Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit!
A japán gyártmányúaknál viszont nem elég hosszúak a csavarok. De ez műszakfüggő! Ugyanis az enyém és Tibkiné is 2000-es, mégse egyforma hosszúak a gyári csavarok. Nekem csak az alsó volt rövid (oda 260mm-es kell, 10-es), Tibkinnek viszont az első se volt elég hosszú. Szóval keressetek 10-es köracélt is, meg tízes menetmetsző készletet. És figyelni kell a menetemelkedésre is, most nemtudom megmondani h a gyári vagy a gyártott a sűrűbb, de ahhoz más anya kell!
Tibkin!
Nem a szivaccsal van baj! Csontos a segged,az nyom belülről!
Köszi, hogy fiatalítasz (erik68) !
Köszi, éppen megtaláltam a képet! Még megtrágyalom a tulajjal, de szerintem tuti kelleni fog. Jól néz ki...gratula!
Na ne.... ma is vittem a cuccot - mégse áztam el:-)))
Na evribudi

Az ördi leszáll a poklok ágyába...........kicsit KO vagyok...........
Ha velünk jössz elázol! Föleg, ha ott a Főni!
Nem........eddig a kb 100 túrából volt kb 16 amin egy csepp eső nem ért:-))))
De a többin? HÁÁÁÁÁÁT:-))))))))

Eddig a legdurvább eseteim:-)

Letenye - Opatia......FELHŐSZAKADÁSBAN......értsd úgy hogy felniig ért a víz

Tavaly a Szlovák "vár" túrán.......

Magányos tekergőzésem Szlovákiában.....

Vrisic hágó.....

A fő poén?
Az adott pillanatban mindenki elküld a halálba....... oszt pár nap után közösen röhöügünk rajta:-))))

Az viszont tény hogy egy ESŐRUHA csodákra képes!
Ezt csak akkor tudod felfogni, mikor rongyá ázzol és még csak a túra elején vagy - és nem vagy papirkutya hogy hazamenj.....
Szóval egy jobb esőruha kemény forint.....de megéri
Én most vetettem ezt a LOUISBA
Hi Gambesz!

Nem nagyon van most időm keresgélni, képszerkeszteni. Ne haragudj kérlek!
Az ára 10 e. pénz. Dawntez feltette ide a képét, amikor felszerelte, úgy február 14. körüli napon.
Lobogott

Csak látszik, hogy konyul le
Naná:-)))
Bár egy kicsit fura hogy egy bank van a parkba (Otp, vagy takaérk...már nem rémlik)
Ellenben tényleg sok van
Lobogott? vagy csak ferdén áll?
Összességében meg vok elégedve a futásteljesítményemmel, de esőben nem nagyon szeretek menni, esőben meg motoroztam, csak éppen nem volt velem az esőruha- de ha nem muszály inkább nem kösz. Veletek meg inkább száraz időben ha nem gond...
Az jó kis út! Püspükhatvanban néztétek a faragott szobrokat? Annyira jóóóóók
A támasztékot feltétlen tedd fel, mert ahogy mentünk mögötted, úgy látszott, hogy kell az!

Tök jó tolmácsnak lenni!
Nyírjestől irány Délre......Azt tudom hogy Galgaguta-Aszód.....
Teddy! Elköltöztél a mediterrániumba? mert ez már az, februárban
Milyen mellékút?
Kép alaplyán nehéz megmondani, majd ha személyesen láttam beszámolok!
Ilyen az enyém csak képkben az új típus meg ilyen
Neked miért sikerül mindig ilyen hülye fejet fényképezni? Olyan, mitha a seprű nyele a kezembe lett volna...Pedig nem
Nála mindig esik talán az eső?
Nem túl sokat motorozhatsz, ha csak 2X volt rajtrad esőruha! Gyere el egy Blue féle túrára, tuti be lesz avatva!
esSO!

Állat ez a hátsó kis mellékút...... hosszú, de nagyon jó.........
A szél nem cibbált, kanyargós és csak néhol szar....