Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Piet!

Tényleg kva jók! Jövőhéten vásárolom is !
A legjobb megoldás az étolaj, vagy olivaolaj. Kétszer dörzsöld át, hagyd, hogy beszívja. Aztán mehet a box rá.
Ha nem lenne benne protektor, akkor lenolajkence, és betenni 50-60 fokos sütőbe. Feléleszted a bőrt vele, és jól be is issza. Utána vízhatlan lesz, de nem teljesen. Viszont sokáig bírja.
Azért jók ezek a zacsik, mert a hőt megtartja. Nem feltétlen azért fázik a lábad, mert beázik a csizma... egyszerűen a párolgás visz el a hőt, mint a sicc. A zacsi megtartja a meleget.
nálam asszam ez volt a gáz, hogy egy jó ideig nem bokszoltam ki (a modekát) Ilyenkor már nyenyó van neki, vagy megmenehető még? (méhviasz?)
Nekem is ilyen a csizmám, bár esőben még nem használtam. Kényelmes, és jó a minősége is.
Köszi Teddy!

Akkor melyik csizma vízálló? (tudom, a trágya pakoló gumicsizma...de azon kívül?)
Ha beruházok még egy csizmára (mert fogok, mivel nap-mint nap a motorral járok, és 2 csepp esőtől már tocsog a csizmám) akkor már olyat vennék, ami bírja a kiképzést. A nem bőrnek mi a hátránya? Jobban befülled nyáron?
Hi Zoli!

Csizma: nekem nem ilyen van, de Mociccah és Nyuszi, ha minden igaz ezt a márkát használja. Majd nyilatkoznak.
Azt viszont tudnod kell, hogy egyik bőr csizma sem vízálló a végtelenségig. Én rendszeresen boxolom az enyém, és 2 óra intenzív esőt bír így is. A legjobb megoldás az esőcsizma (lábkoton). Olyan, mintha nylonzacsiz húznál a lábadra, de biztonságosabb.

Például ez:
Egy megoldás...
Szevasztok 500-asok! ;)

Egy gyors közvélemény kutatás: Probiker Traveller csizma KÉP

Aki használ(t) ilyet, milyen véleménnyel van róla? Most szeretnék venni, csak egyet nem akarok: hogy beázzon. Gyűlöletes dolog hideg, vízben tocsogó lábbal vezetni (lásd mostani: Modeka) Illetve a protektorok is védjenek, mert ugye papucsban is motorozhatnánk egyébként csizma helyett...

Széles utat!
Zoli
Kisütött a nap!
Szolidaritásból tekerek én is egyet. Bár, sajnos nem veletek, de gondolok a Népes Csapatra!
Jó reggelt

Miskolc kék ég 14 fok, kellemes idő , ha nem dolgoznék ellátogatnék Gyarmatra.
De Egerig eljutok, csak kocsival .
355-ös hozzászólás.
A CB500-as topicon emlitenek lámpa/fejidomot, kurva jól néznek ki és 20-22 e Ft.
Volt egy ilyen gyanúm, hogy a régebbi karbi rajzával "villogtam". Az úszó legalább ugyan olyan maradt.
Jó reggelt Népek!

Hála az égnek, az itteni dőjárás nem befolyásol senkit.
A mediterránumban jó vastagon be vagyunk felhősödve. "Árnyékban mérve" az udvaron most 8 fok van. Csipp-csöpp van, de nem esik...
Csináljatok jó sok fényképet, hogy kicsit veletek lehessek!

Kellemes guriga legyen a mai!
Battyameg! Az este elment a NET, így nem bírtam figyelemmel követnia dolgokat. Azért úgy látom, visszaolvasva, hogy jót vigyoroghatok majd, egész szépszámmal megjelentek. Úgy hogy szedjétek magatokat, LÓRA!

dawntez.(ha még nem késő):
nem kell semmi szerszám.

Tibkin!
Ha gondolod, hozd a cuccot, meccccsinájjuk!
Jó Reggelit!

Ha az utcanév rímel a Grabowski-ra, akkor megleltem!
Akkor ott csak 4 fokkal van kevesebb. De mire odaérek ott is ennyi lesz
Halihó!

Időjárásjelentés: 8 fok, vékony felhőcske - nagyon vékony - közepes szél.
Ahogy befordulsz az utcába mindjárt balra a 2.-3. ház! Még a gumis előtt vagy 5 sarokkal
Had ne én adjam ki Erik címét
Itt most nem esik. Vmi szemerkélhetett az éjjel, de nem egybefüggően vizes az udvar.
az időkép szerint Pesten MOST 10 fok van! Kell ennél több? Gyere várunk
Na azt hiszem ez lesz a döntő
Ja ja....

Az időkép szerint nálam most 5 fok van....esSOnál a jeges északon meg 10....?
ez 5:25-ös észlelés állítólag
Akkor ti még dél előtt odaértek! Vagyis nekem max 10-re
Najó: Ha velem jön vki: 08.30-kor indulás a 2A Shelltől (nem érkezés! Indulás)
Na ennyire tudtam írkálni éjszaka..............

Amugy jelen pillanatban Batta áll a vízben.....
az előbb voltam kint - és a refik fényében olyan, mint ha havaseső hullna, mivel az esőcseppekhez képest ez szállingózik
Nincs hideg.......3-4 fok lehet - bár ugye itt eleve melegebb van, hiszen mindenhol 2-10Bar-os gőzvezetékek vannak

A vas elvan téve......majd nálam lesz ha egyszer röffenünk......
Most tuti hogy hazamegyek, iszok egy kávét azt eldöntöm mi lészen.........
Jó reggelt!
Mivel én voltam a leggyorsabb, és a legközelebbi a Rónához, én jelentkeznék arra a pár vasra. Hozhatod ma. Hamár úgyis tudtál írkálni az éccaka, az csak azt jelentheti hogy nyugis volt, akkor meg ugye jössz!

esSO: Vigyek vmilyen szerszámot?