Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hóóó? Hát milyen hely az az Adony? Itt sütik a nap!
Sziasztok.
Sikerült lelevelezni a Suzuki Hollós-al a mocit.
Minden ok, most már csak a beigért emelést várom.....
Remélem nemsokára mehetek az új mocimért.......
Remélem nem fogok csalódni.
Nekem meg van egy KM órám.......

És ismét szakad a hó Adonyba
A nagyvasról jut eszembe!:

GS tulajok figyelem!
Mivel én már eladtam a motoromat, ezért az előre beszerzett szervízanyagok feleslegessé váltak, ezért megszabadulnék tőlük.

1 db légszűrő betét
1 db olajszűrő betét
2 db gyújtógyertya

Ha esetleg valakit érdekelne, egy tételben 6500 Ft-os áron odaadnám.
Na, kb ezen a szinten kell szótfogadni!
Igenisértettemintézkedek .
Márpedig a nagyvas.hu-t ismerni kell a GS tulajoknak, mert általános szervízhez mindenűk van jó áron.
Én pinkéktől rendeltem meg a láncszettet (mondjuk baromi sürgős is volt ), nekem az eggyel erősebb verzió kellett, X-gyűrűs, 75 lóig. 24 órán belül kb 1500 ft-ért kiszálították a cuccot. Egyébként a nagyvas.hut nem ismerem, de néhány boltnak utána néztem láncügyben, és azok közül a pinknél volt a legolcsóbb.
Sziaaa Mindenki!

Nem értem, miért kell Raidot bántani? Egyszerűen csak nem szeret beszélni... Ez van! Így szerintem jöhet velünk legközelebb is, nem? Nem kell majd annyit jártatni a szánkat mindig, mikor megállunk!

Évicah - Ken Lee! Amint beenged a wiw, dobok egy üzit! Fontos lesz ám nagyon!

Jóóó munkát a dolgozóknak! Én pihenek és kúrálom magam kifelé a kóóórból, amit sikerült összeszednem így a második idei tél alatt... Szombatra tutira egészségesnek kell lennem, vár Hollókő!
Na igen, nem akartam annyira gonosz lenni, hogy ezt ismét felemlegessem, de örülök, hogy megtetted helyettem .
Az írásbeli képességeit nem nagyon kell turbózni, ellenben a verbális kapcsolatteremtő képességein lehetne javítani.
nagyvastól én eddig a bukócsövem rendeltem még, de sztem korrektek voltak... esetleg még tudom ajánlani a suzuminnéket

na mentem mert munkaidőnek vége....
A nagyvas.hu egész jó árakkal dolgozik, és még választék is van. Amiket írtál, hogy kellenek, minden beszerezhető náluk, egy postaköltséggel. A szervízhez kellő cuccaimat én is náluk szerzem be.
így van
Csak mobillal tudok képet csinálni, ma vagy holnap felrakom...
Most miért baj, hogy megpróbálom felturbózni a fogalmazási készségét ? Bár lehet igazad van, mert nem sok eredmény mutatkozik . Már csak annyit tud írni, hogy "így van" .
Ma voltam bent náluk az árak végett. Láncból DID volt szimpatikus egy 40Le-ig jó "O"gyűrüs láncot néztem (fojtott motorom van) elvileg elégnek kell lennie, ez náluk kicsit több, mint 17e lesz + lánckereke ezekből gyári méretet veszem majd asszem nem akarok vele variálni... De pinken kívül vizslattam még a www.nagyvas.hu-t is...
így van
Hehe , ez a nondat jól nézett ki, értemezzem úgy, hogy ha elmondanád röhögés lesz ennyire: ?
így van
Minek íratod le vele századszor is? Olvass bele akármelyik topicba, ahol van nőivarú egyed, és megláthatod te is.
nem lehet... ha elmondanám....................
Hát akkor akár ismertethetnéd is...
Hali!
Gratula a géphez. De ezért sztem kicsit több van benne, minthogy japán ETZ-ként emlegesd .
A láncszetthez őket merem ajánlani: www.pinkmotors.hu.