esSO Báttya!
Gratulálunk a DL-hez! Hát meglett......
Nagyon szép, pláne mattfeketében. Sok tízezer balesetmentes, élvezkedős kilómétert vele!
(Azé" elmész ám a rákba, hogy az orrunknál fogva vezettél hónapokon keresztül! )
Amúgy mi is moccantunk ma egy kedveset. Meglátogattuk Kilenclyukú hidat. Nagggyon sárkányos volt!
Nem ismerem az ide vonatkozó jogszabályokat. A tulajra persze úgyis ráhúzzák majd azt a bizonyos lepedőt.
A fatolvajok ellen csak a géppisztoly segítene, de azt se szabad, mert akkor a szocik sok szavazatot veszítenének az összes büdös varnyú lelövésével.
Értem én, hogy mire gondolsz, és tudom, hogy nem ez a megoldás! De akkor is, ez olyan, mint ahogy Blue írta, mintha valaki bemenne pl a kertetekbe krosszozni. A magántulajdon az magántulajdon! Csak még nem szoktuk meg, hogy az erdők is magánkézben vannak. Pl gombázni sem lehet bemenni egy magánerdőbe, mert a gomba is a tulajé.
Passz.... azt tudom hogy volt egy ilyen kérdés......beirtam hogy IGEN (merthogy ugye az)......kijött .....(has) 2765ft-ra...... utána beirtam hogy NEM.....akkor is enyi jött ki..........
Miért? Te sárga/feketére fested a keritésed?
Vagy használsz szines szalagokat?
A magánterületet köre szokták keríteni.....valamilyen módon.............
Szerintem mindkét esetben van valami nem épp helyénvaló.....
A rendőr gondolom crossozot..... hiszen a magánterületet körbekeritik, de nem az úttestnél.......
Ha a kábelt nem vette észre, akkor az oszlopokat kellett volna nem?.....
Sajnos a crossosokra is rájár a rúd.... emlékezetek a tavalyi esetre mikor kihegyezet dárda várta a csókát az erdőben, egy kötélel együtt......a mákja az volt, hogy épp felállt a motoron és protiing volt rajta.....
Szóval nem csak a speedereknek áll a százló - hogy irány a pálya, hanem a crossokonak is van már sok pálya, terep ahol űzhetik a hobbijukat.
De mindenhol nem mehetnek ezt meg kellene érteniük - a magánterület az eleve magánterület....
Én se motorozok más kertjébe.....kivéve esSOéba:-)))
A második eset meg ugye a tipuikus speeder tipusú eset...... megy mint az atom.........előzget.....és már vége is a történetnek........
hazafelé Én is láttam 2-6-és egy 8-as bolyt is..........
Sőt!
Még az is lehet hogy Darász járt erre?
Mert elhúzott melletted szemből a Szalma csárdánál egy Piros gép (mint az XX haveré) és egy Bandit.....
DaráZs! Nem te voltál?
No azok se 90-el mentek........
esSO!
Tesókám Te miről beszélsz?
Bár tény hogy nem 120-as oldalszél volt ma.....csak olyan 70-es.......de cibbált az is rendesen........
Egyébként meg szolgálaton kivül volt, akkor meg miért lényeges hogy rendőr? Akkor a drótkötélnek meg kellett volna hajolnia elötte?
Bár nekem nincs se erdőm se mezzőm, de én se szeretném ha bárki crosspályának használná a területemet. Bár a környék vaddisznói nem osztják az én álláspontomat -turnak mint a crosszosok.
OK esSO, de ez kvazi önbíráskodás! Remélem megb*sszák az ipsét, mert ilyet azért nem LEHET csinálni. Ha már annyira védi a magántulajdont, akkor legalább aggasson rá egy sor fényvisszaverő zászlót, de még akkor is necces...R.I.P. :(
A rákrol meg csak annyit, hogy miattatok kellet beruházni!
Gratulálunk a DL-hez!
Nagyon szép, pláne mattfeketében.
(Azé" elmész ám a rákba, hogy az orrunknál fogva vezettél hónapokon keresztül!
Amúgy mi is moccantunk ma egy kedveset.
A fatolvajok ellen csak a géppisztoly segítene, de azt se szabad, mert akkor a szocik sok szavazatot veszítenének az összes büdös varnyú lelövésével.
Csak megálltam és kijöttem......de hogy láttom páran tettek köröket:-)
Hogy ez segitene pl a fatolvajok ellen?
Tudod vannak akik egyenlőbbek
Vagy használsz szines szalagokat?
A magánterületet köre szokták keríteni.....valamilyen módon.............
Mitől lesz az bárkinek jó ha tudja hogy 1786 autó tulajnak közalkalmazott a neje/ura?
A rendőr gondolom crossozot..... hiszen a magánterületet körbekeritik, de nem az úttestnél.......
Ha a kábelt nem vette észre, akkor az oszlopokat kellett volna nem?.....
Sajnos a crossosokra is rájár a rúd.... emlékezetek a tavalyi esetre mikor kihegyezet dárda várta a csókát az erdőben, egy kötélel együtt......a mákja az volt, hogy épp felállt a motoron és protiing volt rajta.....
Szóval nem csak a speedereknek áll a százló - hogy irány a pálya, hanem a crossokonak is van már sok pálya, terep ahol űzhetik a hobbijukat.
De mindenhol nem mehetnek ezt meg kellene érteniük - a magánterület az eleve magánterület....
Én se motorozok más kertjébe.....kivéve esSOéba:-)))
A második eset meg ugye a tipuikus speeder tipusú eset...... megy mint az atom.........előzget.....és már vége is a történetnek........
hazafelé Én is láttam 2-6-és egy 8-as bolyt is..........
Sőt!
Még az is lehet hogy Darász járt erre?
Mert elhúzott melletted szemből a Szalma csárdánál egy Piros gép (mint az XX haveré) és egy Bandit.....
DaráZs! Nem te voltál?
No azok se 90-el mentek........
esSO!
Tesókám Te miről beszélsz?
Bár tény hogy nem 120-as oldalszél volt ma.....csak olyan 70-es.......de cibbált az is rendesen........
Bár nekem nincs se erdőm se mezzőm, de én se szeretném ha bárki crosspályának használná a területemet. Bár a környék vaddisznói nem osztják az én álláspontomat
Természetesen én is sajnálom, de mit mászkál(t) magánterületen?