hát tankra nem kötöttem rá,de igen jól leköthető.adtak hozzá két hevedet 8ezek elég hosszúak) meg egy csattos rövidebb "kötözőt" is.A csomagolásra is 8liter volt írva...hát nem tudom beleraktam a két pár börkesztyűmet és még összetudtam nyomni feleakkorára.az van ráírva hogy max. 5kg cuccot lehet bele pakolni. ugyanúgy néz ki. http://www.louis-moto.com/prod...
A sátorozással nincs probléma, Már szereztem is kölcsönbe.
Hanem pont az útvonal miatt tetszett ez a kettő. Szlovéniában még nem voltam, és gyönyörű vidék a képek alapján. Szlovákiában ezen a részen számtalanszor jártam (30 éve), nekem sem ártott volna kis frissítés. De leginkább a lányomnak szerettem volna megmutatni, legyenek szép emlékei!
Nem tom mi lesz, naon el vok keseredve!
Hát ja.... ez a 2 nagyobbacska túra lesz idén a részemről:-)
A többi 2 napos meg ugye max ilyen sátras buli ......
Most próbálom lefixálni hogy merre legyen a menet..........De az tuti, hogy amit láttam....a 27-es végén megyünk át Szlovákiába.............
A térképek szerint majd láttod miért.............
Az első indok - a fölösleges benzin visszanyerése......
Tiszta buli!
A másik hosszabb, amit kinéztünk, a szlovákiai 2 napos. Valahogy nem néztem a dátumot, v. totál szenilis vok, de másnap, 7-én meg kezdődik az érettségi. Minő szerencse!
Így van, nekem totál mindegy, milyen nap. Sőt, azóta kiderült, van 60 nap szabim az elmaradásokkal együtt. Azt is ki kéne venni.
BBT: akkor csak imádkozhatom! (vagy megkenem a főnököd )
Hát hogy mitől függ?
Mivel ugye magamnak tervezhetek - így első körben a fönökömtől......hogy mikor add szabadságot......
Második körben pedig ilyenkor szavazást szoktam tartani ha 2 időpont van - és a fönökömnek 8 hogy mikorra kérem a szabit......
De mivel most még csak tervekről van szó.....
Ha van kedvem velem cibálni a gázt akkor TERVEK szerint az alábbi időpontokban lesz gurulás részemről:
Március 25 - Évadnyitás
Május 5-6 - Szlovák 2 napos (közép-keleti részen) Szepes vár, Krasznahorka, Betlér, Csorba-tó.....
nyári túra ugyebár júniussal......
közte meg 1-1 napos hepajok, de ez nagyban függ az asszonyság beosztásától.....és a naptól....
bár ugye esetedben jó a hétköznap is:-)
Most közölte a lányom -neki a volt nejem veszi a tamponytot- , hogy júni 29-ig tart az érettségi.
Namármost a BBT meg 25-től 29-ig tart az egyik időpont szerint. És nagyon el akarunk menni!!!!!!!!!!!!!!!!
A másik dátum asszem júli 9-13. Mitől függ, hogy mikor? Beszarok, ha lemaradunk!
Még ha vatta.....de ezek ugye követik a trendet:-) Szárnyas csirke, meg mütéti tamponáció:-))))
Az egy dolog hogy mennyit kell rá költeni - de a legdühitőbb, mikor este hazaérek 23-kor a melóból és itt vergődik hogy valahova húzzak el mert elfogyott:-)))))
Ekkor szokott kiakadni a gránát biztosítéka.......hiszen mindenki gondoskodjon a dolgáról:-)))
Ez olyan lenne - mint mikor Ő ér haza elküldeném, hogy tankolja tele a gépet:-)
Amúgy Pécsen is szép a Malomvölgyi tó
Az AKMT fórumban szavazásra bocsájtottam......
menj be és szavaz:-))))
Mint írtam...ha a fönökömnek 8...akkor onnantól a szavazat dönt:-)
ITYINER:-)
Van egy eladó GS500 hátsófelnim amit szeretnék elpotyázni. Ha valakit érdekel, küldjön egy emilt.
adamalbert@freemail.hu
Hanem pont az útvonal miatt tetszett ez a kettő. Szlovéniában még nem voltam, és gyönyörű vidék a képek alapján. Szlovákiában ezen a részen számtalanszor jártam (30 éve), nekem sem ártott volna kis frissítés. De leginkább a lányomnak szerettem volna megmutatni, legyenek szép emlékei!
Nem tom mi lesz, naon el vok keseredve!
Hát ja.... ez a 2 nagyobbacska túra lesz idén a részemről:-)
A többi 2 napos meg ugye max ilyen sátras buli ......
Most próbálom lefixálni hogy merre legyen a menet..........De az tuti, hogy amit láttam....a 27-es végén megyünk át Szlovákiába.............
A térképek szerint majd láttod miért.............
Az első indok - a fölösleges benzin visszanyerése......
No majd ha kész belinkelem az ityinert.....
Amiről Te beszélsz az PÉCS mellett van....amiről Én az meg TATA mellett:-)
Nem nagy a táv csak 200km:-)
De mindegy, mert mint írtam ÉN írtam a polgármesternek Tardosra.....
Védd a fákat! EGyél hódot!
A másik hosszabb, amit kinéztünk, a szlovákiai 2 napos. Valahogy nem néztem a dátumot, v. totál szenilis vok, de másnap, 7-én meg kezdődik az érettségi. Minő szerencse!
BBT: akkor csak imádkozhatom! (vagy megkenem a főnököd )
Mivel ugye magamnak tervezhetek - így első körben a fönökömtől......hogy mikor add szabadságot......
Második körben pedig ilyenkor szavazást szoktam tartani ha 2 időpont van - és a fönökömnek 8 hogy mikorra kérem a szabit......
De mivel most még csak tervekről van szó.....
Ha van kedvem velem cibálni a gázt akkor TERVEK szerint az alábbi időpontokban lesz gurulás részemről:
Március 25 - Évadnyitás
Május 5-6 - Szlovák 2 napos (közép-keleti részen) Szepes vár, Krasznahorka, Betlér, Csorba-tó.....
nyári túra ugyebár júniussal......
közte meg 1-1 napos hepajok, de ez nagyban függ az asszonyság beosztásától.....és a naptól....
bár ugye esetedben jó a hétköznap is:-)
Most közölte a lányom -neki a volt nejem veszi a tamponytot- , hogy júni 29-ig tart az érettségi.
Namármost a BBT meg 25-től 29-ig tart az egyik időpont szerint. És nagyon el akarunk menni!!!!!!!!!!!!!!!!
A másik dátum asszem júli 9-13. Mitől függ, hogy mikor? Beszarok, ha lemaradunk!
Gondoltam, itthon mek egy kört. AHA!
A tankolásos ötlet határozottan tetszik!
Az egy dolog hogy mennyit kell rá költeni - de a legdühitőbb, mikor este hazaérek 23-kor a melóból és itt vergődik hogy valahova húzzak el mert elfogyott:-)))))
Ekkor szokott kiakadni a gránát biztosítéka.......hiszen mindenki gondoskodjon a dolgáról:-)))
Ez olyan lenne - mint mikor Ő ér haza elküldeném, hogy tankolja tele a gépet:-)