Mi az, hogy "vannak" értelmes hozzászólások? CSAK azok vannak!
Mint ahogy jókedv is van, főleg így tavasz felé! Bár itt épp most esett 2 centi hó!
Igen, mi is reméljük, hogy hasznos tagok lesztek.( mindig kell friss husi! ) Mint olvashattad, ez egy jó kis baráti társaság, amelyik többször túrázik évente együtt. És mindig örül az új embereknek, tényleg. Ha elég lököttek vagytok, van esély, hogy itt ragadtok. Pl most hétvégén is lesz egy Hollókő - ha az időjárás engedi. Ez távban sem túl nagy, akár személyes tiszteleteteket is tehetitek.
Egy idős úr tagságot vásárol az elegáns nudista klubban.
Az első nap elmegy a klub telepére, levetkőzik és körbesétál.
Mikor meglát egy csinos fiatal nőt meztelenül, a farka feláll.
A hölgy erre mosolyogva odalép hozzá és kézenfogja:
- Jöjjön, van itt egy ágy...
Az új tag zavarban van:
- Tessék?
- Uram, önnek erekciója támadt, amikor meglátott. Ez azt jelenti, hogy
megkívánt. Jöjjön!
Az idős úrnak nagyon tetszik a házirend. A hancúrozás után szundít egy
kicsit,
majd mikor felébred fingik egy hatalmasat.
Erre egy nagydarab, szőrös ürge ül le az ágya szélére:
- Itt vagyok!
- Tessék?!
- Uram, ön szellentett, és ez azt jelenti, hogy megkívánt. Forduljon
hasra, hozom a vazelint!
Erre az új tag kiugrik az ágyból és berohan az irodába:
- Itt van a kártyájuk, felmondom a tagságot! Tartsák meg az éves díjat,
de engem felejtsenek el!
- No de mi a gond, uram?
- Nézze, nekem havonta egyszer van erekcióm, viszont naponta hússzor
fingok!
- Asztalos, vízvezeték-szerelő, tűzoltó, orvos, - az összes szokásos válasz elhangzik. Móricka kivételesen csöndben ücsörög, ezért őt is megkérdezi a óvó néni:
- Hát a te apád mivel foglalkozik?
- Az apukám egy egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját és buzi férfiak előtt táncol, és néha, amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és kielégíti őket, meg seggbe is rakják.
Az óvónő elkapja Mórickát és a folyosóra viszi:
- Apukád komolyan ebből tartja el a családot?
- Nem, igazából a Fradiban játszik, de ezt olyan kínos lett volna elmondanom itt, mindenki előtt.
A kapunk nyitva áll. Ezt mondhatom mindenki nevében, szerintem...
Nálam határozottan jó pont, hogy ki van töltve a ZADATLAPOD. Bár, még képtelen vagy, de ezt is orvosoljuk... ha máskor nem, egy közös túra alkalmával...
Szeretnék eme remek fórumhoz tartozni, így visszaolvasgatva a dolgokat, vannak értelmes hozzászólások és látom, hogy van jókedv és ökörködés bőven.
Remélem hasznos tagja lehetek a fórumnak és egy pár túrán gurulhatunk együtt.
Nem tudom, hogy ti hogy szoktatok túrázni, mi asszonnyal szoktunk botorkálni, de nem sokat, általában egy kirándulás olyan 100-250 km között szokott lenni, időjárástól kedvtől és sajnos az anyagiaktól függően. Majd lennének kérdéseim is, mert azért vannak dolgok, amikben én sem vagyok biztos, ezért általában kérdezek, minthogy nekiessek, mint tót az ..., és nagyobb kárt okozzak. Vannak dolgok, amikhez nem értek, és ezt be is ismerem. Tanultam abból, amiket láttam, aki nem ismerte be, hogy nem ért ehhez ahhoz és a vége mindig rosszra sikeredett.
Nagyjából ennyi, Remélem befogadtok és sok kellemes időt tölthetünk együtt.
Nos, fő alkudozós, 50 Ft-os Gs-esek!
Licitálás lezárva, a cucc 10 ropiért elkelt, azonnal fizetve.
Ti majd szépen megrendelitek a postaköltséges alkatrészeket.
A kérdésedre válaszolva:
A benzincsap 3 állású. (PRI, ON, RES)
Az ON és a RES állás vákuum vezérelt. Tehát, csak akkor folyik benzin a karburátorokhoz, ha jár a motor. Az ON a normál állás, a RES a tartalék.
