Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

videókártya hűtések amik igencsak jó márkák:
arctic-cooling
zalman

a fenti motyókat egy laza google searchel meg lehet találni pár árlistában:
1
2
3
4

én annak vagyok a híve, hogy passzív hűtéssel veszem a videókártyáim (8600 GT van most) és a lehetőségekhez mérten egy nagyobbacska külön ventit elhelyezek a házban ami fújja rá a hideg levegőt... ha behal a venti akkor lecserélem aztán jócakát...

De jókat vigyorgok itt az emlékeken!
A főni a Hungáriát preferálja, majd 2/a az útvonal. Az M3-as minek? Nem Miskolc a cél.
Köszönöm Neked is!
Igaz barát vagy.....
ezért megint jár egy

Hawk, Dzsoki: BOLDOG SZÜLINAPOT!

A szombat: A tervek szerint én is megyek. Bárkivel hajlandó vagyok, majdnem bárhol találkozni. Nekem beleférhet a Mozaikos (a DL-es csávóról elhíresült ) hely is, de minthogy gondolom h Váci út, vagy M3-2A a pesti útvonal, szóljatok h hol csatlakozhatok. Gondolom a Nagypapi, Teddy, Főni stb. az M3-t preferálja.

Tibkin!: Help!
bedöglödős felé hajlódik a videókártyám ventillátora (zörög, néha csak manuális segítséggel indul el). Szétszedtem lefényképeztem, méreteim vannak stb. Összeállítok egy doksit. Segítenél, hogy hol lehet beszerezni?
Majd szombaton kapsz egy papírzsepit.
Jó estét, jó estét!

Köszönöm szépen Mindenkinek a megemlékezést! Igazán aranyosak vagytok!
Potyognak a könnyeim....

Nem nem! Ezt én is alapként számoltam!
Isten alkotá a földet, majd megpihent. Isten alkotá az embert, majd
megpihent. Isten alkotá a nőt, és azóta se Istennek, se embernek
nincs pihenése!

Én már nem hiszek semmiben. A múltkor is bementem egy ajtón,
amire az volt írva, hogy NŐK, de csak budi volt...
Dógózás van ezerrel!
Csak este tudok egy kicsit olvasgatni!
Minnyá írok valami okosat!
Gondolom azt meg nem kell részleteznem, hogy szombaton kávévendég leszek!
Drága najapa!
Há hun a jójistenbe vagyol eeveszve?
Boldog Szülinapot Dzsoki Bácsi!
Igazad van De van 1000 WS 1000 is!
Boldog születésnapot
Azé van ott 650 vs 650 is!
Meg különben sem számít, mert egy család.
Melyik a nagyobb? 650 WS 1000 Akkor melyik a kistesó?
Már későőőőőőőőő!
Nem, nem pártoskodok . És a Mozaik tímnek van igaza és punktum. Vita lezárva .

Ööö, motoroztunk, sokat, ennyi . Szerintem ezt a csukló témát ne gondold tovább .
Most nézem csak figyelmesebben! Mi az, hogy kistesó? Talán nagybácsi!
Unokatesók!
Turmix gép !
Nem akarod jelöltetni magad mindegy melyik pártba? Akármelyikbe beférmél ezzel a hozzáállással! "Nem baj, hogy nem igaz, de ha többen ezt állítjuk, igaz lesz!" Az sem zavar, hogy írás van róla?

Az jó, ha nem is fájt azóta, mert így van remény, hogy meggyógyult. Nem tudom, mit tettetek Baján, de érdekes, hogy minden lyány csuklófájdalommal küszködött!
Hali
Hát az az igazság hogy , nekünk van igazunk a Mozaik-os szervezkedőknek! De, sajna megkell védenem a DL-es turmix gépet mert hát ügye a DL az SV kistesvére és hát kik tartsanak össze mint a rokonok
Hát persze, teljesen szakember vagyok .
Nem én fordatgatom kifele az nagy igazságot, hanem a DL-es kavarós . Ezt innen bárki megmondja, pölö Dawntez, Hápi és Hawk . Ugye?
2 hét kihagyás csak elég lesz. Nem is fájt Baja óta, csak óvatos vagyok, mert szegény Nyuszi is senyved még a mancsával .
Úgy veszem észre, hogy már teljesen megfertőződtél a munkád által! Ezért lehet az, hogy valamiről abszolút az igazságot kifordítva beszélsz. Sikerült átadni magad az ő értékrendjüknek!

Csak óvatosan azzal a csuklóterheléssel! Inkább rendelek addig rossz időt, hogy ne ess kísértésbe!