Szasz Nyusz!
Kösz, megvan a mancsom, nem fáj, de Baja óta fáslizom és kenegetem. Nem motoroztam, amúgy is töxar idő van állandóan , + a mancsra is vigyázok, szóval inkább nem eröltetem ezt a témát.
tulibu dibu douchoo
jó estét mindenkinek
Lányok remélem mindenkinek meg volt a mai tradicionális húsvéti pancsolás... nem szeretném ha elhervadnátok...
ja... úgy egy órája majdnem elütöttem a húsvéti nyulat
Én még dógoz és bűzölög .
Majd másfél óra mulva lesz pancsi.
Jaj, ez a ne fürgyé le , már a konditerembe is beférkőzött. Valamelyik nap egy srác irtózatosan büdös volt ben, valami műszálas cuccban izzadt, de nem lehetett megmaradni mellette, mindenki húzott a terem másik felébe - és a gyerek nem vette észre! vagy szart rá. Lejött 1 nagy darab fickó teletetoválva, elkezdett gyúrni, majd emberünk közelébe érve elfintorodott és elbődült: FÜRGYÉ LE!
Aszittem ott pukkadok ki a röhögéstől
Sziasztok!
Engedelmetekkel csatlakoznék hozzátok idén néhány guruláson.
2 éve voltam már veletek (én volnék Del), aztán sajnos különböző okok miatt nem igazán tudtam motorozni. Idén viszont szeretnék sokat menni, ha lehet egy jó csapattal.
Hali!
Valami olyasmi...
Papa, Mama, Gyerekek, Nagypapi, Nagymami és egy egész állatkert! No, meg hogy vallásunk is legyen van nekünk Ördögünk és egy csomó Angyalkánk! Gyerekek! Ez így piszkosul kerek...
Kösz, megvan a mancsom, nem fáj, de Baja óta fáslizom és kenegetem. Nem motoroztam, amúgy is töxar idő van állandóan
És a Nyuszi-kéz hogy van