PRI állásban a vákuumszelep ki van iktatva, tehát a gravitáció által folyik a benzin a karbiba. Ezt hosszabb állás után, vagy szerelés után illik használni. Én egy fél percet hagyom csurogni a benzint, majd indítok, és amikor bepöccent a moci, tekerek ON-ba, vagy RES-be attól függően, hogy mennyi benzin van a tankomban. Fontos, hogy PRI állásban ne felejsd a csapot, mert túlfolyhat a karbi...
már múlt évben letöltöttem a GS500 Manual-t angoloul de azóta se tudom kihámozni a benzincsappal kapcsolatos tudnivalókat igaz ez nem kezelési útmutató...
az érdekelne hogy mikor melyik állást hogyan kell használni stb
Problémám hogy időnként nagyon nehezen indul és szerintem nem kap benzint ,
olyan is van hogy reggel megyek 10 km-t majd leállítom és 6 óra múlva már nem akar indulni viszont van hogy 3 hét állás után meg egyből...
ha át tudnád küldeni az útmutatót azt megköszönném. email címet küldjem el?
De komolyra fordítva a szót. Alkudjatok meg. Nekem csak a "nagy túra" előtt lesz szerviz. Ti közelebb is vagytok egymáshoz (Túl a barátságon... ), így könnyeben jönnek a cikkek és mennek a pénzek. Szóval, szabad a pálya Dawn!
Nos, Dawntez!
Kartellezzünk! Nem ajánlasz fölém, én elhozom hatezeré... ( ) és, mivel neked csak a légszűrő kell, azt eldom neked ötezeréééé!
Így mindenki jól jár... Te is vásárolsz esSO-tól, sőt akciósan (hidd el nekem néha a kevesebb több ) nekem is lesz gyertyám és olajszűrőm, ezeré... és esSO is megválik a sok ócskaságtól! Na, miccccccósz?
De leesett, csak azt hittem, hogy Pesten vtok. Ezidáig ugyanis nem kormolt a lányom. Ma viszont azzal hagyott itt, hogy megy fel a nagyfaluba. Hiába no, a jó pap is holtig tanul!
Természetesen a nagyvastól vannak, spec GS cuccok. Ott lehet árakat nézni, számolni, postakőccséget is hozzáadni, és kiszámolni, hogy megéri-e a zsugoriknak.
Alku utáni ár: 6600Ft!
Dooorcsi számát nem így kell elkérni, arra van más mód is Ha eljöttél volna febr. 23.-án kajálni, és nem oldaldobozt szereltetek volna, akkor most okosabb lennél
Lassan a Macitesttel!
Nekem most elsősorban a légszűrő kell. Gyertyát, olajszűrőt novemberben cseréltem, azok még ráérnek. Ha neked nem a légszűrő kell, vegyük meg együtt, úgyis levagyok égve! Persze max 5500-ért
Holnap 3-kor kelek...
Hajnalban gondolok rátok, miközben Hajdú-Biharba kocsizom!
Így:
"Afffffffene a jódógukat! Biztos most fordulnak a másik oldalukra!
Szasssssztok!
Mint ahogy jókedv is van, főleg így tavasz felé!
Igen, mi is reméljük, hogy hasznos tagok lesztek.( mindig kell friss husi!
Örülök, hogy megint többen lettünk!
Wháááááááááááá!
(Eljön még ez az idő is...
De addig: HAJTS!
Az első nap elmegy a klub telepére, levetkőzik és körbesétál.
Mikor meglát egy csinos fiatal nőt meztelenül, a farka feláll.
A hölgy erre mosolyogva odalép hozzá és kézenfogja:
- Jöjjön, van itt egy ágy...
Az új tag zavarban van:
- Tessék?
- Uram, önnek erekciója támadt, amikor meglátott. Ez azt jelenti, hogy
megkívánt. Jöjjön!
Az idős úrnak nagyon tetszik a házirend. A hancúrozás után szundít egy
kicsit,
majd mikor felébred fingik egy hatalmasat.
Erre egy nagydarab, szőrös ürge ül le az ágya szélére:
- Itt vagyok!
- Tessék?!
- Uram, ön szellentett, és ez azt jelenti, hogy megkívánt. Forduljon
hasra, hozom a vazelint!
Erre az új tag kiugrik az ágyból és berohan az irodába:
- Itt van a kártyájuk, felmondom a tagságot! Tartsák meg az éves díjat,
de engem felejtsenek el!
- No de mi a gond, uram?
- Nézze, nekem havonta egyszer van erekcióm, viszont naponta hússzor
fingok!
- Mi az apukátok foglalkozása?
