Teddy! Megfogadtam a tanácsod, étolaj-csizma kúra elindítva! :) Kap "még egy réteget" aztán holnap reggel frissen boxolva hajtok ki vele benzint égetni. Aztán már csak esőt kell várni, és meglássuk a vízállóságot!
Nekem is nagyon tetszik a ló, sőt egyre jobban! ;) Azért az ER5 is szép vas valljuk be! (És a GS500 is :)) Ha a szépségre adtam volna csak, akkor egyértelműen CB1000 http://www.bikez.com/motorcycl...
Viszont egy olyan motor kellett, amit hétköznap városban is hajthatok (jó manőver késség) illetve túrázni is lehet már vele két személlyel (valamint fogyasztás!) És mondjuk nem megy rá az összes pénzem egy gumma cserére, vagy a biztosításra, stb.
Ugye a CB1000-1300 azért már nem a pille könnyű kategória :) (Big One) dugóban araszolni, sorozni nem a legjobb választás... Fogyasztás? Gondolom 5.5-6 tól indulhat... Nagyon szépek az tény.
Viszont a CB5 teljesen megfelel nekem, sőt mióta 4.0 L/100km-eket produkál utassal, 90-100 km/h között, még inkább! Előtte sokat olvasgattam róla, úgyhogy, ahogy Lővei Ádám fogalmazott a CBF500 (megjegyzem rosszabb fogyasztású mint az előd!) bemutató videójában: "Olyan mint a csúnya lány a szüreti bálon! Ahogy telik az este, (és fogy a bor) egyre szépül!" Kicsit old-school, kicsit kerek lámpás, lehetne erősebb is, de Japán!
Na leállítom magam az offtopic-kal, mert még megszólnak itt!
Ja igen! Én is gonolkozom riasztón! Valami hót egyszerű, dőlés érzékelős lesz. A motor beindítós távirányítós szerintem jó nagy baromság, meg parasztvakítás. Olaszliszkán valóban jól jöhet De a túlbonyolított dolgokból sosem származott jó. A legegyszerűbb a legjobb! (többnyire)
Én talán multévben vettem 1 katonai esőruhát, 1részes, 2zipzáros könnyű belebújni.. Én is mindig az ülés alatt tartom. Szerintem hasznos dolog. Viszont a csizmám átszokott ázni, pedig beszoktam kenni ápolókrémmel. Nekem ilyen van.. Én elégedett vagyok vele csak a koptatója nem csavaros, amúgy jó.
Teddy!
Nem szégyelled magad? Milyen dolog az, hogy nálatok 18fok volt ma, árnyékban? Itt meg hurrikán és 15fok! Remélem hasonlóan szépséges lesz az idő 3, azaz HÁROM hét múlva is!
Viszont tudhatod hogy minden motorra (350ccm felett) azonos a biztositás!