hát jahh... a Mátrában sem véletlenül folyt ki az az olaj tavaly...
Csak ez megint nem megoldás, mert a TI drága motorotok és életetek is bánhatta volna (vagy az enyém), nem csak a döntögető, agresszív motorosoké (akikre gondolm már pikkelnek enyhén a helyiek) Szóval lássuk be, ez nem megoldás! Én nem mondtam egy szóval sem, hogy más kertjében szeretnék racsingolni, mert nem helyeslem (erődbe max kutyával megyek gyalog egyébként) de azért embert ölni még nem kéne ezért...
Nem, hanem az oda vezető útról beszélek, ott van ez zsinórban 5 faluban. És állítólag eu-s pályázati léből van Akkor mire is kellett volna beszállniuk? Meg amúgy is, a településen keresztülvivő főút az államé. A mellékutcák az önkormányzaté. Nekem mindenesetre magas. Bár egy jó kis riportot megérne.
Húsvétkor oda nem megyek! Egyébként reggel végzek akkor.
Ki is kezdte...? "A fatolvajok ellen csak a géppisztoly segítene, de azt se szabad, mert akkor a szocik sok szavazatot veszítenének az összes büdös varnyú lelövésével."
Csesztve? Kb az lehet.
Há vazze. Pártunk és kormányunk így aszfaltoztat. Tegnap még elszaladtunk Hollókőre. Na, azt látni kell! A faluban hótt szar út, kívüle meg szuper aszfalt. Állítólag a falunak be kellett vna szállni a kőccsígbe, de há mibűl? Erre a belterületet kihagyták! Az ész megáll!
Népek! Aki Kappa dobozokban járatos! Minden doboznak más a platnija? ma próbáltam(volna) egy 48 literes dobozt a gépre, amin 35 literes van most (2 személyre kicsi). Baromira más a platni.... Az összes doboz meg van variálva? Mi értelme van ennek márkán belül ráadásul? :(
Másik: Givi vs. Kappa. Úgy hallottam, hogy egy cég. Akkor mi a különbség? (minőség/ár, stb)
Nagyon sok esetről nem is tudunk.......pedig sokszor van a 6-os is lezárva..............tudom, mert itt a benyakútnál terelik a forgalmat......tavaly kb 6 eset volt a nyáron, abból 1 volt a médiában.........
jó, maradjunk annyiban, hogy nem ismerem/jük a körülményeket. Valószínűleg hallani fogunk a nyomozásról, találgatni meg valóban nem illdomos. (mi volt, hogy volt, miért, mit feszítettek ki, stb.)
Nyírjest után nem tudom mi volt a falu neve - de vazz......Én széjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjel röhögtem magam.....
GPS..... főút............
ÉLŐ KÉP......egy kb 1 sávos valami, ami utoljára egybefüggő aszfaltot kb az 1959-es évben láttot...........
Előtte és utána meg tükörsima aszfalt
Oppácska!
Nem az én ötletem volt hogy vigyem le fényképezni! De szívesen vittem
Amúgyis BIZTOS ez volt a legnehezebb, tehát a legmélyebb nyomvályút is a "bűnös" DL csinálta (kár hogy mégy így se ért le a lábam . Legközelebb ne csak a sztender alá hozz lécet, hanem sámlit is a DL-hez
80%ban eleve megtagadnánk a szavazati jogot attól aki segélyből él!
Előbb tegyen le valamit az asztalra, aztán dönthet...........
Tudtommal a gyerekek se szavazhatnak - és nem azért mert nem tudják eldönteni hogy mi a jó nekik (azt nagyon is jól tudják)
Jajnemá... úúúúúgy utálom ezt .
Nem is neki dolgozom és nem is érdekel a dolog. Csak a varnyúkat nem bírom, de akkor nem fogom a jövőben kinyilvánítani, ha megmosolyogtatott 1-2 hozzászólás.
Csak ez megint nem megoldás, mert a TI drága motorotok és életetek is bánhatta volna (vagy az enyém), nem csak a döntögető, agresszív motorosoké (akikre gondolm már pikkelnek enyhén a helyiek) Szóval lássuk be, ez nem megoldás! Én nem mondtam egy szóval sem, hogy más kertjében szeretnék racsingolni, mert nem helyeslem (erődbe max kutyával megyek gyalog egyébként) de azért embert ölni még nem kéne ezért...