Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1500ft ha viszed a régit....... ami ugye úgy is megoldható hogy a jelenlegit kiveszed:-)))

Akinek kell egy ELSŐ fékpár vas...szóljón.... INGYÉ adom!
1500ft és máris van egy tartalék full fékje - hiszen csak ferodoroztatni kell
Nagyon szívesen!

Bármi kell az oldalon szerintem megvan:-))) PL a service manual is.......(de ide is bettem a múlt héten egy 77mb-os PD filet...)

Teddy!
Amit te betettél az a max 2004 áprilisig tartó karbi......
Amit Én az meg a 2004 májustól .....

A hónap sacc-kb.....mert Bexinek is ilyen volt már És Ő májusba vette át.
Hi!

Hát, én spec nem tudok segíteni, mert a lomoktól híján vagyunk a helynek. De annyi miklósi van, hogy szerintem dobd fel, hátha a többiek is olvassák, netán tudnak segíteni! (esetleg iwiwen is feltehenéd az üzenőfalra.... hisz azért van)

dawntez: köszi az ötletet. asszem te sem elégednél meg azzal, h utas vagy. Egyébként voltam dokinál, aki azt mondta, h erőltessem a kezem. és télen nem fájt. de ha megint előjön, akkor muszáj komolyabban foglalkoznom az üggyel.

Dooorcsi: amíg nem vagyunk ott ne éld bele magad.

Na jó éjt!

Remélem, hogy szerencsével jársz. Ha más nem, akkor 2 napra megálítod a pacit, és felteszik az alapra annyi idő alatt a ferrodolt. Sajnos addig talán BKV, de jó esős időben nem fáj a 2 nap. Lehet, még annyi sem.
Mármint a Róna után a második. Az a nyerő, ha ott van!
Köszi Neked is, eddig a Nagyvas a nyerő, ott már 4300ért is van egy garnitúra. Árérzékeny vagyok, hátsóba meg úgysem kell csúcstechnológia.
Ok, igaz, megpróbálom! Köszi a tippet, most nézegetem: bótban 6-7000... . Na meg nem egy nap alatt kopott hirtelen el, kibír még pár napot. Viszont a holnap délelőttre kicsit nedvesebb időt mond az időkép, persze motorozni nem gond, épp csak azon gondolkodom, hogy az olajcserét inkább vasárnapra tolom, itthonra, szárazabb időre, annyit még kibír.
Ferodo Platinum 5500Ft a biker-worldnél, de nézd meg a nagyvason is meg kérdezd meg a pinkmotorst.
Tibkin!
Ha van bent náluk alap, akkor meg is tudod venni... így van 2 garnitúrád, amit mindig tudsz cserélgetni. Szerintem lesz a Rónánál ilyesmi. Azt hiszem valaki mondta, hogy 2500 pengőért kapott náluk. Aztán lett cseréje a későbbiekre.
Próbáld meg Tibkin!
Halihó!

Szomorúan kellett ma észrevennem, hogy hátul fékbetétcserére szorulok... bár ez szerintem nem fog akadályozni, hogy holnap csatlakozzak a csapathoz. Reggel még telefonálok ide-oda, szerintetek kb. mennyibe kerül? Vagy jobb, ha csak reggel tudom meg, legalább nyugodtan alszom? Sajna ez még az első cserém, így nincs a Róna Kft.-hez alapom, az majd legközelebb.
Apropó holnap: láttam, hogy Eriknél lesz egy tali, gondoltam, becsatlakoznék, egy apró probléma van, nem tudom a címét. Esetleg valaki el tudná küldeni priviben? Aztán, mivel e hétvégére időzítettem már rég az olajcserém, csak közben beindult ez a szervezkedés, szerintetek nem gond, ha magammal viszem - ha már úgyis szerelős nap lesz -, aztán kicserélem ott? Ja, meg a bukócső... Dawntez, megvan az acélcsavar a menetes szál helyett, viszem magammal. Már csak azon agyalok, hogy a sajátom is viszem magammal, aztán ott felcsavarjuk... Jóvanna... múltkor eltört a racsnis kulcsom, ott meg csak akad egy... Elvileg a két dolgot kb. 30-40 perc megoldani, csak belefér...
Sziasztok!

Nyusz! Én 2 évig béreltem nyárra garázst a Tököli u.ban. Jó lenne vki mellé beállni, mert nem olcsó. Alapvetően nem adták sokért csak 1edül sok. Nem tudsz vkit, aki ugyan ilyen cipellőben jár mint én?
Megnyugodtam!
Nem én voltam. A kuplung használaton még finomítani kell...
No, ez volt akkor a megbízható infó! Neked elhiszem... de csak hall az ember ezt-azt...
Az tényleg jó benzin a hírek szerint.
Hála az égnek jó kis paci a GS! Esetleg apró bosszúságot okoz, de véletlenül sem fejájást!

A gyenge pont a hátsó teló... jájjjjj, az fájdalmas, ha cserés. Remélem nem gondolja meg magát az enyém, és jó sokáig fog még dolgozni alattam.
Hápié 12.000-t bírt. Gariban cserélték neki. Blue-é pedig hatvanegynéhányezernél kezdett gyengélkedni... mástól még nem halottam bajt, de ettől az egytől félek. A többi minden javítható pikk-pakk.
Jó, Én pesti paraszt nyelven mondtam!
Hülyeség! Nem kell abbbba mán semmisenem. Készaz ahogy van!
Asszem az AGIP-okon van valami cucc a 98-ba, de ez sem biztos.
Bocsi, dolgozok. Fél nyolcra értem haza!Annyit tudok, hogy Nyúl,Darázs és Kiscsikó 9.45-re jön hozzám, kávé 10-kor indulás!
Lehet, hogy még emlékszel akkor is próbáltál segíteni. Nem világított az olajnyomás és üresjárati konrtoll lámpa. A Black motornál (mivel garanciális volt) egyből jeladót akartak cserélni, de szerencsére elbénázták, másikat rendeltek. És ameddig megjött az új a segítségetekkel megtaláltam a hibát. A hengerek felett áthúzott kábelköteg lazult le és dörzsölte ki az oda vezető vezetéket. Akkor mondtam neki, hogy:1
A tankolás most is a OMV-nél volt, mindig ott tankolok. Semmi elv, ez van itt mellettem. Nem hallottam rosszat eddig róluk.
Most tart 2-nél.
A téli leállás előtt, és most utoljára... ezt szerettem volna kérdezni.
Mi volt az első?

Hol tankoltál a téli leállás után utoljára... én a kutat okolnám egy cseppet. Általában a "magán kutaknál marad ki valami adalék...
Bár, ebben nem vagyok szakértő. Hápi tudja, hogy mit kell még a kúton a benzinbe keverni, mert állítólag az még nincs kész, amikor a kamion meghozza.
Köszönöm!

Megfogadom a tanácsodat, adok neki még pár napot addig nem szedem szét. Remélem él a lehetőséggel. már csak azért ismert ez a második botlása volt és tudod a cowboy lovának is csak három botlás volt engedélyezve.
Még egy ilyen és már adja is át a helyét a nagybandinak (vagy valami hasonlónak)
Üdv!
Köszönöm devil!