Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1098000 ft
Vazzzze még egy Miklósi!
És neked cak pak mibe kostált?
Köszike
Sajnos nem,spul egy brigád.
Ez egész addig müködik amig el nem kap az eső......vagy akkor bemész egy buszmegállóba és ott dekolsz 5-6-7-8-9-10 órát mig el nem áll?

Szóval ne úgy értsd hogy esőben a legjobb.......de ugye 500-1000-2000km alatt nem védheted ki az esőt
Ja! DL nyereg! Mégse munkahelyi szétesős szék!
Télleg jó cucc lehet, ha minden évben kell új!

Vazze! Írjál már többször, mert a hasam fogom a röhögéstől a stílusod miatt!
Sokkal JOBB! ( Könnyen beszél egy DL nyergéből )
És még jobb lesz!
Naponta járok arra... Csak mindig kocsival. Majd figyelem az ER-eket!
Megdumáljuk...
Mondjuk veled tudok talizni könnyebben majd ha ráérsz valamikor. Baja - Kalocsa nem egy táv..
Örülök is hogy így összetartotok, jól elbeszélgetünk, én is tanulok tőletek, én is próbálok segíteni aztán így el van mindenki.
na további kellemest mindenkinek megyek aludni- holnnap meló
Csőváz!
Miért lenne gond... képzeld csak el, ha mindenki együtt mocizna mindig. Azt hinnék, hogy kormányt dönteni indulunk! Mint Forrest Gump...
Mi is csak úgy megyünk... és kialakult az a negyvenegynéhányfős csapat Blue jóvoltából, aki összejár. Nem mindig teljes létszámmal, de azért vagyunk. Lásd a hétvégét esSO-nál. Majdnem évadnyitás is lehetett volna belőle! Ebből én is kimaradtam...

No, így vagyunk mi itt... ezt gondolom érzékelted is.
Teddy!

Örülök hogy ilyen nagy prioritást élvez az hogy kitaláld hogy motorozok! :)
Kb, mostanában így is van, de elárulom, szerveztem -terveztem én már annyi túrát hogy rájöjjek- legjobba az ha max. 2-en megyünk valakivel, na esetleg 3-an.
Kinőttem már abból hogy nagy csődület stb- elég ha minden évben kb. 40 motorral megyünk le Izsákra a szokásos talinkra, vagy pl. mikor Ópusztaszerre terveztem meg a túránkat akkor 32 motor jött össze. szép ez jó ez, de már nagyon nyűgös.
Na meg igen ahogy mondod miire összejön a banda addig oszthatod 3- al a jelentkezők számát.
anno segédkeztem a megboldogult majd azóta újjászületett Mz klub létrehozásában, majd ott van az Er5 fórum- amiből eccerr majdnem klub lett, túl vok már az össznépi hajjdemindekihavermegvigyorgunkegymásra fílingen- bocsi..
Szeretek ismerkedni ide oda csapódni- néha szervezkedni, de ennyi már elég- nem kell több- köszönöm.
Ha nem gond...
Ja, ma is javítgattam a motorral kapcsolatban... kiszakadt a takaróponyvám, így kapott szövet erősítésű rag.szalagot és erősítésnek varrást is... jó, még nincs kész teljesen, de holnap talán. Tegyek fel képeket? Amúgy azért nem hajítom ki, és veszek újat, mert jó. Lidl-ben volt tavalyelőtt 5000, belül szövet, kívül műanyag, bírja a -10-et, a havat és a forró kipufogót is. Ja, és jó nagy! Csak, ha kilyukad, akkor hasad, mint a fene... Szóval megéri, ha lesz újra motoros akciójuk idén is, érdemes venni!
Igen van benne vmi. laza kör- mikor hogy, sajna időmből és fizimből (de ezt hagyjuk, nem futja túl nagy túrákra- így ritkán jön össze egy nap 2- 300 km nél több) ez jön össze. ha túrázni megyek akkor az nálam általában egy két hét- és akkor is elmegyek oda ahova tervezem csomagok sátor stb, letáborozok, és a kkörnyen mocizok, vagy letakarva gépet elmegyek egy jó gyalogtúrára. Sajna tapasztalat hogy ha csak mocizol egy környéken egy hétig, akkor abból túl sokat nem látsz..
Sok helyre aeljutottam anno szülőkkel 8autóvall, dee akkor megtanultam hogy a jó szórakozás nem az amikor lesel ki a sátorból két napig mert esik az eső, meg a ttáj sem mutatja az igazi arcátt akkor.
Amúgy általában van már kb. vasárnap délelőtt mire ráérr a körből mindenki hétvéggeken, szal vasárap 10 óráól ttúl nagy távok már nem férnek bele..
evvan..
köSZI!

Holanap főlhívom a szerelőt, hogy ,megvette-e már! Oszt hívlak, ha kell!
Csörgess meg légyszi, vagy dobj egy sms-t, hogy tudjam a számod ( ha nem szupertitkos)
06-90......
06-20/265-24-04 közsek
Beker áron odaadom, én 6300-ért vettem az eBay-en. Annyi a különbség, hogy ez a régebbi GS-hez való, vagyis szögletesebb, és nem piktogramok vannak rajta, hanem feliratok. Csatlakozó szerintem ugyanaz.
Legyen már LÉ napja 2, meg Mega Cool 2! Meg Teca-Kucsi Gardenszalon, meg Ewing farmi mulatságok...
ÍÍÍÍÍÍgy várom.
Kitaláltam, hogy fisi hogy motorozik. Gondolom, alátámasztja, hogy összejönnek a cimbikkel és mennek egy jó kis kört, ha jó az idő. Gyanítom, hogy nem sokkal indulás előtt dől el a réésztvevők száma a ráérősök és az idő függvényében. Nem hiszem, hogy terveznek előre 3-4-5 hónappal, mint mi.
Nos, a lényeg, hogy a napi 1-2-300 kilométet meg lehet úszni eső nélkül... d más, amikor Klagenfurtban van az első KV.
Valóban... ti jöttetek sokszor... én meg mentem 2-vel kevesebbszer. De jó is vóóóót!
Természetesen nem, de arra már el is viszem az esőruhát...
Aról beszélek, ha tervezek vmi kisebb egynapost és épp szakad az eső, akkor nem indulok el mert nem arról szól a túra hogy hú de jól eláztam ,nem élveztem, nem láttam semmi, meg még a motor is tök kosz lett- hanem hogy szép helyen jártam, jól éreztem magam stb...
Jó, de ha van egy jó pár napos 2-3000 km es túrád , és a3. naptól szakad az eső, akkor beállsz egy buszmegállóba és ott kempingezel egy hétig?
Halihóó ! Hát persze! how much?
Gratulálok! Ez valahogy részemről lemaradt
Olyan mint az enyém, bár én már egy kicsit egyénivé tettem
Azon a Csepel szigeten már rengeteg GS lakozik