Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod, hogy mit nem értek?
MIÉRT KELLETTTT EZT TITKKOLÓDNI?
Itt nincsen APEH revizor!
joo reggelt mindenkinek!
ez a gsöcccaaaz topic?
egyébként ma mindeki használja ki a jo időt
L:I:N:K
Mi lesz itt,mindenki lecseréli a GS-t?Amúgy gratula,szép az új moci
Azon a tegnapi képen olyan huncutul somolygott Dorina meg esSo is, hogy kétséges volt.
De gratulálok és minden elismerésem hogy sikerült megvalósitani álmodat
Szép reggelt!
A házszámot nem tudom, de itt találsz egy telefonszámot, csörgesd meg a srácot, egyeztess időpontot (ezt ő kérte)
NO!

a 6 fokra való tekintettel......léptem.....melóba:-((((
És mivel a busz 2 perce elment - így motorral:-)))))))
Ha már nem tuitok:-))))

esSO!
Én is GARTULA..... szebbet nem is vehettél volna!
Kérésed számomra parancs:-))))
Baby!

Te regisztrált TAG voltál....és vagy is:-)))))

Mind az AKMT, mint a GS tagságban - ha nem hiszed járj utána:-))))
Jó reggelt:-))))

210? egy GS-el? AKkor Te nem Tibkin tesója vagy?:-)))) ja és persze fékpadon.....
A legtöbb amit eddig hallota az 190-volt.......
Gyárilag 178-at megy....

Amugy ez a legnagyobb átverés!
Tegnap ismét csúcsot döntöttem......a gond hogy a KM óra és a GPS közt volt 17 számocska különbség....
Alapjáraton mikor a Bandi órája 130-at mutatot...a Gps még csak 120n-ál járt.....
Szóval nem azért van belőve a traffipax 144-re mert miért ne, hanem mert BIZA mikor a GPS 130-at mutatot, a moci akkor volt 142-nél .
Erre azt mondom még jószándék is van benne a yard részéről, hiszen egyre többen használnak GPS-t a kocsiba, ami ráadásul még figyelmeztett is ha gyorsan mész......de 144-nél már eleve túllépted
Jó motor de sajna meglehet nézni mennyi a vége nekem 210volt vele a max az meg egy kicsit keés de amugy tényleg tuti motor.......
Üdv.:Neo
Szia!
A GS a Földkerekség legeslegjobb motorja!
Nekem is volt GS500 ám

Aztán 45ezer kilométer után lecseréltem egy 954RR Firebalde-re
De azért jo gép volt a suzuki
Nem mondom meeeeeg, hogy Tomivaaaaaal
weheheh

kivel utaztál?
NEM vagyok áruló! Áruló csak regisztrált tag lehet!
És különben is, én ma GSen utaztam ám! Ollllyan furcsa volt, és jóóóóóó Hiányzik a GS!

esSO: gatula a TITOKgéphez! cééép.

(Blue: told át őket az ÁRULÓK közé lécci! )
nem csodálom, hogy vettél egy ilyen tuti esőruhát!
Na, ki ül rajta? Na?
Má most sincs, ha akarsz, jöhetsz!
Nem látod, hogy dawntezé, én csak körbelihegtem.
Szia!
köszi, erre a klungos dologra én is gondoltam. :) majd állítok rajta, de ma már nem volt kedvem a motorhoz. elvette a jókedvem....
Hápi tetetett plusz szivacsot az ülésébe, ha jól hazudok vmi 6ezerpénz körül mozgott... Esetleg tud segíteni ezügyben!

I fotoshop!
Mi az a zajszürő?
Megköszönném, ha tudnál címmel segíteni.

Shoei: nekem nagyon bejött a bukó. ajándékba kaptam hozzá a zajszűrőt, meg ingyen kicserélték az arcpárnát kisebbre (3 hónappal a vásárlás után, így tulképp ajándékba kaptam egy új arcpárnát). és 10, vagy 15%-ot engedtek a plexi árából. (az arcpárna úgy 5-e körül van, a plexi 13e körül, és az iridiumos plexi 23 körül. A zajszűrő 11 lett vna. ) nem tudom, h ezeket alapból adták volna-e, mert én pölö úgy mentem a boltba, h mennyit engednek a listaárból....
HJC-ket nézd még meg, szerintem azok is megérősek. Egyébként meg próbáld fel, hátha nem is lenne rád jó a shoei.