Haveromnak ugyanez a típus van, most rakott bele távirányítós riasztót (állat messziről indul a gép- hasznos lehet ha üldöz egy szakajtó cigány purdé ) egyéb hasznát még nem találtam.
Jó kis strapabíró moccok azok is.
nagyon ŐSZINTE voltam. nyilván olyat ajánlok, ami nekem bevált. ha elkezd esni, mindig felhúzom azt a csizmát, mivel mindig az ülés alatt van, tehát, ha motorozom, akkor mindig kéznél van. ezen mi olyan bonyolult? Esőruha hosszabb távokon szokott lenni nálam, és akármilyen hihetetlen azt is sokszor használtam már. Amellett, hogy nem ázok sz@rrá benne, nem is hűlök át annyira... (volt, hogy a hideg miatt vettem fel.)
Sztem nem gáz, csak kb. annyira mikor fázik a kezed hideg időbe és ráhúzod kissé a kipu végére, hogy átmelegítse..
Ok anno 19 évvel ezelőtt motoroztunk mi úgy is Komárral (egy pedálja vol meg már csak) hogy nem volt pizz belsőre- hiába vidéken nem könnyű az élet- aztán kitömtük fűvel amennyire tudtuk aztán zúztunk tovább. És akkor az sem volt gáz!
De hát változnak az idők...
a főoldalom megjelenő "üzenőfal"-ra gondoltam. Nincs esetleg motoros cimborád, akivel össze tudnál állni, vagy ismerősök idős rokonai, akik nem használják a garázst? én spec nem szoktam az iwiwes fórumokat nézegetni. egyébként a gsr600 fórumban ténykedő tutis is helyi, kérdezd meg hátha tud segíteni.
Na de most őszintén? Mennyit trappoltál benne idáig?- Ez meg legtöbbször kéznél van.. Én is vettem anno egy egybe részes mocisruhára felhúzható böszme nagy esőruhát, hát eddig kétszer húztam fel- a szobában (megnéztem hogy áll - már a ruha )- meg kétszer vittem el túrára, és egyszer meg kiba eláztam mert akkor meg nem volt nálam
Szal ezekről a kütyükről ennyit- jók jók, de nem igazán használja senki...
Túlspilázni? az általam javasolt típus tartós, és nem szakad ki az alja egy kis trappolástól, és kis helyen elfér, illetve nem vészes az ára sem. asszem 5e-ért vettem. most is akörül van. szerintem gáz arra apellálni, hogy nejlonzacskót tekerj eső esetén a csizmádra.
de ez is 1 megoldás. majd Zoli eldönti, hogy melyik verzió szimpibb neki...
Te szoktad használni a hátsó féket is?
Anno aztt mondták okosok ekkora gépeken nem használjuk a hátsó féket?!
na én így is tettem eddig (igaz hátul nekem dob van) és még egyszer állítottam utána a féknek...
Ritkán (csúszós úton, sok teherrel, utasnál) szoktam néha a hátsót is taposni, de nem jellemző...
na igen, csak mondjuk a hungária körúton araszolva elkapva egy záport nincs időm felhúzogatni az esőálló borítást ... egyenlőre marad az étolajos megoldás, aztán (ahogy jön a fizu ) egy Spool protektroos(abb) bőr túracsizma + méhviasz ápoló.
Segíts! Ma elindultam a többiekkel Gyarmat irányába, de visszafordultam, mert annyira fájt a csuklóm. Mintha nem történt volna semmi tavaly óta, pedig napra pontosan 5 hónapja egy nyamvadt km-ert sem tettem, és használtam a karácsonykor kapott gumikarikát is. Tudsz ajánlani vkit Pesten, vagy valamelyik helyet/magándokit, aki tudna nekem segíteni? Hova kell ezzel menni? Sebészet? háziorvos? (mondjuk inkább megyek időpontra magánorvoshoz, minthogy órákat csesszek el feleslegesen a különböző dokiknál) Egyébként nem szokott fájni.
Nekem nem gond, h nem vízálló, mivel ritkán szoktam Blue-val motorozni! Van egy Louis-os kaucsuk esőcsizmám, ami kb egy miniretikülben is elfér, mivel olyan, mintha gumikesztű lenne, de lábra húzható, és az 100% szél és esőálló. Minimálhelyen (ülés alatt) tárolom, és ha szükséges pikk-pakk fel tudom tenni a csizmámra. Most nem keresem elő,de ha érdekel megnézem a louis oldalán.
Nekem volt olyan nem bőr (már csak kertészkedésre használom)iszonyuan tud izzadni az ember lába benne. Olyat ne vegyél.
Amit néztél asszem az nem protektoros, legalább is nem komoly van benne- szoval ilyen szempontból nem jó, viszont lehet benne menni, turázni ha egy várat akarsz megsasolni belülről.
A sportokban meg nem lehet járni, viszont szuper protik vannak benne.Én az enyimet azonnal el is adtam.
Lehet hogy a crosscsizma lenne a legjobb? Én azon töröm a fejem (bár a sportmotoron hülyén nézne ki az biztos.)
Haveromnak ugyanez a típus van, most rakott bele távirányítós riasztót (állat messziről indul a gép- hasznos lehet ha üldöz egy szakajtó cigány purdé
Jó kis strapabíró moccok azok is.
Ok anno 19 évvel ezelőtt motoroztunk mi úgy is Komárral (egy pedálja vol meg már csak) hogy nem volt pizz belsőre- hiába vidéken nem könnyű az élet- aztán kitömtük fűvel amennyire tudtuk aztán zúztunk tovább. És akkor az sem volt gáz!
De hát változnak az idők...
Szal ezekről a kütyükről ennyit- jók jók, de nem igazán használja senki...
de ez is 1 megoldás. majd Zoli eldönti, hogy melyik verzió szimpibb neki...
Nyusz, iwiwen melyik fórumra gondolsz? Van 1 motoros, de azt rajtam kívűl nem sokan olvashatják... 1ébként fetettem, de még nem sokan reagéltak rá..
Anno aztt mondták okosok ekkora gépeken nem használjuk a hátsó féket?!
na én így is tettem eddig (igaz hátul nekem dob van) és még egyszer állítottam utána a féknek...
Ritkán (csúszós úton, sok teherrel, utasnál) szoktam néha a hátsót is taposni, de nem jellemző...
Segíts!
Milyen shoei multitec? (utána nézek)
pussz
Gép, hogy áll?
Nekem ilyen van, és nagyon szeretem!
Én ajánlom, nekem nagyon megérte az árát.
Kipróbálom!
Zoli
Shoeiban nézted a felhajtható multitecet? Mi a benyomásod?
Erősen agyalok rajta... nagytúrák+sok melegben városi motorozás kombo miatt.
Jó motorzást mindenkinek, mi 1kor indulunk 200as körre.
DrD
Ps. Bal pracli megent fáj? megeröltetés nélkül, mindjárt első alkalommal? mertha ígyvan akkor rossz irányba indultunk el.
Amit néztél asszem az nem protektoros, legalább is nem komoly van benne- szoval ilyen szempontból nem jó, viszont lehet benne menni, turázni ha egy várat akarsz megsasolni belülről.
A sportokban meg nem lehet járni, viszont szuper protik vannak benne.Én az enyimet azonnal el is adtam.
Lehet hogy a crosscsizma lenne a legjobb? Én azon töröm a fejem (bár a sportmotoron hülyén nézne ki az biztos.)