No azért akkorát nem:-) Hiszen egy JÓL megrakott tejfölös-sajtos lángosra BÁRMIKOR benevezek:-)))
főleg holnap, mert a 2 lányka lángost követel:-))) Szóval csinálhatom magamnak............
Akkor félreértettél - mivel amit mondtam az igaz - TEHÁT én kapva kapok idén az ilyen lehtőségeken......
De az ÉN emlékeim szerint már akkor is mondtam hogy szervez le valamit......és ÉN megyek!!!
Szóval ez nem felejtős dolog!!! Egy hétvégére tuti kipróbáljuk - és ha tényleg überfrankó - akkor lehet rendszerezni is......hiszen ugye egy köpés Szlovákia......tehát lehet bázis
Hát most mefogtál....
Én még a 125-ös korszakomban voltam a Battai bikerekkel itt......Ők sátoroztak - természetesen a góré összeszedet pár száz forint idegenforgalmi adót - amit bevitt a Polgármesteri hivatalba......
De ha ez így van - akkor a legegyszerűbb ha rákérdezek a helyi illetékeseknél......
Balassagyarmat mellett kb 5 km-re, Nyírjes fedőnéven.
És még pár infó: nyáron itt rendezik az ország egyik legnagyobb triatlonversenyét. Egy hétvégén tartják, ilyenkor bedugul az egész környék, lezárások, stb
Blue!
Az adu még itt van a kezemben, most kijátszom neked:
A városban, a piacon van LÁNGOSSÜTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajna most el kell mennem, de ha valakit még érdekel vmi, este(du) jövök, és folytathatjuk
Nos, emlékezetem szerint egyszer már megpengettem ezt a témát, de akkor azt írtad, hogy már tele a naptárad, viszont a bukszád üres.
Tehát mégegyszer!
Van itt egy szellemileg mozgássérült gyerekekkel foglalkozó iskola, ami nyáron üres. Ilyenkor kiadják túristáknak, akárkiknek.Asszem 1800 Ft/nap, de lehet, hogy volt infláció picit. Van konyha is, kaját lehet rendelni bármilyen bontásban( csak vacsi, csak ebéd, reggeli,).Ez a kényelmesebbeknek.
Természetesen sátorozni is lehet (kaját így is rendelhetsz), szalonnázni, stb. Van kocsma egyszerűbb ételekkel/hot dog, pita, hamburger/,és fürdeni is.
Gondolom, azt nem kellmegírni, hogy motorozni is.
Szerintem csak rajtatok múlik!
Ja, a sátorozás ingyen van!
Malomvölgyről annyit tudok, hogy szalonnázni biztos lehet. Azt hiszem sátorozni nem. Sőőt az szinte biztos. Mivel minden nagyobb rendezvényhez engedélyt kell kérni. Legalábbis nekem ezek az utolsó infók.
No azért a nagyobb kavicsokra az ember rögtön gondol:-)))
ÉN Százhalombattán laktam 23 évig.....
Mikor Bexiékkel gurutam egyet mindent megmutattam......
A római-hídat, a DHV-t, a MOL-t, a vörös-kőhoz már nem mentünk le.....de ettünk öcsém pizzájából:-)))
JAAA, meg voltunk a HALOM síroknál is......akkor voltam elöszr életemben:-))))
Szóval az ember eszébe vannak azért a nagyobb helyek..........
Csak a tóról találtam főleg infót - meg pár képet.....de TETSZIK:-)))
NO Akkor kellene egy olyan infó majd idővel hogy sátoroni lehet e?
SZalonnázgatni lehet-e?
Miért?
Mert tervezek ilyen ösznépi mulatságokat idénre (benzinkíííímélő, szabadságkímélő üzemmód:-)....vagyis elgurulni 1-200km-re.....sátor, tábortűz, hangulat......másnap meg egy körrel haza.........
Az egyik ilyen állomás Tardos-Malomvölgy lesz.......
Apropó!!!!!
A lényeget meg elfelejtem. Szombaton felugrottam Pestre, a Bázismotorhoz. Sikeresen megvalósítottam a ruhaprojektet dobozzal. Tiszta akció minden, alig volt drágább, mint Bécsben. Kabát 26000, kinn 169,5 euró.Hozzá nadrág 17. Térdmelegítő, vesemelegítő, kesztyű, össz 85. Ezért mondom ilyen büszkén Ratesznak, hogy mehetünk.
Igen, ezt a részét értem, de nem erre gondoltam.
Pl olyasmire, hogy én is megcsodálom a szép tájakat idegenben, de itthon -mivel benne élek - , fel sem tűnik. Az ember nem bírja értékelni a szépet, ha minden nap látja. Tehát eszembe se jut, hogy erre más is kíváncsi lehet!
Hosszú lenne leírni, de talán érzékelhető valamicskét.
