Ez már nem tavaszhozó, hanem nyárcsináló pacsker! Mikóleszmányár?
Nem fertőzök, nem adom a bacijaimat átfele senkinek, hát mit gondolsz te? Megtartom őket magamnak, nem úgy van az... Innám én a teát, de utálom! Attól csak betegebb vagyok, a pálesztól szintén. Elég a szagát megéreznem, és már menekülök is! Viszont egész jól állok Neocitranból! Termelődik a szobámban...
Miféle meglepit? Ha ilyen fejek vannak, semmi jóra nem számítok! De mindenképp hozza Nyuszek!
HA ez a tavaszhozó papucs, akkor természetesen sürgősen át kell adnom neked, és beélesítenem "bevetésre" a sajátjaimat...
Figyi, azé nem fertőzöd meg a cejetembandát, akik látogatnak hollókő felé, ugye?
Igyál sok mézes teát, meg páleszt. Azt mondják az okosak, hogy attól pikkpakk meggyógyulsz! (saját tapasztalat nincs, de Zsé-t kérdezheted... )
Nekem a Flector 2 hét után kezdi megtépázni a prémem. Ez a másik viszont (salonpas) igencsak könnycsalogató hatású. remélem hatásos is, és megéri használni.
Arra gondoltam, ha megyek szombaton viszek neked meglepit pendrive-on!
Előttem nincs titok! Gyere is, kell az a pacsker nekem sűrgősen, mert mingyááá nyár van!
Az egészségem egyre romlik... Már a fél orrom leesett, krahácsolok egész nap... De látok esélyt arra azért, hogy megérem a szombatot! Mert ha meghalok is megyek HK-ra!
Hát milyen smirglikrémet adnak neked, ami lemarja a mancsodat? Mondjuk nekem a Flector is leszedte a kis bőrkémet a térdemről... Tök vicces volt...
Sajna még mindig eltiltás alatt vagyok. De lelkesen járok az elektromos-jeges kínzásra! Meg kenegetem, meg használom ezt a hülye csuklóvédőt, amitől már minden bajom van. Most ajánlottak egy új krémet, úúúgy mar, vazzz. Nem is lesz a végén minek meggyógyulnia...
Már úgy mennék motorozni, tekeregni! Ez nem igazságos!
Jól terjed a hang, ha a szitiben hallod, hogy mit beszélünk Tamással mobilon! Igen-igen, szó volt róla, és szeretnék is menni! Wehehe. Viszem/küldöm a pacskert. Egyébként nem engem kell harapdálással fenyegetni...
Igen, rosszul emléxel !
Igeniss, rajta vagyok a kép-témán, a mancsom meg semmi jelét nem andja fájdalomnak, úgyhogy pozitívan tekintek a szombat elébe.
Te jó ég, miket írok ma is , biztos az időjárás az oka .
Na aki telepitett már wifi hálózatot az csörenjen rám - VISSZAHIVOM! de 2 órája küzdök és semmi.........persze hungarise leirást minnek mellékelni manapság.............
Nem fertőzök, nem adom a bacijaimat átfele senkinek, hát mit gondolsz te?
Miféle meglepit? Ha ilyen