Nincs mit!
A japán gyártmányúaknál viszont nem elég hosszúak a csavarok. De ez műszakfüggő! Ugyanis az enyém és Tibkiné is 2000-es, mégse egyforma hosszúak a gyári csavarok. Nekem csak az alsó volt rövid (oda 260mm-es kell, 10-es), Tibkinnek viszont az első se volt elég hosszú. Szóval keressetek 10-es köracélt is, meg tízes menetmetsző készletet. És figyelni kell a menetemelkedésre is, most nemtudom megmondani h a gyári vagy a gyártott a sűrűbb, de ahhoz más anya kell!
Nem........eddig a kb 100 túrából volt kb 16 amin egy csepp eső nem ért:-))))
De a többin? HÁÁÁÁÁÁT:-))))))))
Eddig a legdurvább eseteim:-)
Letenye - Opatia......FELHŐSZAKADÁSBAN......értsd úgy hogy felniig ért a víz
Tavaly a Szlovák "vár" túrán.......
Magányos tekergőzésem Szlovákiában.....
Vrisic hágó.....
A fő poén?
Az adott pillanatban mindenki elküld a halálba....... oszt pár nap után közösen röhöügünk rajta:-))))
Az viszont tény hogy egy ESŐRUHA csodákra képes!
Ezt csak akkor tudod felfogni, mikor rongyá ázzol és még csak a túra elején vagy - és nem vagy papirkutya hogy hazamenj.....
Szóval egy jobb esőruha kemény forint.....de megéri
Én most vetettem ezt a LOUISBA
Nem nagyon van most időm keresgélni, képszerkeszteni. Ne haragudj kérlek!
Az ára 10 e. pénz. Dawntez feltette ide a képét, amikor felszerelte, úgy február 14. körüli napon.
Összességében meg vok elégedve a futásteljesítményemmel, de esőben nem nagyon szeretek menni, esőben meg motoroztam, csak éppen nem volt velem az esőruha- de ha nem muszály inkább nem kösz. Veletek meg inkább száraz időben ha nem gond...
A japán gyártmányúaknál viszont nem elég hosszúak a csavarok. De ez műszakfüggő! Ugyanis az enyém és Tibkiné is 2000-es, mégse egyforma hosszúak a gyári csavarok. Nekem csak az alsó volt rövid (oda 260mm-es kell, 10-es), Tibkinnek viszont az első se volt elég hosszú. Szóval keressetek 10-es köracélt is, meg tízes menetmetsző készletet. És figyelni kell a menetemelkedésre is, most nemtudom megmondani h a gyári vagy a gyártott a sűrűbb, de ahhoz más anya kell!