- Asztalos, vízvezeték-szerelő, tűzoltó, orvos, - az összes szokásos válasz elhangzik. Móricka kivételesen csöndben ücsörög, ezért őt is megkérdezi a óvó néni:
- Hát a te apád mivel foglalkozik?
- Az apukám egy egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját és buzi férfiak előtt táncol, és néha, amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és kielégíti őket, meg seggbe is rakják.
Az óvónő elkapja Mórickát és a folyosóra viszi:
- Apukád komolyan ebből tartja el a családot?
- Nem, igazából a Fradiban játszik, de ezt olyan kínos lett volna elmondanom itt, mindenki előtt.
A kapunk nyitva áll. Ezt mondhatom mindenki nevében, szerintem...
Nálam határozottan jó pont, hogy ki van töltve a ZADATLAPOD. Bár, még képtelen vagy, de ezt is orvosoljuk... ha máskor nem, egy közös túra alkalmával...
Szassssssz!
Ha tényleg Ő volt a vásárló, akkor most már tényleg nem állok vele szóba!
(Kizsebelted...
Elike vagyok.
Szeretnék eme remek fórumhoz tartozni, így visszaolvasgatva a dolgokat, vannak értelmes hozzászólások és látom, hogy van jókedv és ökörködés bőven.
Remélem hasznos tagja lehetek a fórumnak és egy pár túrán gurulhatunk együtt.
Nem tudom, hogy ti hogy szoktatok túrázni, mi asszonnyal szoktunk botorkálni, de nem sokat, általában egy kirándulás olyan 100-250 km között szokott lenni, időjárástól kedvtől és sajnos az anyagiaktól függően. Majd lennének kérdéseim is, mert azért vannak dolgok, amikben én sem vagyok biztos, ezért általában kérdezek, minthogy nekiessek, mint tót az ..., és nagyobb kárt okozzak. Vannak dolgok, amikhez nem értek, és ezt be is ismerem. Tanultam abból, amiket láttam, aki nem ismerte be, hogy nem ért ehhez ahhoz és a vége mindig rosszra sikeredett.
Nagyjából ennyi, Remélem befogadtok és sok kellemes időt tölthetünk együtt.
Üdv mindenkinek: elike
Licitálás lezárva, a cucc 10 ropiért elkelt, azonnal fizetve.
Ti majd szépen megrendelitek a postaköltséges alkatrészeket.
Ne haragudj, de könnyezek a röhögéstől...
Több, mint egy év telt el Karesz hozzászólása óta...
Nos, ajánlom figyelmedbe Blue oldalát. Itt sokmindenre fény derül:
GS Enciklopédia
A kérdésedre válaszolva:
A benzincsap 3 állású. (PRI, ON, RES)
Az ON és a RES állás vákuum vezérelt. Tehát, csak akkor folyik benzin a karburátorokhoz, ha jár a motor. Az ON a normál állás, a RES a tartalék.
PRI állásban a vákuumszelep ki van iktatva, tehát a gravitáció által folyik a benzin a karbiba. Ezt hosszabb állás után, vagy szerelés után illik használni. Én egy fél percet hagyom csurogni a benzint, majd indítok, és amikor bepöccent a moci, tekerek ON-ba, vagy RES-be attól függően, hogy mennyi benzin van a tankomban. Fontos, hogy PRI állásban ne felejsd a csapot, mert túlfolyhat a karbi...
Remélem tudtam segíteni.
már múlt évben letöltöttem a GS500 Manual-t angoloul de azóta se tudom kihámozni a benzincsappal kapcsolatos tudnivalókat igaz ez nem kezelési útmutató...
az érdekelne hogy mikor melyik állást hogyan kell használni stb
Problémám hogy időnként nagyon nehezen indul és szerintem nem kap benzint ,
olyan is van hogy reggel megyek 10 km-t majd leállítom és 6 óra múlva már nem akar indulni viszont van hogy 3 hét állás után meg egyből...
ha át tudnád küldeni az útmutatót azt megköszönném. email címet küldjem el?
Kartellezzünk! Nem ajánlasz fölém, én elhozom hatezeré... (
Így mindenki jól jár...
Természetesen a nagyvastól vannak, spec GS cuccok.
Alku utáni ár: 6600Ft!
Goliat
Nekem most elsősorban a légszűrő kell. Gyertyát, olajszűrőt novemberben cseréltem, azok még ráérnek. Ha neked nem a légszűrő kell, vegyük meg együtt, úgyis levagyok égve! Persze max 5500-ért
Emese kell! Az mekkora reklám!