Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát tankra nem kötöttem rá,de igen jól leköthető.adtak hozzá két hevedet 8ezek elég hosszúak) meg egy csattos rövidebb "kötözőt" is.A csomagolásra is 8liter volt írva...hát nem tudom beleraktam a két pár börkesztyűmet és még összetudtam nyomni feleakkorára.az van ráírva hogy max. 5kg cuccot lehet bele pakolni. ugyanúgy néz ki. http://www.louis-moto.com/prod...
Hány literes? A weboldalon 8-at ír...., de fényképeden többnek néz ki.
A te fényképeden másképp néz ki, mint a lújíz oldalán. Jól leköthető pántokkal is?
TZRnek műanyag a tankja szal de nekem így is megfelel.
Király Ilyen kell nekem is.
Tényleg nem rossz, még így a hátsó ülésen sem!
Srácok!!Ma vettem tanktáskát a llúúúíííznál, 2900ftvolt szerintem tök jó
végre ma sikerült gurulnom,pár kilómétert....... ilyenkor rájövök a gs szuper gép repültem rajta........
aKKOR AZT IS MEGNÉZZÜK EGYSZER:-)
JAh bocsika Az olvasás nem az erősségem
Amúgy Pécsen is szép a Malomvölgyi tó
esSo

Az AKMT fórumban szavazásra bocsájtottam......
menj be és szavaz:-))))
Mint írtam...ha a fönökömnek 8...akkor onnantól a szavazat dönt:-)
No az itinerke

ITYINER:-)
Sziasztok!

Van egy eladó GS500 hátsófelnim amit szeretnék elpotyázni. Ha valakit érdekel, küldjön egy emilt.
adamalbert@freemail.hu
A sátorozással nincs probléma, Már szereztem is kölcsönbe.
Hanem pont az útvonal miatt tetszett ez a kettő. Szlovéniában még nem voltam, és gyönyörű vidék a képek alapján. Szlovákiában ezen a részen számtalanszor jártam (30 éve), nekem sem ártott volna kis frissítés. De leginkább a lányomnak szerettem volna megmutatni, legyenek szép emlékei!
Nem tom mi lesz, naon el vok keseredve!
EsSO!

Hát ja.... ez a 2 nagyobbacska túra lesz idén a részemről:-)
A többi 2 napos meg ugye max ilyen sátras buli ......

Most próbálom lefixálni hogy merre legyen a menet..........De az tuti, hogy amit láttam....a 27-es végén megyünk át Szlovákiába.............
A térképek szerint majd láttod miért.............

Az első indok - a fölösleges benzin visszanyerése......

No majd ha kész belinkelem az ityinert.....
Dani!

Amiről Te beszélsz az PÉCS mellett van....amiről Én az meg TATA mellett:-)
Nem nagy a táv csak 200km:-)

De mindegy, mert mint írtam ÉN írtam a polgármesternek Tardosra.....
Szintem jobb ha rákérdezel, mert amióta parkerdőt csináltak belőle azóta nagyon vigyáznak. Malomvölgyi Parkerdő néven fut mostanság.

Védd a fákat! EGyél hódot!
Tiszta buli!
A másik hosszabb, amit kinéztünk, a szlovákiai 2 napos. Valahogy nem néztem a dátumot, v. totál szenilis vok, de másnap, 7-én meg kezdődik az érettségi. Minő szerencse!
Így van, nekem totál mindegy, milyen nap. Sőt, azóta kiderült, van 60 nap szabim az elmaradásokkal együtt. Azt is ki kéne venni.
BBT: akkor csak imádkozhatom! (vagy megkenem a főnököd )
Hát hogy mitől függ?
Mivel ugye magamnak tervezhetek - így első körben a fönökömtől......hogy mikor add szabadságot......

Második körben pedig ilyenkor szavazást szoktam tartani ha 2 időpont van - és a fönökömnek 8 hogy mikorra kérem a szabit......

De mivel most még csak tervekről van szó.....
Ha van kedvem velem cibálni a gázt akkor TERVEK szerint az alábbi időpontokban lesz gurulás részemről:
Március 25 - Évadnyitás
Május 5-6 - Szlovák 2 napos (közép-keleti részen) Szepes vár, Krasznahorka, Betlér, Csorba-tó.....
nyári túra ugyebár júniussal......

közte meg 1-1 napos hepajok, de ez nagyban függ az asszonyság beosztásától.....és a naptól....
bár ugye esetedben jó a hétköznap is:-)
SOS!SOS!Blue

Most közölte a lányom -neki a volt nejem veszi a tamponytot- , hogy júni 29-ig tart az érettségi.
Namármost a BBT meg 25-től 29-ig tart az egyik időpont szerint. És nagyon el akarunk menni!!!!!!!!!!!!!!!!
A másik dátum asszem júli 9-13. Mitől függ, hogy mikor? Beszarok, ha lemaradunk!
Én meg csak azért mondom a tamponyt meg a csirkét, mert a vatta ár ezekhez képest nyalóka.....
Pont abban az időszakban jöttem hazafelé, és a szívem akart megszakadni a jó idő láttán.
Gondoltam, itthon mek egy kört. AHA!
Csak azért vatta, mert ez 20 éves duma. Akkor meg csak ez volt.
A tankolásos ötlet határozottan tetszik!
Még ha vatta.....de ezek ugye követik a trendet:-) Szárnyas csirke, meg mütéti tamponáció:-))))

Az egy dolog hogy mennyit kell rá költeni - de a legdühitőbb, mikor este hazaérek 23-kor a melóból és itt vergődik hogy valahova húzzak el mert elfogyott:-)))))
Ekkor szokott kiakadni a gránát biztosítéka.......hiszen mindenki gondoskodjon a dolgáról:-)))

Ez olyan lenne - mint mikor Ő ér haza elküldeném, hogy tankolja tele a gépet:-)