Valaki tudna adni pár tippet, ugyanis nincs töltésem és nem tudom, hogy hol keressem a hibát.
A motor csak addig működik amig bírja az aksi aztán leáll (rámértem mérő műszerrel és csak folyamatosan sesik a feszültség miközben jár a motor, kb 6voltnál áll le).
Akkor meg mi a fasznak akarsz másikat venni?
Elzakatol az még egy ideig!
Egyébként tényleg vehetsz egy külön ventit, ráirányítod, ennek meg kihúzod a csatiját!
Na jó... bárhogy van is a venti, gyárilag nincs benne kenés. A kompresszor meg WD40 gyakorlatilag ugyanaz, amit írtam, csak én el szoktam vele szöszölni, szétszedem, letörölgetem a tengelyt, a bronzperselyt, pár csepp olaj, majd össze. Ugye ha az ember óradíjban van, akkor ráér szépen megcsinálgatni.
Köszönöm a tippeket, de azért ne higgyétek h ez olyan 1szerű.
1 majdnem népszerű politikusunk szerint: "Ácsi Gitár!..."
Manapság majd minden videokártya más és más ventilátor felfogatással rendelkezik. Ma voltam 2 boltban. Nem nyert. Persze köszönöm a linkeket, nekik is elküldöm mélben az alábbit: ezt
Igazándiból az lenne a jó ha nem kéne cserélnem az egész bordás kitet, csak a ventit.
Ne lódíccsá Tibkin!
Az enyém függőlegesenvan!
Kerregett az enyém is mint állat, kiszereltem, kifújtam kompresszorral, fújtam rá WD 40-et, azóta, (1 hó)
kussol!
Először is a szülinaposoknak kívánok még sok-sok szép motorosszezont!
Dawntez: javítható a venti, csak szét kell szedni, kipucolni, megkenni. Siklócsapágyas és mivel fejjel lefelé lóg, kimegy belőle a gyárilag is kispórolt kenés, a kosz meg megy a helyére. Most csak azon tanakszom, mikor tudnám megcsinálni, mert a holnap nem jó, elvileg a péntek... 5 körül otthon vagy? Mert akkor viszem hozzá a szerszámokat, olajat. Ez ugye nem 10-es kulccsal megy. Érdemes vacakolni vele 10-15 percet, mert az enyém is fél évesen zörögni kezdett, aztán megkentem, most meg 1,5 éve nincs vele gond. És így nem kell üldözni és venni egyet, ami ugyanígy kb. 1 évig tart, ráadásul vagy 5l benzin, ha motorosként gondolkozunk.
Ha meg nem jó a péntek, írd meg, milyen a kártya, AGP-m van tartalék, elviszem kölcsön, hogy addig is tudj fórumozni!
Vazze TE!
A Hungária körút és a 2/a között (egyebek mellett) 2 azaz KETTŐ nagy, és forgalmas út van (bár egyik esetben a Hungária már Róbert Károly krt.) ! Az egyik az M3 kivezető, alias Kacsóh Pongrác út, a másik a Váci, amiről jobbra lekanyarodva majdnem ott voltál a a múltkor a fürdő előtt
u.i. ezek a DÉLIEK nem olyan könnyen tévednek el Pesten , mint ....
Ezt vehetem tán kritikának
Valaki tudna adni pár tippet, ugyanis nincs töltésem és nem tudom, hogy hol keressem a hibát.
A motor csak addig működik amig bírja az aksi aztán leáll (rámértem mérő műszerrel és csak folyamatosan sesik a feszültség miközben jár a motor, kb 6voltnál áll le).
Help Help
Kiszúrtad a kép lényegét
Elzakatol az még egy ideig!
Egyébként tényleg vehetsz egy külön ventit, ráirányítod, ennek meg kihúzod a csatiját!
Te nézzel okosan?
Nézd mit találtam:-)))))))))))))))
Szétszedtem, kapott 3 csepp műszerolajat, most megy, csendesebb, de tudom h ez nem örök élet.
A képek után erre mit moncc?
A régi forgótárcsásat nekik! Az már igen!
1 majdnem népszerű politikusunk szerint: "Ácsi Gitár!..."
Manapság majd minden videokártya más és más ventilátor felfogatással rendelkezik. Ma voltam 2 boltban. Nem nyert. Persze köszönöm a linkeket, nekik is elküldöm mélben az alábbit:
ezt
Igazándiból az lenne a jó ha nem kéne cserélnem az egész bordás kitet, csak a ventit.
Köszi!
Tibkin! Te is nézz utána lécci
A nőknek is van joguk programozni. Vegyünk nekik mosógépet!
Tibkin!
Hagyd, hadd vegyen szép újat, majd lealkudja a boltban az árát.
Az enyém függőlegesenvan!
Kerregett az enyém is mint állat, kiszereltem, kifújtam kompresszorral, fújtam rá WD 40-et, azóta, (1 hó)
kussol!
Csak az M3 bevezető, 2B , 2A.
Dawn azért írta az M3-at, mert már találkoztunk ott is a Shellnél, aztán meg a 2An a Shellnél!
Először is a szülinaposoknak kívánok még sok-sok szép motorosszezont!
Dawntez: javítható a venti, csak szét kell szedni, kipucolni, megkenni. Siklócsapágyas és mivel fejjel lefelé lóg, kimegy belőle a gyárilag is kispórolt kenés, a kosz meg megy a helyére. Most csak azon tanakszom, mikor tudnám megcsinálni, mert a holnap nem jó, elvileg a péntek... 5 körül otthon vagy? Mert akkor viszem hozzá a szerszámokat, olajat. Ez ugye nem 10-es kulccsal megy.
Ha meg nem jó a péntek, írd meg, milyen a kártya, AGP-m van tartalék, elviszem kölcsön, hogy addig is tudj fórumozni!
A Hungária körút és a 2/a között (egyebek mellett) 2 azaz KETTŐ nagy, és forgalmas út van (bár egyik esetben a Hungária már Róbert Károly krt.) ! Az egyik az M3 kivezető, alias Kacsóh Pongrác út, a másik a Váci, amiről jobbra lekanyarodva majdnem ott voltál a a múltkor a fürdő előtt
u.i. ezek a DÉLIEK nem olyan könnyen tévednek el Pesten
Tedd zsebre, bármelyik Pc boltban kapsz!
De ne az egész videokártyát! 3 pici csavar kiteker, ventillátor zsebre, nincs egy ezres!