Vagy ahol lakom. Gyarmat mellett 5 km-re van 6 db tó, Erdőkkel, fenyvesekkel, igazi üdülőfalu. De nekem nem tűnik fe, milyen szép, hisz itt lakom. Te nagy mágus vagy, keress rá a neten: Nyírjes.
Ne hogy azt hidd ám, hogy a túraszervezés - akár itthon, akár külföldön olyan nagy dolog......
A dolog 99%-a a jó csapat, a jó emberek.........
Kreténekkel a boltig sem jutnék el............
Az egészben az a téma - hogy TE elindulsz a többiek meg mennek utánad.........
De olvasd el az első igazi túra leírását......V1-es túra - 2004 április....
Azt jött a következő...következő....és igy tovább.............
Egy csapators motorzás 2 FŐ eleme....
1., Mindenki csinálja azt amit TE mondasz - vagyis fogadják el hogy TE vagy a kakas
2., TE figyelj mindenkire.......pl: nőknek sürü a megálló....dohányosoknak cigi...iletve ne akarj 500km-ert elmenni, mikor van olyan motor is ami csak 100at bir egy tankkal.....
A többi már csak részletkélrdés.....
Pl hogy mikor állj meg..........
Én 100-150km-ert birok elsőre....utána 100-80-és a végén 80 és 60 közt MEG KELL ÁLLNOM......
No aki nem szokta a túrázást, eddig még csak gurult az asszonnyal, ott inkább rendeld magad mögé és mikor jelezz akkor kell megállni.....hisz ha csoportos túrát szervezel 2 pillére van...
a., az illető tudatában van mire vállalkozott......
b., mivel csoportos túrának irtad ki igy azért nem a saját energiád a mérvadó.....ha te egye lenyomsz 600km-ert akkor manj egyedül motorozni...
És ehhez hasonló dolgok.....
De ahoz hogy valaki túrát szervezzen nem kell több...........
Blue FŐNÖK!
Látod a megszólítást? Mégsem vehetem el a kenyérkédet!
Egyébként a fő-fő probléma a rutintalanság.
Kezdő motoros, kezdő netező, kezdő előtti túraszervező,stb,stb.......
Ok, akár közös gurulás is lehet. Ilyen hűvösebb időben asszony úgyse jön még. Igazából minden érdekel, ami szép: romok, kastélyok, dombok, szép kilátók, stb...
Nagyon szivesen segítek, ha tudok!
A tipp adással az a baj, hogy nem tudom, mi érdekel, egyáltalán milyen az érdeklődési köröd. Úgyértem, csak valemerre motorozni, vagy konkrétan megnézni valamit. Egyébként én is szivesen csatlakoznék, ha ráérek! Lehet esetleg ötletszerűen is menni.
főleg holnap, mert a 2 lányka lángost követel:-))) Szóval csinálhatom magamnak............
Ezek szerint tévedtem.
De ettől még van!
De az ÉN emlékeim szerint már akkor is mondtam hogy szervez le valamit......és ÉN megyek!!!
Szóval ez nem felejtős dolog!!! Egy hétvégére tuti kipróbáljuk - és ha tényleg überfrankó - akkor lehet rendszerezni is......hiszen ugye egy köpés Szlovákia......tehát lehet bázis
Én még a 125-ös korszakomban voltam a Battai bikerekkel itt......Ők sátoroztak - természetesen a góré összeszedet pár száz forint idegenforgalmi adót - amit bevitt a Polgármesteri hivatalba......
De ha ez így van - akkor a legegyszerűbb ha rákérdezek a helyi illetékeseknél......
És még pár infó: nyáron itt rendezik az ország egyik legnagyobb triatlonversenyét. Egy hétvégén tartják, ilyenkor bedugul az egész környék, lezárások, stb
Blue!
Az adu még itt van a kezemben, most kijátszom neked:
A városban, a piacon van LÁNGOSSÜTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajna most el kell mennem, de ha valakit még érdekel vmi, este(du) jövök, és folytathatjuk
Hol van ez a hely?
Tehát mégegyszer!
Van itt egy szellemileg mozgássérült gyerekekkel foglalkozó iskola, ami nyáron üres. Ilyenkor kiadják túristáknak, akárkiknek.Asszem 1800 Ft/nap, de lehet, hogy volt infláció picit. Van konyha is, kaját lehet rendelni bármilyen bontásban( csak vacsi, csak ebéd, reggeli,).Ez a kényelmesebbeknek.
Természetesen sátorozni is lehet (kaját így is rendelhetsz), szalonnázni, stb. Van kocsma egyszerűbb ételekkel/hot dog, pita, hamburger/,és fürdeni is.
Gondolom, azt nem kellmegírni, hogy motorozni is.
Szerintem csak rajtatok múlik!
Ja, a sátorozás ingyen van!
