Féltem, hogy nem fogom tudni megállni száguldozás nélkül, de eddig sikerült. Nem mondom, hogy nem próbálgattam, de azt hiszem nagyon messze vagyok a motor képességeinek végétől. Ráadásul az én motoros múltamnak talán az xx fele is sok.
2/b és 2/a volt a teszt útszakasz. És rájöttem, hogy bőven elég a "nagypapás" 140-160. Kaptam is már ezért, hogy minek kellett akkor az xx. Egy barátom mondta, hogy szeretne egyszer egy olyan autót amivel lehet és érdemes lassan menni. Sztem az xx hasonló motorban. Nem szégyenkezem amiért nem száguldozom.
Tökéletes! Sőt...
Kényelmes, tempós. Nem tudom (merem ) kihasználni az erejét. Ezért néznek is rám sokan furcsán. 2/a-n már villogott le suzuki alto.
Ez volt az álmom. Idén szeretném annyit használni, amennyit csak tudom. Viszont a fogyasztása írtózatos a gs-hez képest. Gs nekem evett 5-5,5-et az xx +1. Mi lenne ha hajtanám is?
Addig használom míg se kutyám se macskám. Aztán majd egy kisebb, takarékosabbra váltok. Hacsak vmi csoda folytán nem tollasodom meg.
Épp ezért írtam....... hátha tanul valamit a kiscsikó.........
Mikor a szejelmem büzlik, akkor valami ilyesmit kellene mondania..............bár ez ugye képletes, hiszen ha nem kölnitől van az már más:-)))))
Egyszer én is megkérdeztem egy lánytól, hogy akkor most mennyi is az esélyem? Közölte, hogy szinte semmi...
No, erre eltelik három év, és alig maradt egyben a panzió szobája...
Tehát, az 1% rengeteg!
Jut eszembe 1%. Gondoljátok ki kinek utaltok, nehogy már a közösbe menjen az a pár forintocska...
Főni! Akkor jó kapálni, ha jól esik! Ha hétvégére esik, akkor a Fater fog birkózni a géppel és a rossz csuklójával... Tehát, rám vár a hobbykert, a technika éles... oszt majd kapálok!
Nem jelentkeztem be hozzátok, mert gyenge lábakon áll a jövő hétvégém. A meghívásnak eleget teszek... szerintem erős 6 hét múlva. Majdnem nyáron "azannnyát". Szóval, megyek... ki sem tudtok majd pucolni az Ewing Farmról!
(És nálatok is eldugítom a lefolyót... )
írhattam volna, hogy sajnos nincs összefüggés... az jobban fedte volna a valóságot
nézd... bármit, hogy ne essen csorba szépségeteken....
velem meg is esett az álmod (majdnem)... eredeti terv szerint már múlt héten vasárnap repültem volna... megvolt a repjegy foglalás, szállás meg minden hülyeség... a taxi is megvolt... na mondjuk spec. nem velük volt nálam a gond, hanem 3 nappal indulás előtt bejelentették, hogy akkor 2 hét csúszás
mite mite... ilyen nagy doboz izék amik búgnak meg eszik a sok áramot olyanokat.... unixos rendszerekről van szó amúgy
Mit szakértesz egyébként? Finnországba mész, jól emlékszem? Azt álmodtam, h ki kellett mennem oda 2 napra, megvolt a repjegy, pénz, program, szállás, de nem jutottam ki a reptérre, mert rossz bácsikkal találkoztam. a taxis volt rossz. de utána jól megvertem.... szép kerek egész álom volt.
nincs feltétlen összefüggés a megjelenésünk között
legközelebb ha véletlen motorozhatok veletek akkor majd beruházok némi ásványvízbe és pótlom ezt a hanyagságot (nyáron még jól is fog esni hidd el )
mi ügyben.... ööö állítólag body leasing a fedőneve az akciónak... egy munkát csinálunk kint páran amihez innen kértek "szakértőket" (na itt kezdődik, hogy nem tom miért én mehetek )... semmi komoly no meg nem is teljes két hónap lesz mert kétszer hazajövünk, remélem pont amikor már 20-25 fokok lesznek és süt a nap
jobbulást a mancsoknak, hogy majd tudjunk motorozni
El Husveti de Nyuszosz... mentem a 62-es úton és az adonyi leágazó után kiugrott elém a drááága.... fékeztem egyet aztán felthetőleg megúszta, de igen közel volt... amúgy tuti a húsvéti nyúl volt személyesen mert a többi nyúlnak munkaszüneti nap van és azok otthon ültek már régen
2/b és 2/a volt a teszt útszakasz. És rájöttem, hogy bőven elég a "nagypapás" 140-160. Kaptam is már ezért, hogy minek kellett akkor az xx. Egy barátom mondta, hogy szeretne egyszer egy olyan autót amivel lehet és érdemes lassan menni. Sztem az xx hasonló motorban. Nem szégyenkezem amiért nem száguldozom.