem pluszba: Discózni, mozizni, bulikba járni.......és telefonálgatni:-) (bár a bulira nincs is igényem vagy 12 éve..... - Én egy régimódi csávó vagyok, aki a nőjét inkább romantikázni viszi pl. a Csorba tóhoz, a hegyekbe, egy tengerhez, egy vároz....stb, mint inkább valami partyra, buliba.......magyarán nekem a szívem választotja többet jelentett mindig a haveroknál.....

b., Mivel motorozom jó lenne olyan csajt kihalászni a nagy tóból aki szintén így van vele............magyarul szeretne motorozni - vagy Ő is motorozik..............de itt is ugye határ van - ha Én viszem - Én, a csomagok.......szóval a maradék max 60-70kg-val lehet számolni.......tehát súlyhatáros a müsor:-)

Amugy szerintem pont az NLC-n voltam öszinte a legjobban.....
Az elmúlt években lett volna pár kalandom, de sajna a csajszikák (25-38as évjáratúak) 1-2 hónap és túllőttek a célon, pedig az elején minden meg lett beszélve......
Volt olyan csaj is aki a 2. randin már a gyerekről beszélt.......ami nem lett volna gond, de az a megjegyzése hogy a jelenlegi 2 lányomat akkor ugye majd lehúzom a WC-n, hisz azt az apás hétvégét a közös gyerekünktől veszem el időben - no az betette a kaput......
Gondolhatod:-) 3. randi már nem volt...............

Szóval köszi.... rinyából van elég , nem azért váltak szét az személyes kontaktus útjaink a "drágámmal" hogy utána ugyan azt elviseljem egy másik nőtöl.........szóval ezzel tele a padlás:-)))) így vagy válogatok, vagy egyedül tépem a gázt......
Ebből pedig ugye a gáztépés van meg:-) hiszen nőt mindenhol lehet találni csak nem a neten..........
Ha pedig az utamba akad egy nő? Hát meglátjuk mi lesz................

ÓÓÓ és a kezdeményezőképesség......
Igenis azt szeretem:-) Ne kelljen már a férfinak mindent kitalálni, megszervezni, megrendezni.....hiszen nem egy bábut rángatok............
Szóval Én jobban csípem az olyan nőket akinek az alakjukhoz egyenes arányban ÉSZ is párosul.......és kimeri mondani, megmeri teni amit akar..........

De az internyet?
Voltam már Én is nő:-)))))
A regisztrációt követő 30 percben csak 20000-en akartak ajánlatot tenni (persze egy dögös csaj voltam:-)))).......igy a nők 100%-a már nem is foglalkozik a 20001. csávóval...........pedig pont az lehet a herceg KÉK lovon:-)))) BLUE_SPEED felirattal az oldalán:-)

Ha további offolásra vágysz ezügyben akkor a mailcímem ismered:-)))))) De ne zaklassuk itt a bikereket

UFF én szóltam:-)