Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, egyes DL-es csávók bekavarása miatt a mi előzékenységünk itten olyan színekeben tűnik fel, mintha a találkozási pontok megszervezése nehezen menne .
Magpróbálok motorzani addig valamelyik nap, ha nem fáj tőle a mancsom, akkor hurrá , ha meg igen, akkor .
No, de álljunk hozzá pozitívan, részemről lehet ismét a Mozaik ucca pölö.
Hehe! Itt tegnap 10 perc alatt esett 2 centi hó! Persze délelőtt elolvadt, de ráadásként kb óránként megismétlődött.
Viszont a Hírekben péntekre a tavasz visszatértét ígérik! Ergo a szombati gurigára jó idő lesz! A reggeli talit kezdjétek el szervezni, mert nektek elég nehezen megy!
Szia Dram2!

Úgy látom, hogy Teddy kielégítő választ adott a kérdésedre.
Tette ezt annak ellenére, hogy halálra röhögte magát.
Ezt a te nevedben is megköszönöm neki, mert azért illik megköszönni, ha segítenek!
Mivel az adatlapod nincs kitöltve, ezért nem is tudtam volna neked küldeni semmit.
Egyébként minden fórumon jó néven veszik az adatlap kitöltését, mert úgy tudják nagyjából, hogy kivel társalognak, és el is tudnak érni, ha beírsz valami elérhetőséget is.

Nekem egy magyar nyelvű Kezelési útmutató van. 3Mb a mérete.
Most feltöltöm neked, és annak akit érdekel erre a helyre:
http://data.hu/get/162866/gs50...

A Teddy által ajánlott oldalon is van letölthető szűkített magyar nyelvű kezelési útmutató.
Hála Blue mester kitartó munkájának, minden információt és érdekességet összegyűjtött a GS 500 típusról!
Köszönöm szépen!
Bódóg születésnapot Ewing!

Isten éltessen sokáig!
Sajna csak mi öregszünk....
Csak a jányok egyre fiatalabbak.....
Köszönöm szépen Hawk mester!
A citán én saját motorral 1x voltam csak, de valahogy nem győzött meg, hogy nekem kell ez a gyök kettő + benzingőz és tömeg rendszeresen... Jópofa, de annyira azért mégsem .
Amúgy téli időszámításban 3-kor indul a menet, nyáron meg 5-kor. Legalábbis eddig így volt.
dzsoki!
Boldog szülinapot kivánok én is neked, és jó látni hogy nem csak én őregszem!
!
Köszönöm szépen!

Ja a víz miatt......ITT még az Apriliám volt
esSO löki a Hollókői részt......

Cicidella? Én egyszer voltam - SOHA TÖBBET.................
Nekem ilyen élmény volt.......
Valahogy nem bírom a sok műmájert aki egész évben max erre tart motort......és pont előtted játsza azzal az eszét hogy gyujtásgomb le, gáz, gyújtás vissza......és szépen durrog bele az arcodba, miközben a vízhőfokjelződ az egekbe..........mert a tempó 10-20km/ó
Kedves Mohcogós Bahátom, alias !

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Aztán 10-én meg Bódogat Névnappal!

Pusz: nyusz & Zs
Ezeket majd otthon megnézem, mert a céges rendszer tiltja ezeket az oldalakat!
Aranyoskáim!

Köszönöm szépen a jókívánságokat! Jól esett, hogy "jubiliumilag" megemlékeztetek rólam!

Bár tőlem főleg ennyi jár:-)))

http://www.youtube.com/watch?v...
Mr. Ewing!

Happy birthday
És ezt küldöm neked:
http://www.youtube.com/watch?v...
Szijjasztok!
Javuló tendencia, hja, csak negyed órás hóvihar volt ma nálunk, de olyan, hogy télen is ritkaság ... Nagyon unom már ezt a dilis időt, normális tavaszt akarooooook ! Nyaffnyaff.

Csatlakozva Dooorcsihoz, Dzsokinak boldog születésnapot kívánok !
A hollókői túra igazi HKG (Hirtelen Kigondolt Gurulás ) lesz, tehát csak az utolsó nap fog letisztázódni, hogy mikor és hol lesz a találkozási pont. Ezért résen kell lenni, és nézegetni a fórumot! A társaság nagy része pösti, vagy alatti, ezért mindenféle képpen keresztüljönnek rajta. Az utolsó pont a 2/A-n, Dunakeszinél lévő Shell kút szokott lenni. De meg lesz adva a Pesten keresztüljövő útvonal is, ott is lehet csatlakozni.

Az időjárás javló tendenciát mutat, van remény!
T Dzsoki!

Én is csatlakoznék a Dorina nevű hölgyeményhez, és sok boldog szülinapot kívánok!
Sziasztok 500-asok. Előbb-utóbb én is beszállnék a túrákba Gizivel. Hollókőről nem találtam túl sok infót,hogy mikor indulna,hol lehetne csatlakozni. Ha jól láttam, akkor szombat?
Ti részt szoktatok venni a Citadellánál zajló találkozókon? Jól tudom, hogy minden hónap első szombatján van ez? És hány órától!
A szülinapos -t Istenke éltesse sokáig!
Tényleg nem túl jó minőségű a felvétel, viszont annyi azért látszik, hogy a motor a képekkel ellentétben szépen néz ki!
Mint igértem készítettem képeket a mocimról, sajna ezek nem túl jó minőségü mobilos felvételek, tehát őróla van szó:
Hello dawntez!

Fotós kérdéseid elmúltak, vagy csak nem vettem észre, hogy feltetted őket?
Valaki mondta, hogy esetleg tudhatok neked segíteni.
Milyen szempontból?
Munkailag, vagy nőnélküliségileg?