Végre...! Ez jó hír Viktor!
Egyelőre nem tudom még, meglátjuk, hogy ki-mikorra tervezi az érkezést, és még Zsuzsival sem nagyon beszéltünk a részletekről Elvileg egész nap szabadok vagyunk, így akár korán reggel is indulhatunk. Legkésőbb holnap megkonzultáljuk!
"Hová gondol amit beszél az öreg? arra reflektálok?...Egyet kell kérdezni. Nem kettőt, hármat, négyet, ötöt, hatot, vagy hetet-hétet. Csak egyet: Hogy mekkora nem mindegy? Felről le vagy lelről fe?..."
A pesti találkáról, még mindíg az a véleményem, hogy ha jön vki a mediterrán délről, akkor a 2A-s időpontot szerintem igazítsuk hozzá! Én max 30 perc alatt odaérek.
Szóval a kérdés: DÉLIEK: Mikorra tudtok a kútra érni?
Mi azt hiszem, egyedül megyünk a hegyeken keresztül. Nem nagyon van jelentkező erről a környékről.
Majd sasolok, hogy mikorra érdemes odaérni.
Te csak daráld a kávét Apa!
2 verzió lehet számotokra.
1. Mivel dawntez tud mindent, eljöhettek vele Északi Áramlatként, amikor akartok.
2. Ha a többiekkel együtt szeretnétek, akkor estig várni kell, amíg ők is bejelentkeznek, majd velük egyezkedtek.
Én igazából azt sem tudom, kik jönnének. Erik tutti, Góliátot elzavarni sem lehetne .
Kérdéses Blue, Teddy, Kucsiék?, Nanóék,.........
A pestkalászi váza meg lemondta!
Passzolok! Sztem várjátok meg a többieket, akik a délvidékről jönnek. Már ha együtt akartok velük jönni. Aztán velük beszéljétek meg az időpontot, meg a helyszínt. Neked a legrövidebb a Párkány- Salka-Letkés-Hont-Bgyarmat útvonal lenne, de gondolom a többiekkel akarsz jönni.
Mociccah
Ha már tudni valami ídőpontott a 2/A Shell -ről akkor a mi talink okés. Mondjuk megvárlak a Bajtárs ws Mátyás király út sarkán.
esSO, na ehez mít szólsz?
Majd meglátjuk még a mikort....
Egyelőre nem tudom még, meglátjuk, hogy ki-mikorra tervezi az érkezést, és még Zsuzsival sem nagyon beszéltünk a részletekről Elvileg egész nap szabadok vagyunk, így akár korán reggel is indulhatunk. Legkésőbb holnap megkonzultáljuk!
"Hová gondol amit beszél az öreg? arra reflektálok?...Egyet kell kérdezni. Nem kettőt, hármat, négyet, ötöt, hatot, vagy hetet-hétet. Csak egyet: Hogy mekkora nem mindegy? Felről le vagy lelről fe?..."
Idézet innen.
A pesti találkáról, még mindíg az a véleményem, hogy ha jön vki a mediterrán délről, akkor a 2A-s időpontot szerintem igazítsuk hozzá! Én max 30 perc alatt odaérek.
Szóval a kérdés: DÉLIEK: Mikorra tudtok a kútra érni?
Majd sasolok, hogy mikorra érdemes odaérni.
Te csak daráld a kávét Apa!
1. Mivel dawntez tud mindent, eljöhettek vele Északi Áramlatként, amikor akartok.
2. Ha a többiekkel együtt szeretnétek, akkor estig várni kell, amíg ők is bejelentkeznek, majd velük egyezkedtek.
Én igazából azt sem tudom, kik jönnének. Erik tutti, Góliátot elzavarni sem lehetne
Kérdéses Blue, Teddy, Kucsiék?, Nanóék,.........
A pestkalászi
Ha már tudni valami ídőpontott a 2/A Shell -ről akkor a mi talink okés. Mondjuk megvárlak a Bajtárs ws Mátyás király út sarkán.
esSO, na ehez mít szólsz?
KÉREK EGY TELEFONOS SEGÍTSÉGET!
De ez másmilyen Neocitran, ez finom...
brrr, de rosszul vagyok a neocitrantól...
Felteszem a nagy kérdést,