Azon a tegnapi képen olyan huncutul somolygott Dorina meg esSo is, hogy kétséges volt.
De gratulálok és minden elismerésem hogy sikerült megvalósitani álmodat
210? egy GS-el? AKkor Te nem Tibkin tesója vagy?:-)))) ja és persze fékpadon.....
A legtöbb amit eddig hallota az 190-volt.......
Gyárilag 178-at megy....
Amugy ez a legnagyobb átverés!
Tegnap ismét csúcsot döntöttem......a gond hogy a KM óra és a GPS közt volt 17 számocska különbség....
Alapjáraton mikor a Bandi órája 130-at mutatot...a Gps még csak 120n-ál járt.....
Szóval nem azért van belőve a traffipax 144-re mert miért ne, hanem mert BIZA mikor a GPS 130-at mutatot, a moci akkor volt 142-nél .
Erre azt mondom még jószándék is van benne a yard részéről, hiszen egyre többen használnak GPS-t a kocsiba, ami ráadásul még figyelmeztett is ha gyorsan mész......de 144-nél már eleve túllépted
Szia!
köszi, erre a klungos dologra én is gondoltam. :) majd állítok rajta, de ma már nem volt kedvem a motorhoz. elvette a jókedvem....
Hápi tetetett plusz szivacsot az ülésébe, ha jól hazudok vmi 6ezerpénz körül mozgott... Esetleg tud segíteni ezügyben!
Shoei: nekem nagyon bejött a bukó. ajándékba kaptam hozzá a zajszűrőt, meg ingyen kicserélték az arcpárnát kisebbre (3 hónappal a vásárlás után, így tulképp ajándékba kaptam egy új arcpárnát). és 10, vagy 15%-ot engedtek a plexi árából. (az arcpárna úgy 5-e körül van, a plexi 13e körül, és az iridiumos plexi 23 körül. A zajszűrő 11 lett vna. ) nem tudom, h ezeket alapból adták volna-e, mert én pölö úgy mentem a boltba, h mennyit engednek a listaárból....
HJC-ket nézd még meg, szerintem azok is megérősek. Egyébként meg próbáld fel, hátha nem is lenne rád jó a shoei.
MIÉRT KELLETTTT EZT TITKKOLÓDNI?
Itt nincsen APEH revizor!