Igen, tudom, csak arra céloztam, hogy "beugrottam" Nógrádba (Bercel már az). De mindenképpen fogok menni észak felé, mert érdekel. Ha esetleg van 1-2 jó tipped, szívesen fogadom a segítséget!!!
Kedvet kaptam - így megcsináltam FEKETÉRE a GS emblémát is:-)
Mivel az AKMT el is kezdte a hadműveletett - és Gs póló is lézeng az országban egy pár - igy akinek kellhet az szóljon.....
SZÓVAL!
Találtam egy helyet ahol csinálnak frankó pólókat......tehát ebben nekem egy forint hasznom sincs mielőtt valaki a fejemhez vágná.....
A minimum rendelés 10póló.....
10-25 = 2240ft/db
25-50 = 1720ft/db
A póló terv: (Képen) hátul a logó - elől a NEVED - amit a listára beirsz
Akinek kell az ide irja be a LISTÁRA a nevét (a listát másoljátok a CTRL+C..majd a CTRL+V kombinációval)
Minimum 10db kell.....tehát várom az igényeket......
A további menet:
Mivel estem már bele párszor a gödörbe - igy hidegvérrel.......
1., ird be a neved a listára, mellete hogy mekkora póló kell (S, M, L, XL, XXL , XXXL)
2., MIKOR összejön minimum 10db akkor kérek mindenkitől egy megerősítést.....magyarán át kell utalni a számlámra a pénzt a pólóra és a postaköltséget.....(ha eljön egy túrára és ráér neki, akkor a postaköltséget nem kel utalni....) .......aki nem utal - azt nem veszem figyelembe, hiszen Én nem fogom kifizetni a neve alatt futó pólót.....
Minden egyes utalásnál adja meg az itteni NCK nevét a megjegyzésnél.
A bank, ahogy beérkezik a pénz - nekem küld egy SMS-t.......igy rögtön jelezni tudom hogy IGEN, megjött a pénz.....
3., elküldöm a megrendelést és a pénzt.......
4. megjön a csomag....
5., postázom, vagy félreteszem........
a nyomat 800ft+ amilyen pólót sikerül vennem......persze ha hozzák akkor nekem 8.....
A gond, hogy csak vlágosra tudok dolgozni- hiszen fekete a tinta:-)
Nem tud valaki FEKETE pólót gyártatni vagy gyártani????
Az AKMT pólót már átvariáltam fekete alapra.....(SZERINTEM ÁLLAT).......így most gyártó után kutatok a neten.,......elküldtem vagy 10 helyre árajánlatkérést is.......
Ha lenne valami akkor a GS500 pólóból is lehetne csináltatni feketét......a garfikát megcsinálom pár perc alatt......
A netten viszont a nagy többség 3500-4500ft közt mozogna.........ezt egy kicsit sokalom érte.......hisz a fekete póló kb. 800ft......
Köszi az infót!
Meg fogom csinálni, hátha!!! Mivel egyidősek a gépeink (csak az enyém jobb karban van ) , előfordulhat, hogy ebben sincs meg az előírt mennyiség.
Ratesz
Püspökhatvan és Acsa még Pest megye, de ez nem von le semmit a faragványok szépségéből.
Én meg Nógrád megyei vagyok, pontosabban balassagyarmati. Egy kicsit had fényezzem a környéket: tele van várromokkal , gyönyörű dombos vidék. Érdemes lenne egy kicsit közelebbről megismerkedni vele!
Blue főnök!
A teló javítással beletetted a bogarat a fülembe. Ugyanis az első gumim széle kissé nem egyenletesen kopik, mondhatnám kagylós kicsit. Tavaszra gumizok, nem akarnám az újat elb...ni. Mivel neked sem volt meg az előírt mennyiségű olaj, arra gondoltam, hátha az a bibi. Hallottam olyat is, hogy minden GS-nek így van.
Szóval a kérdés: mivel nem szivárog az olaj sehol, ha lehetne,nem szedném szét. Lehet-e olajat cserélni úgy a telóban, hogy nem bombázom az egészet szerte/ szimmering,porvédő/?
Passz.....de akkor szépen megkérek minden kedves olvasó bikert, hogy egyszerűen mérje le:-)
Vagyis mérjétek le a külső és belső cső átmérőjét......
Szerintem ez lesz a jó megoldás.....legyen az régebbi vagy újabb motor......
A jobboldali csővem az 2003-as ÁLLITÓLAG
A hang meg természetesen lehet a kor miatt is.....
Horvátba az egyik cimbinek iszonyatos durva volt a hangzása (CBR600F).... mikor hazajöt utánanézet.....kiéget a gyapott a kipffból:-)))
Biztos, hogy más! Néztem is, hogy a Bex gépén vastagabb a kipu. Gondolom valami Euro norma miatt, nem? Vagy csak simán a frissítés miatt. Meg az enyémnek kicsit mélyebb a hangja, bár utóbbi lehet, hogy csak a kora miatt.
No AKMT póló már tutira lesz, mert az elmúlt 2 órában már 14db pólóra jött megrendelés:-))))