Malomvölgyről annyit tudok, hogy szalonnázni biztos lehet. Azt hiszem sátorozni nem. Sőőt az szinte biztos. Mivel minden nagyobb rendezvényhez engedélyt kell kérni. Legalábbis nekem ezek az utolsó infók.
ÉN Százhalombattán laktam 23 évig.....
Mikor Bexiékkel gurutam egyet mindent megmutattam......
A római-hídat, a DHV-t, a MOL-t, a vörös-kőhoz már nem mentünk le.....de ettünk öcsém pizzájából:-)))
JAAA, meg voltunk a HALOM síroknál is......akkor voltam elöszr életemben:-))))
Szóval az ember eszébe vannak azért a nagyobb helyek..........
NO Akkor kellene egy olyan infó majd idővel hogy sátoroni lehet e?
SZalonnázgatni lehet-e?
Miért?
Mert tervezek ilyen ösznépi mulatságokat idénre (benzinkíííímélő, szabadságkímélő üzemmód:-)....vagyis elgurulni 1-200km-re.....sátor, tábortűz, hangulat......másnap meg egy körrel haza.........
Az egyik ilyen állomás Tardos-Malomvölgy lesz.......
A lényeget meg elfelejtem. Szombaton felugrottam Pestre, a Bázismotorhoz. Sikeresen megvalósítottam a ruhaprojektet dobozzal. Tiszta akció minden, alig volt drágább, mint Bécsben. Kabát 26000, kinn 169,5 euró.Hozzá nadrág 17. Térdmelegítő, vesemelegítő, kesztyű, össz 85. Ezért mondom ilyen büszkén Ratesznak, hogy mehetünk.
Pl olyasmire, hogy én is megcsodálom a szép tájakat idegenben, de itthon -mivel benne élek - , fel sem tűnik. Az ember nem bírja értékelni a szépet, ha minden nap látja. Tehát eszembe se jut, hogy erre más is kíváncsi lehet!
Hosszú lenne leírni, de talán érzékelhető valamicskét.
Vagy ahol lakom. Gyarmat mellett 5 km-re van 6 db tó, Erdőkkel, fenyvesekkel, igazi üdülőfalu. De nekem nem tűnik fe, milyen szép, hisz itt lakom. Te nagy mágus vagy, keress rá a neten: Nyírjes.
A dolog 99%-a a jó csapat, a jó emberek.........
Kreténekkel a boltig sem jutnék el............
Az egészben az a téma - hogy TE elindulsz a többiek meg mennek utánad.........
De olvasd el az első igazi túra leírását......V1-es túra - 2004 április....
Azt jött a következő...következő....és igy tovább.............
Egy csapators motorzás 2 FŐ eleme....
1., Mindenki csinálja azt amit TE mondasz - vagyis fogadják el hogy TE vagy a kakas
2., TE figyelj mindenkire.......pl: nőknek sürü a megálló....dohányosoknak cigi...iletve ne akarj 500km-ert elmenni, mikor van olyan motor is ami csak 100at bir egy tankkal.....
A többi már csak részletkélrdés.....
Pl hogy mikor állj meg..........
Én 100-150km-ert birok elsőre....utána 100-80-és a végén 80 és 60 közt MEG KELL ÁLLNOM......
No aki nem szokta a túrázást, eddig még csak gurult az asszonnyal, ott inkább rendeld magad mögé és mikor jelezz akkor kell megállni.....hisz ha csoportos túrát szervezel 2 pillére van...
a., az illető tudatában van mire vállalkozott......
b., mivel csoportos túrának irtad ki igy azért nem a saját energiád a mérvadó.....ha te egye lenyomsz 600km-ert akkor manj egyedül motorozni...
És ehhez hasonló dolgok.....
De ahoz hogy valaki túrát szervezzen nem kell több...........
Látod a megszólítást? Mégsem vehetem el a kenyérkédet!
Egyébként a fő-fő probléma a rutintalanság.
Kezdő motoros, kezdő netező, kezdő előtti túraszervező,stb,stb.......
Ha van /lesz konkrét időpontod, jelezz, és megbeszéljük.
Északon amit ajánlok hirtelenjében:
- Hollókői vár (06-05-05)
- Szécsény (06-05-05)
- Ipolytarnóci tanösvény (05-07-02)
- Somoskői vár (06-08-17)
De egyszer igazán átvehetné EsSo a kapanyelet.....
Kiváncsi lennék hogy Ő milyen helyeket ismer......hisz sok felé nem jártam Én se.......
A tipp adással az a baj, hogy nem tudom, mi érdekel, egyáltalán milyen az érdeklődési köröd. Úgyértem, csak valemerre motorozni, vagy konkrétan megnézni valamit. Egyébként én is szivesen csatlakoznék, ha ráérek! Lehet esetleg ötletszerűen is menni.