Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha túl korán érnétek, majd legfeljebb darálod a kávét Te is.
Rendben!
Eredetileg nem akartunk korán zavarkodni Nálad, de ez felkérés keringőre!
Majd meglátjuk még a mikort....
Ok vagy mail vagy forum vagy majd hivlak.
Ti aztán végképp nem függtök senkitől, csak kettőtöknek kell egyeztetni. Akármikor jöhettek.
Végre...! Ez jó hír Viktor!
Egyelőre nem tudom még, meglátjuk, hogy ki-mikorra tervezi az érkezést, és még Zsuzsival sem nagyon beszéltünk a részletekről Elvileg egész nap szabadok vagyunk, így akár korán reggel is indulhatunk. Legkésőbb holnap megkonzultáljuk!
Na gyerünk fiatalok, még van 9,5 oldal, hogy véglegesítve legyen a talipont - és hely!
Ha minden bejön akkor megyek én is. Dzsoki mikor legyek nálad?
A "kolbászcsücsköt" el ne felejtsd!
Ja mégegy: Aki velem jön annak nem kell telefonálgatni, GPS-t, térképet hozni! Az esSO lakig tudom az utat!
Szép napot mindenkinek!

"Hová gondol amit beszél az öreg? arra reflektálok?...Egyet kell kérdezni. Nem kettőt, hármat, négyet, ötöt, hatot, vagy hetet-hétet. Csak egyet: Hogy mekkora nem mindegy? Felről le vagy lelről fe?..."

Idézet innen.

A pesti találkáról, még mindíg az a véleményem, hogy ha jön vki a mediterrán délről, akkor a 2A-s időpontot szerintem igazítsuk hozzá! Én max 30 perc alatt odaérek.

Szóval a kérdés: DÉLIEK: Mikorra tudtok a kútra érni?
Mi azt hiszem, egyedül megyünk a hegyeken keresztül. Nem nagyon van jelentkező erről a környékről.
Majd sasolok, hogy mikorra érdemes odaérni.
Te csak daráld a kávét Apa!
2 verzió lehet számotokra.
1. Mivel dawntez tud mindent, eljöhettek vele Északi Áramlatként, amikor akartok.
2. Ha a többiekkel együtt szeretnétek, akkor estig várni kell, amíg ők is bejelentkeznek, majd velük egyezkedtek.

Én igazából azt sem tudom, kik jönnének. Erik tutti, Góliátot elzavarni sem lehetne .
Kérdéses Blue, Teddy, Kucsiék?, Nanóék,.........
A pestkalászi váza meg lemondta!
Részemről rendben , de a Shell kutas mikorról még semmit nem tudok...
Passzolok! Sztem várjátok meg a többieket, akik a délvidékről jönnek. Már ha együtt akartok velük jönni. Aztán velük beszéljétek meg az időpontot, meg a helyszínt. Neked a legrövidebb a Párkány- Salka-Letkés-Hont-Bgyarmat útvonal lenne, de gondolom a többiekkel akarsz jönni.
Mociccah
Ha már tudni valami ídőpontott a 2/A Shell -ről akkor a mi talink okés. Mondjuk megvárlak a Bajtárs ws Mátyás király út sarkán.
esSO, na ehez mít szólsz?
esSO
KÉREK EGY TELEFONOS SEGÍTSÉGET! Mikorra kell nálad lenni? Mi a cím?
Na, figyelek ám, mennyi idő alatt sikerül megegyeznetek. Bár a hely már megvan.
Ha sikerül a lapostetü akkor Blue Plc lesz a név
Ilyesmit én is akartam már kérdezni. Mikorra kell hova érni ?
Szia! Én itthon találkozom azokkal, akik valahol máshol találkoznak a reggeli-délelőtti órákban!
Jáááááááj, dejóóóó, azt mindenképp látnom kell! A földön fekve vinnyogástól remélem a bacik is elhagynak majd!

De ez másmilyen Neocitran, ez finom...
kakasos lesz az a pendrive!

brrr, de rosszul vagyok a neocitrantól...
Sziasztok
Felteszem a nagy kérdést, mikor talizunk szombaton és hol?