Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küldj egy mobilszámot. Most csinálok belőle mp3-t! Jó lesz csengőhangként
Átküldjem MMS-ben?
ha már annyira unatkoztok: egy puzzle
ez se semmi
Wazzz Dawntez!
Legyen a tijééééééééd esSO motyója! Győztél a pszichikai hadviselésben!

Ken Líííííííííííííííííííííííííííííí
íííííííííííííííííííííííííííííí
Látod, másokat is érdekel a dolog. És ez nem is annyira ...
Be kell áldozni egy kicsit... Ötszázért cserébe 6000-ért lesz benzin Matkába! De, apáddal alkuszom...
Na kellemes, és Dooorcsinak Ken Lee mentes estét kívánok a továbbiakban, én leléptem, meló over, cicc kiszáll .
Nincs licit! 6500 és pont. Valamiből élnem kell az egyetemen!
Jó, hogy jössz, dawntez!
Leszámolás lesz! Ezt a Ken Lee-t soha többet nem akarom látni, pláne hallani! Mindenkit megfertőzött és kb. úgy érzem magam itthon, mint egy bolondok házában... Szörnyűűűűűséges!
Vagy EINSTAND lesz!
Várgyááááá! Lehet, hogy nem alkuszik, hanem 6500 és PONT.
Még nincs vége az aukciónak!
Nah, ahogy elnézem, akkor most kezdődik a "licit" ...
Fiatalság gyorsaság!
Megelőztél!

esSO ha hat akkor Teddy nyert!

Ha 6001Ft, és lefelé kerekítesz, újra ringbe szállok
Szép estét mindenkinek!

Sajna az időjárás miatt a húsvéti családlátogatós hétvégét 4 keréken tettem meg, de volt egy tuti haszna is. Szombat délelőtt indultam Pestről az M5-ön. Kecskemétig úgy esett az eső, és néhol a hó, hogy a téli "alvázevő" pesti só biztosan minden üregből kijött. Persze Kecskemét után (délen) azonnyomban megjött a tavasz. Szikrázó napsütés, 15 fok.

esSO: Nagyvasasak a cuccaid? NGK a gyertya? (DPR8EA)
Adok értük hatezret, úgy hogy vagy szombaton kp-vel fizetek, vagy legkésőbb 4-én utalok, ami ugye csak kb. kedden lesz a számládon (a szombati kp még sok dologtól függ, de ha megyek és elhoznám, a fizetés még akkor is lehet h csúszik)
köszi
Nem is tudom.......talán Én is átéltem ezt az érzésvilágot valamikor .................... mondjuk úgy 1 évszázaddal ezelőtt?

Beszarás:-))))
Tényleg 1 évszázaddal ezelőtt voltam olyan szerelmes, hogy viszonzásra is talált:-))))))

HŰŰŰŰde öreg vagyok:-)
esSO!
A gyertya milyen?
Ha 6000,- ért odaadod a "használt" cuccokat ( ), akkor nekem kell.
Nem... Tényleg nem az apám volt....

De miből találtad ki?
Jól beszélsz!
Valaki?

Hát szerintem ez nem az apád....akkor meg ne valakizzz itten, mond ki............a szejelmem:-)
Akkor ha megmaradt foltokban, tessék hóembertet építeni és hógolyózni a lányokkal! Engem is megdobált tegnap valaki hóval...

De most komolyan, mi lesz így velünk? Áprilisban is hav lesz még? Akkor megőrülök...
Baby....

Ez már csak ilyen..........
esett a havacska......2 fok van jelenleg.....és a kertben meg is maradt foltokban............
Pedig tervben volt hogy holnap nem kellek 3:30-kor...............ráérek - és akkor motorral megyek, de így?
Nem hiszem, hiszen
1., be se férne
2., analóg
Jó lesz az még a banditba!