Sziasztok.
Sikerült lelevelezni a Suzuki Hollós-al a mocit.
Minden ok, most már csak a beigért emelést várom.....
Remélem nemsokára mehetek az új mocimért.......
Remélem nem fogok csalódni.
Én pinkéktől rendeltem meg a láncszettet (mondjuk baromi sürgős is volt ), nekem az eggyel erősebb verzió kellett, X-gyűrűs, 75 lóig. 24 órán belül kb 1500 ft-ért kiszálították a cuccot. Egyébként a nagyvas.hut nem ismerem, de néhány boltnak utána néztem láncügyben, és azok közül a pinknél volt a legolcsóbb.
Nem értem, miért kell Raidot bántani? Egyszerűen csak nem szeret beszélni... Ez van! Így szerintem jöhet velünk legközelebb is, nem? Nem kell majd annyit jártatni a szánkat mindig, mikor megállunk!
Évicah - Ken Lee! Amint beenged a wiw, dobok egy üzit! Fontos lesz ám nagyon!
Jóóó munkát a dolgozóknak! Én pihenek és kúrálom magam kifelé a kóóórból, amit sikerült összeszednem így a második idei tél alatt... Szombatra tutira egészségesnek kell lennem, vár Hollókő!
A nagyvas.hu egész jó árakkal dolgozik, és még választék is van. Amiket írtál, hogy kellenek, minden beszerezhető náluk, egy postaköltséggel. A szervízhez kellő cuccaimat én is náluk szerzem be.
Most miért baj, hogy megpróbálom felturbózni a fogalmazási készségét ? Bár lehet igazad van, mert nem sok eredmény mutatkozik . Már csak annyit tud írni, hogy "így van" .
Ma voltam bent náluk az árak végett. Láncból DID volt szimpatikus egy 40Le-ig jó "O"gyűrüs láncot néztem (fojtott motorom van) elvileg elégnek kell lennie, ez náluk kicsit több, mint 17e lesz + lánckereke ezekből gyári méretet veszem majd asszem nem akarok vele variálni... De pinken kívül vizslattam még a www.nagyvas.hu-t is...
Hali! Gratula a géphez. De ezért sztem kicsit több van benne, minthogy japán ETZ-ként emlegesd .
A láncszetthez őket merem ajánlani: www.pinkmotors.hu.
Sikerült lelevelezni a Suzuki Hollós-al a mocit.
Minden ok, most már csak a beigért emelést várom.....
Remélem nemsokára mehetek az új mocimért.......
Remélem nem fogok csalódni.
És ismét szakad a hó Adonyba
GS tulajok figyelem!
Mivel én már eladtam a motoromat, ezért az előre beszerzett szervízanyagok feleslegessé váltak, ezért megszabadulnék tőlük.
1 db légszűrő betét
1 db olajszűrő betét
2 db gyújtógyertya
Ha esetleg valakit érdekelne, egy tételben 6500 Ft-os áron odaadnám.
Nem értem, miért kell Raidot bántani?
Évicah - Ken Lee!
Jóóó munkát a dolgozóknak!
na mentem mert munkaidőnek vége....
A láncszetthez őket merem ajánlani: www.pinkmotors.hu.